Bërëse Buke

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)
BERESE BUKE DCG XBM638 1KG (550W)
-50%

BERESE BUKE DCG XBM638 1KG (550W)

7,990Lekë

15,990Lekë

EksTaksë: 7,990Lekë

..

BERESE BUKE FERRARI G10078 1KG (550W)
-44%

BERESE BUKE FERRARI G10078 1KG (550W)

9,990Lekë

17,990Lekë

EksTaksë: 9,990Lekë

G3Ferrari, eshte një kompani italiane që ka investuar për më shumë se 46 vjet në cilësi, dizajn dhe profesionalizëm, duke marketuar produkte që me kalimin e kohës janë bërë pjesë e pandashme për te gj..

BERESE BUKE MOULINEX OW2101 1KG (650W)

17,900Lekë

EksTaksë: 17,900Lekë

BERESE BUKE MOULINEX OW2101 ,650W..

BERESE BUKE MOULINEX OW240E 1 KG (650W)
-38%

BERESE BUKE MOULINEX OW240E 1 KG (650W)

17,900Lekë

28,900Lekë

EksTaksë: 17,900Lekë

BERESE BUKE MOULINEX OW240E 650W 1 KG..

BERESE BUKE SENCOR SBR 1040WH 1KG (550W)
-23%

BERESE BUKE SENCOR SBR 1040WH 1KG (550W)

9,990Lekë

12,990Lekë

EksTaksë: 9,990Lekë

BERESE BUKE SENCOR SBR 1040WH..

BERESE BUKE TEFAL PF220838 1KG (650W)
-15%

BERESE BUKE TEFAL PF220838 1KG (650W)

16,990Lekë

19,990Lekë

EksTaksë: 16,990Lekë

BERESE BUKE TEFAL PF220838..

BERESE BUKE TEFAL PF240E38 1KG (650W)
-16%

BERESE BUKE TEFAL PF240E38 1KG (650W)

17,990Lekë

21,490Lekë

EksTaksë: 17,990Lekë

BERESE BUKE TEFAL PF240E38..

BERESE BUKE TEFAL PF610138 1.5KG (600W)
-9%

BERESE BUKE TEFAL PF610138 1.5KG (600W)

24,490Lekë

26,990Lekë

EksTaksë: 24,490Lekë

BERESE BUKE TEFAL PF610138..

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)