Bolier

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)

BOLIER OCEAN 100LIT VERTICAL 2Y

16,900Lekë

EksTaksë: 16,900Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli EWH 100 LT.Me nje kapacitet prej 100L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 2200W Instalimi - Vertikal Permasat: 83 CMGarancia: 60 muaj..

BOLIER OCEAN A15 ST (15L-VERTICAL)
-22%

BOLIER OCEAN A15 ST (15L-VERTICAL)

6,490Lekë

8,290Lekë

EksTaksë: 6,490Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli EWH 15 LTMe nje kapacitet prej 15L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 1500 W Instalimi - Vertikal Garancia: 6..

BOLIER OCEAN SE-30 (30L-VERTICAL)
-20%

BOLIER OCEAN SE-30 (30L-VERTICAL)

9,490Lekë

11,900Lekë

EksTaksë: 9,490Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli SE-30 VMe nje kapacitet prej 30L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 1200 W Instalimi - Vertikal Garancia: 60 muaj..

BOLIER OCEAN SE-80 (80L-VERTICAL)
-22%

BOLIER OCEAN SE-80 (80L-VERTICAL)

10,900Lekë

13,900Lekë

EksTaksë: 10,900Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli SE-80 VMe nje kapacitet prej 80 L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 2000 W Instalimi - Vertikal Garancia: 60 muaj..

BOLIER OCEAN SE50 (50L-VERTICAL)
-24%

BOLIER OCEAN SE50 (50L-VERTICAL)

8,990Lekë

11,900Lekë

EksTaksë: 8,990Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli SE-50VMe nje kapacitet prej 50 L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 1200 W Instalimi - Vertikal Garancia: 60 muaj..

BOLIER OCEAN SO-80 (80L-HORIZONTAL)
-20%

BOLIER OCEAN SO-80 (80L-HORIZONTAL)

11,900Lekë

14,900Lekë

EksTaksë: 11,900Lekë

Bolier i markes Ocean  modeli  SO-80 HMe nje kapacitet prej 80 L dhe panel kontrolli mekanik. Fuqia- 2000 W Instalimi -  HorizontalGarancia: ..

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)