Dispenser uji

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)
DISPENSER UJI OQEAN OCWD1031
-17%

DISPENSER UJI OQEAN OCWD1031

14,900Lekë

17,900Lekë

EksTaksë: 14,900Lekë

DISPENSER UJI OCEAN FreeStanding me frigorifer (OCWD 103)Ngjyrat: E bardhëFuqia: 220-240 V / 50 HzKarakteristikat teknike:- 3-rubineta (ujë të nxehtë - të ftohtë dhe temperaturë dhome)- Kapaciteti i n..

DISPENSER UJI OQEAN OCWD777 (GRI METAL)
-20%

DISPENSER UJI OQEAN OCWD777 (GRI METAL)

19,900Lekë

24,900Lekë

EksTaksë: 19,900Lekë

DISPENSER UJI OQEAN OCWD777 (GREY METAL)Bombol uji me 3 çezma (ujë i nxehtë, i ftohtë dhe i ambientit)Ngjyrat: Veshje ne ngjyre metali ne pjesem e përparme,Kapaciteti i ngrohjes> 90 gradë Celsuis 5..

DISPENSER UJI OQEAN OCWD888
-26%

DISPENSER UJI OQEAN OCWD888

13,990Lekë

18,990Lekë

EksTaksë: 13,990Lekë

DISPENSER UJI OQEAN OCWD888Dispenser uji me 3 cezma: te ftohte, te ngrohte dhe temperature ambientiNgjyrat: Veshje ngjyrë e artëFuqia: 220-240 V / 50 HzKapaciteti i ngrohjes> 90 gradë Celsuis 5Ltr ..

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)