Karroca Ndenjese Makine

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)
GOVATE LARJE ME PJESE NDERRIMI MIKELINO E BARDHE/ ...
-19%

GOVATE LARJE ME PJESE NDERRIMI MIKELINO E BARDHE/ ...

12,999Lekë

15,999Lekë

EksTaksë: 12,999Lekë

Tavoline larje dhe nderrimi me skelet mbajtes, e pershtatshme per femije me peshe 0-15 kg.Pjesa e siperme e tavolines eshte e veshur me material te bute dhe te papershkueshem nga uji,  me pjeset ..

KARRIGE PER FEMIJE ME MBESHTETJE METALIKE 34.5x35....
-20%

KARRIGE PER FEMIJE ME MBESHTETJE METALIKE 34.5x35....

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Kjo karrige femijesh eshte projektuar per te qendruar femije aktiv qe deshirojne te luajne vetem dhe ne grup.Detajet dhe forma shume e vecante gjeometrike qe ka karrigia e lejojnë kete karrige te shkr..

KARRIGE PER FEMIJE ME PALOSJE 26x38x48.5CM
-20%

KARRIGE PER FEMIJE ME PALOSJE 26x38x48.5CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Kjo karrige femijesh eshte projektuar per te qendruar femije aktiv qe deshirojne te luajne vetem dhe ne grup. Detajet dhe forma shume e vecante gjeometrike qe ka karrigia e lejojnë kete karrige te shk..

KARRIGE USHQIMI PA RROTA
-23%

KARRIGE USHQIMI PA RROTA

8,499Lekë

10,999Lekë

EksTaksë: 8,499Lekë

Karrige për ngrënie per femije tepër të rehatshme. Karrigja siguron stabilitet dhe parandalon rrezikun e rrotullimit të produktit me fëmijën tuaj.Garanton mirëmbajtjen dhe pastrimin e lehtë të mbështe..

MBAJTESE FEMIJESH KANGUR

3,999Lekë

EksTaksë: 3,999Lekë

MBAJTESE FEMIJESH KANGUR..

RRETHORE FEMIJESH PER HAPAT E PARE

3,199Lekë

EksTaksë: 3,199Lekë

Rrethore per femije .Rrethorja eshte e perbere nga tete rrota, tre nivele ngritjesh per te pershtatur gjatesine.Sistem frenimi , lodra argetuese per femijen dhe bisht shtytje per tu kontrolluar edhe n..

SEXHOLINO BEFLYE 15-36KG 50X80CM
-18%

SEXHOLINO BEFLYE 15-36KG 50X80CM

6,999Lekë

8,499Lekë

EksTaksë: 6,999Lekë

Sexholino BEFLYE eshte projektuar për fëmijë nga 15-36 kg. afërsisht 3 vjeç deri 12 vjeç.Ajo eshte e pajisur me mbështetëse për mbrojtje nga goditjet mbrapa dhe  anësore te kokës.Lehtë për tu ins..

SEXHOLINO BELINE ECER44/04 9-36KG 50X80CM
-15%

SEXHOLINO BELINE ECER44/04 9-36KG 50X80CM

8,499Lekë

9,999Lekë

EksTaksë: 8,499Lekë

Sedilja e makinës për sigurinë e fëmijëve ofron komoditet dhe siguri maksimale per te voglin tuaj.Sexholino ofron funksione të ndryshme , duke i ofruar fëmijëve te përshtaten ne pozicionin me të rehat..

SEXHOLINO PER FEMIJE CARS 15-36KG
-20%

SEXHOLINO PER FEMIJE CARS 15-36KG

2,399Lekë

2,999Lekë

EksTaksë: 2,399Lekë

Sexholino per femije  pa mbeshtetese (ndejtese).Sexholino sherben per ti siguruar femijes tuaj siguri,komoditet dhe udhetim brenda rregullave rrugore,kjo fale ndejtes me te cilen mund te vendosin..

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)