Kancelari/Zyrë

Shfaqur 1 deri 36 nga 82 (3 Faqe)

BLLOK KUJTESE 125FLETE

139Lekë

EksTaksë: 139Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM
-13%

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM

69Lekë

79Lekë

EksTaksë: 69Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 38x51MM
-25%

BLLOK KUJTESE 38x51MM

59Lekë

79Lekë

EksTaksë: 59Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 5 NGJYRA 76.2x25.4MM

79Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE
-40%

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE

149Lekë

249Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE KUB 85x85MM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL
-10%

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Letra me ngjitese ne forma dhe me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu pe..

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE
-6%

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE

159Lekë

169Lekë

EksTaksë: 159Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

DOSJE A4 ME 10 ZARFA
-25%

DOSJE A4 ME 10 ZARFA

89Lekë

119Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Kjo dosja me 10 zarfa plastik sherben per te mbrojtur dhe ruajtur dokumentat tuaja me te rendesishme.Dosja ka zarfa plastik, te cilet i mbajne dokumentat tuaj ne gjendje te shkelqyer.Materiali : Plast..

DOSJE A4 ME FIGURA

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Kjo dosje me llastik me figura sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet ne brendes..

DOSJE KARTONI FERRARI
-26%

DOSJE KARTONI FERRARI

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosja me figure Ferrari  sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet ne bren..

DOSJE KARTONI FROZEN
-26%

DOSJE KARTONI FROZEN

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazhe Frozen sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet..

DOSJE KARTONI PRINCESS
-26%

DOSJE KARTONI PRINCESS

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazhe Princess  sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire ma..

DOSJE KARTONI SPIDERMAN
-26%

DOSJE KARTONI SPIDERMAN

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazh Spiderman sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire material..

DOSJE KARTONI SPIDERMAN
-26%

DOSJE KARTONI SPIDERMAN

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazh Spiderman sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire material..

DOSJE KONFERENCE ME KAPAK
-20%

DOSJE KONFERENCE ME KAPAK

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo dosje konference me kapak sherben per mbrojten e dokumentave te ndryshem.Ajo eshte shume e lehte per tu transportuar ne saje te peshes se saj e lehte dhe ju mund ta merrni me vete kur levizni.Perd..

DOSJE ME MEKANIZEM 5.5CM

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Kjo dosje me mekanizëm sherben per te mbrojtur dhe ruajtur të gjitha dokumentet tuaja te rendesishme. Ajo ka nje mekanizëm metalik ne pjesen e brendeshme,i cili eshte shume praktik per te vendosur zar..

DOSJE ME MEKANIZEM 5CM

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Kjo dosje me mekanizëm sherben per te mbrojtur dhe ruajtur te gjitha dokumentet tuaja te rendesishme. Dosja ka nje mekanizem metalik, ne pjesen e brendeshme te saj ku ju mund te vendosni zarfat plasti..

ETIKETA KARTONI 10x15CM 15CP
-34%

ETIKETA KARTONI 10x15CM 15CP

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Etiketa kartoni ne forme ovale dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane,..

ETIKETA KARTONI 12x20CM 10CP
-31%

ETIKETA KARTONI 12x20CM 10CP

89Lekë

129Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Etiketa kartoni ne forme reje dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, ..

ETIKETA KARTONI 13x19CM 20CP
-20%

ETIKETA KARTONI 13x19CM 20CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete..

ETIKETA KARTONI 20CP
-20%

ETIKETA KARTONI 20CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni ne forma dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, super..

ETIKETA KARTONI 30CP
-20%

ETIKETA KARTONI 30CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni ne forma dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, super..

ETIKETA KARTONI 6X11CM 20CP
-10%

ETIKETA KARTONI 6X11CM 20CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Etiketa kartoni ne forme drejtekendore dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere..

ETIKETA KARTONI 6x11CM 40CP
-20%

ETIKETA KARTONI 6x11CM 40CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete...

ETIKETA KARTONI 7.5x11 CM 40CP
-20%

ETIKETA KARTONI 7.5x11 CM 40CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete...

ETIKETA KARTONI 9x15CM 30CP
-20%

ETIKETA KARTONI 9x15CM 30CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete.Lehtes..

HAPESE VRIMASH 6MM 5.5*14CM
-10%

HAPESE VRIMASH 6MM 5.5*14CM

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Hapesja e vrimave ne leter eshte fantastike dhe eshte nje nga aksesoret qe nuk duhet te mungoj ne zyren tuaj.Ajo hap vrima deri ne 20 flete me pas ju mund te arkivoni lehtesisht dokumentat tuaja ne do..

HAPESE VRIMASH PER LETER 5x10
-10%

HAPESE VRIMASH PER LETER 5x10

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Hapesja e vrimave per leter eshte fantastike dhe eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoj ne tavoline e studimit ose ate te punes suaj.Ajo realizon hapjen e vrimave ne fleten e letres dhe ju me pas mu..

HEQESE TELASH ME DOREZA 15CM

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Heqesja e telave eshte nje aksesor qe duhet patur ne tavolinen e  zyre apo ate te studimit ne shtepine tuaj. Ajo eshte e ndertuar nga material i cilesise se larte dhe ka një dizajn mjaft elegant,..

HEQESE TELI ME SIGURESE BLU 5CM
-22%

HEQESE TELI ME SIGURESE BLU 5CM

69Lekë

89Lekë

EksTaksë: 69Lekë

Heqesja e telave eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne tavoline e zyres ose ate te studimit tuaj.Ajo eshte e ndertua nga nje material i cilesise se larte.Heqesja eshte shume praktike ne perdori..

KAPESE AKTESH ME NGJYRA 140CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse aktesh metalike me ngjyra , te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Konf..

KAPSE AKTESH 28MM 25CP
-17%

KAPSE AKTESH 28MM 25CP

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Kapse aktesh metalike, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Kapset jane te ve..

KAPSE AKTESH ME NGJYRA 330CP
-10%

KAPSE AKTESH ME NGJYRA 330CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse aktesh metalike me ngjyra , te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Konf..

KAPSE AKTESH METALIKE 20MM 20CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse aktesh metalike, te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Materiali : Met..

KAPSE AKTESH METALIKE 28MM 100CP
-10%

KAPSE AKTESH METALIKE 28MM 100CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Kapse aktesh metalike, te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Materiali : Met..

Shfaqur 1 deri 36 nga 82 (3 Faqe)