Aksesorë Tavoline

Shfaqur 1 deri 16 nga 16 (1 Faqe)
KOSH ZYRE METALIK 24x26CM
-15%

KOSH ZYRE METALIK 24x26CM

549Lekë

649Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Kosh zyre metalik rrethor rrjete ngjyre gri eshte nje kosh qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte fantastik per te grumbulluar te gjitha mbeturinat.Nuk ka nevoje per montim dhe esht..

KOSH ZYRE METALIK GRI 26x30CM

649Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Kosh zyre metalik drejtekendor rrjete ngjyre gri eshte nje kosh qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte fantastik per te grumbulluar te gjitha mbeturinat.Nuk ka nevoje per montim dhe..

KOSH ZYRE METALIK I ZI 26x30CM

649Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Kosh zyre metalik drejtekendor rrjete me ngjyre te zeze eshte nje kosh qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte fantastik per te grumbulluar te gjitha mbeturinat.Nuk ka nevoje per mon..

KOSH ZYRE PLASTIK 11x17CM

149Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Kosh zyre plastik qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte shume praktik ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Koshi eshte i pajisur dhe me nje kapak.Materiali : Plastik Permasat..

KOSH ZYRE PLASTIK 16.5x21CM
-33%

KOSH ZYRE PLASTIK 16.5x21CM

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kosh zyre plastik qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte shume praktik ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Dizenjo e koshit te zyres eshte me lule te ndryshme dhe forma e bazes ba..

KOSH ZYRE RRETHOR PLASTIK 30x30CM

499Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Kosh zyre rrethor plastik eshte nje aksesor qe ploteson me se mire arredimin e zyres suaj.Koshi eshte shume praktik ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Duke qene se koshi eshte material plastik dhe ..

MBAJTESE DOKUMENTASH 8x27CM
-28%

MBAJTESE DOKUMENTASH 8x27CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

MBAJTESE DOKUMENTASH 827CM..

MBAJTESE DOKUMENTASH A4 3 KATE 25x35CM
-20%

MBAJTESE DOKUMENTASH A4 3 KATE 25x35CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese deshironi qe tavolina juaj e zyres ose tavolina juaj e studimit te jete sa me e rregullt dhe e organizuar, kjo mbajtese eshte zgjidhja me e mire qe mund te beni.Kjo mbajtese eshte shume praktike ..

MBAJTESE KANCELARIE

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

MBAJTESE KANCELARIE..

MBAJTESE KANCELARIE ME 4 NDARJE 9.5x15CM

279Lekë

EksTaksë: 279Lekë

Nese deshironi qe tavolina e studimit ose ajo e zyre suaj te jete sa me e rregullt dhe e organizuar kjo mbajtese kancelari eshte ideale.Mbajtesja ka kater ndarje dhe ju mund te vendosni te gjithe stil..

MBAJTESE PER DOKUMENTA E ZEZE 25x34CM

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Mbajtesja e dokumentave eshte nje aksesor shume i dobishem qe nuk duhet te mungoje ne tavoline tuaj Ajo sherben per te vendosur dokumentat e perdorimit te perditshem dhe eshte e pershtatshme si per zy..

MBAJTESE PER KAPSE LETRASH 3x8CM

119Lekë

EksTaksë: 119Lekë

Mbajtese metalike rrjet per kapset e akteve dhe kapset me vesh eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne tavoline tuaj te studimit ose ate te zyres suaj.Mbajtesja eshte nuk praktik ne perdorim dhe ..

RAFT TAVOLINE ME 3 SIRTARE 15x16x19CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Per nje tavoline zyre ose studimi sa me te rregullt dhe te organizuar ky raft eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Rafti i tavolines ka tri sirtare dhe ju mund te vendosni te gjithe aksesoret tuaj..

RAFT TAVOLINE ME 4 SIRTARE 9x15x13CM
-14%

RAFT TAVOLINE ME 4 SIRTARE 9x15x13CM

299Lekë

349Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Qe tavolina juaj e zyres ose ajo e studimit te jete sa me e rregullt dhe e organizuar, ky raft eshte zgjedhja me e mire qe ju mund te beni.Mini rafti ka kater sirtar ku ju mund te vendosni te gjithe a..

RAFT TAVOLINE ME 5 SIRTARE 9x19CM

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Nese deshironi qe tavolina juaj e zyres ose e studimit te jete sa me e rregullt dhe e organizuar, duhet te zgjidhni kete raft tavoline.Ne kete raft, ju mund te vendosni te gjithe aksesoret tuaj.Rafti ..

RAFT TAVOLINE ME 5 SIRTARE 9x19CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Nese deshironi qe tavolina juaj e zyres ose e studimit te jete sa me e rregullt dhe e organizuar, duhet te zgjidhni kete raft tavoline.Ne kete raft, ju mund te vendosni te gjithe aksesoret tuaj.Rafti ..

Shfaqur 1 deri 16 nga 16 (1 Faqe)