Çanta Dhe Mbajtese Lapsash

Shfaqur 1 deri 23 nga 23 (1 Faqe)
MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE FROZEN 7.5x9.6CM
-28%

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE FROZEN 7.5x9.6CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kjo mbajtese stilolapsash eshte zgjidhje e perkryer per te ruajtur hapesiren dhe per te organizuar te gjithe stilolapsat dhe aksesoret e tjere te tavolines suaj te studimit.Mbajtesja ka si dizenjo per..

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE FROZEN 7.5X9.6CM
-28%

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE FROZEN 7.5X9.6CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kjo mbajtese stilolapsash eshte zgjidhje e perkryer per te ruajtur hapesiren dhe per te organizuar te gjithe stilolapsat dhe aksesoret e tjere te tavolines suaj te studimit.Mbajtesja ka si dizenjo per..

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE SPIDERMAN 7.5X9.6CM
-28%

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE SPIDERMAN 7.5X9.6CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kjo mbajtese stilolapsash eshte zgjidhje e perkryer per te ruajtur hapesiren dhe per te organizuar te gjithe stilolapsat dhe aksesoret e tjere te tavolines suaj te studimit.Mbajtesja ka si dizenjo per..

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE SPIDERMAN 7.5x9.6CM
-28%

MBAJTESE STILOLAPSI METALIKE SPIDERMAN 7.5x9.6CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kjo mbajtese stilolapsash eshte zgjidhje e perkryer per te ruajtur hapesiren dhe per te organizuar te gjithe stilolapsat dhe aksesoret e tjere te tavolines suaj te studimit.Mbajtesja ka si dizenjo per..

PORTOFOL ME 3 NENDARJE ME 14 KOLORA MICKEY 13x19.5...
-13%

PORTOFOL ME 3 NENDARJE ME 14 KOLORA MICKEY 13x19.5...

1,399Lekë

1,599Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Portofol per mjete shkollore me personazh Mickey eshte nje aksesor qe duhet te jene ne canten e shkolles se femijeve tuajPortofoli ka te gjitha mjetet e nevojshme si lapsa, lapsa me ngjyre, penarela, ..

PORTOFOL ME 3 NENDARJE ME 19 KOLORA PRINCESS
-13%

PORTOFOL ME 3 NENDARJE ME 19 KOLORA PRINCESS

1,399Lekë

1,599Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Portofol per mjete shkollore me personazh Mickey eshte nje aksesor qe duhet te jene ne canten e shkolles se femijeve tuaj Portofoli ka te gjitha mjetet e nevojshme si lapsa, lapsa me ngjyre, pen..

PORTOFOL SHKOLLE  CARS 8.5x21CM
-29%

PORTOFOL SHKOLLE CARS 8.5x21CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Mc Queen Cars , ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te..

PORTOFOL SHKOLLE  MICKEY 12x21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE MICKEY 12x21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Mickey, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha ..

PORTOFOL SHKOLLE  MINNIE 8.5x21CM
-29%

PORTOFOL SHKOLLE MINNIE 8.5x21CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Minnie, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha ..

PORTOFOL SHKOLLE 3 NENDARJE 9x20CM
-20%

PORTOFOL SHKOLLE 3 NENDARJE 9x20CM

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Portofol per mjete shkollore me 3 ndarja eshte nje aksesor qe duhet te jene patjeter ne canten e shkolles se femijeve tuajBrenda portofolit mund te vendosen te gjitha mjetet e nevojshme si lapsa, stil..

PORTOFOL SHKOLLE CARS 12x21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE CARS 12x21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Mc Queen Cars , ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te..

PORTOFOL SHKOLLE DISNEY 7x23CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE DISNEY 7x23CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Portofol per mjete shkollore me personazhe Disney eshte nje aksesor qe duhet te jene patjeter ne canten e shkolles se femijeve tuajNe portofol mund te vendosen te gjitha mjetet e nevojshme si lapsa, s..

PORTOFOL SHKOLLE INTER 8x22CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE INTER 8x22CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si skuader te preferuar Inter, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha mje..

PORTOFOL SHKOLLE LEADER 2 NENDARJE 9x21CM
-20%

PORTOFOL SHKOLLE LEADER 2 NENDARJE 9x21CM

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Portofol shkolle Leader me 2 nendarje eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne canten e shkolles se femijeve tuaj.Portofoli eshte shume praktik ne perdorim dhe nuk ze hapesire ne canten e shkolles..

PORTOFOL SHKOLLE ME SHUME XHEPA 8x20CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se femijeve tuaj.Duke qene se portofoli ka shume xhepa  portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha mjet..

PORTOFOL SHKOLLE MICKEY 12x21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE MICKEY 12x21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Mickey, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha ..

PORTOFOL SHKOLLE MILAN 8x22CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE MILAN 8x22CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si skuader te preferuar Milan, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha mje..

PORTOFOL SHKOLLE MINNIE
-25%

PORTOFOL SHKOLLE MINNIE

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Minnie, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha ..

PORTOFOL SHKOLLE MINNIE 12x21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE MINNIE 12x21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Minnie, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha ..

PORTOFOL SHKOLLE PRINCESS
-25%

PORTOFOL SHKOLLE PRINCESS

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Princess, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjith..

PORTOFOL SHKOLLE PRINCESS 12X21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE PRINCESS 12X21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Princess, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjith..

PORTOFOL SHKOLLE SPIDERMAN 12x21CM
-25%

PORTOFOL SHKOLLE SPIDERMAN 12x21CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Nese femijet tuaj kane si personazh te preferuar Spiderman, ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se tyre.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjit..

PORTOFOL SHKOLLE XHINS 21CM

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Ky portofol eshte aksesori qe nuk duhet te mungoj ne canten e shkolles se femiejve tuaj.Portofoli ka nje hapesire te bollshme per te vendosur te gjitha mjetet shkollore si lapsa, stilolapsa, penarela,..

Shfaqur 1 deri 23 nga 23 (1 Faqe)