Lapsat Dhe Aksesoret

Shfaqur 1 deri 17 nga 17 (1 Faqe)
BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP
-12%

BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP

219Lekë

249Lekë

EksTaksë: 219Lekë

BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP..

LAPSA DHJAMI CARIOCA MAXI CRAYONS 12CP
-28%

LAPSA DHJAMI CARIOCA MAXI CRAYONS 12CP

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Nese femijet tuaj kane pasion pikturen dhe duan qe te pikturojne me keta lapsa, fletoret e vizatimit dhe  tablot e piktures do te kene me shume ngjyra.Bojrat e dhjamit Carioca zgjasin tre here me..

LAPSA DHJAMI GIOTTO 12CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Nese femijet tuaj kane pasion pikturen dhe duan qe te pikturojne me keta lapsa, fletoret e vizatimit dhe  tablot e piktures do te kene me shume ngjyra.Bojrat e dhjamit Giotto zgjasin tre here me ..

LAPSA DHJAMI GIOTTO MAXI 12CP

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Nese femijet tuaj kane pasion pikturen dhe duan qe te pikturojne me keta lapsa, fletoret e vizatimit dhe  tablot e piktures do te kene me shume ngjyra.Bojrat e dhjamit Gitto Maxi zgjasin tre here..

LAPSA DRURI ME NGJYRA 36CP
-14%

LAPSA DRURI ME NGJYRA 36CP

299Lekë

349Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Per ti dhene me shume ngjyra krijmitarise se femijeve tuaj ne pikture keta lapsa jane ideal.Lapsat e drurit me ngjyra jane shume te lehte per tu mprehur.Teper te lehta per tu perdorur dhe pershtaten l..

LAPSA DRURI ME NGJYRA CARIOCA 12CP
-20%

LAPSA DRURI ME NGJYRA CARIOCA 12CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Per ti dhene me shume ngjyra krijmitarise se femijeve tuaj ne pikture keta lapsa jane ideal.Lapsat e drurit me ngjyra jane shume te lehte per tu mprehur.Teper te lehta per tu perdorur dhe pershtaten l..

LAPSA DRURI ME NGJYRA CARIOCA 24CP

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Per ti dhene me shume ngjyra krijmitarise se femijeve tuaj ne pikture keta lapsa jane ideal.Lapsat e drurit me ngjyra jane shume te lehte per tu mprehur.Teper te lehta per tu perdorur dhe pershtaten l..

LAPSA DRURI ME NGJYRA GIOTTO 12CP

549Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Nese femijet tuaj kane pasion pikturen dhe duan qe te pikturojne me keta lapsa, fletoret e vizatimit dhe  tablot e piktures do te kene me shume ngjyra.Jane shume te lehte per tu mprehur dhe maja ..

LAPSA DRURI TE ZINJ CARIOCA 5CP
-20%

LAPSA DRURI TE ZINJ CARIOCA 5CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Ndihmojini femijet tuaj te zhvillojne pasionin dhe talentin e tyre per pikturen.Lapsat dru te zinj mund te perdoren per vizatime teknike dhe vizatime me dritehijeShume te lehte per tu mprehur.Kon..

LAPSA ME NGJYRE 36CP

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Per ti dhene me shume ngjyra krijmitarise se femijeve tuaj ne pikture keta lapsa jane ideal.Lapsat e drurit me ngjyra jane shume te lehte per tu mprehur.Teper te lehta per tu perdorur dhe pershtaten l..

LAPSA ME NGJYRE ME GOME CARIOCA 24CP

499Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Per ti dhene me shume ngjyra krijmitarise se femijeve tuaj ne pikture keta lapsa jane ideal.Lapsat e drurit me ngjyra dhe me gome jane shume te lehte per tu mprehur.Teper te lehta per tu perdorur dhe ..

LAPSA TE ZINJ 1B NORIS 2CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

LAPSA TE ZINJ 1B NORIS 2CP..

LAPSA TE ZINJ 2B NORIS 2CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

LAPSA TE ZINJ 2B NORIS 2CP..

LAPSA TE ZINJ 2CP
-11%

LAPSA TE ZINJ 2CP

79Lekë

89Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Lapsa te zinj jane ideal per tu perdorur nga femijet per te shkruajtur ne te gjithe llojet e letrave.Shume praktik per tu perdorur dhe shume te lehte per tu mprehur.Permasat : 37CMKonfeksioni permban ..

LAPSA TE ZINJ 2H NORIS 2CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

LAPSA TE ZINJ 2H NORIS 2CP..

LAPSA TE ZINJ 3H NORIS 2CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

LAPSA TE ZINJ 3H NORIS 2CP..

LAPSA TE ZINJ ME GOME SPIDERMAN 2CP

169Lekë

EksTaksë: 169Lekë

Lapsat druri te zinj te personalizuar me Spiderman  dhe me gome mund te perdoren per te shkruajtur ne te gjitha llojet e letrave.Shume te lehte per tu mprehur.Konfeksioni permban 2 lapsa bashke m..

Shfaqur 1 deri 17 nga 17 (1 Faqe)