Material Didaktik

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)
KUB LODER MESIMORE DRURI SHUME FUNKSIONALE 17.5x17...
-7%

KUB LODER MESIMORE DRURI SHUME FUNKSIONALE 17.5x17...

2,699Lekë

2,899Lekë

EksTaksë: 2,699Lekë

Ky kub eshte loja ideale per femijet tuaj qe ata te argetohen dhe te zhvillojne sa me shume inteligjencen e tyre.Kubi loder ka kater kende te lemuar dhe te rrumbullakosura dhe ne kete menyre femijet t..

LETER ME XIXA A4 ME NGJYRA 2CP

89Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Eshte nje leter e nje cilesie te larte dhe eshte shume e pershtatshme per te krijuar punime te ndryshme.Letra A4 eshte me xixa qe e ben dhe me te vecantePaketimin permban 2 flete format A4...

MJETE MESIMORE MATEMATIKORE DRURI 200CP

1,699Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Kjo valixhe me pjese druri eshte ideale per te gjithe femijet qe nga mosha 3 vjec deri ne moshe shkollore.Nepermjet kesaj loje didaktike femijet arrijne qe te marrin njohur te pergjithshme dhe te dall..

MJETE MESIMORE NDERTUESE DRURI 100CP
-6%

MJETE MESIMORE NDERTUESE DRURI 100CP

1,779Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,779Lekë

Keto mjete mesimore ndertuese druri jane ideale per te gjithe femijet qe nga mosha 3 vjec deri ne moshe shkollore.Nepermjet kesaj loje didaktike femijet arrijne qe te marrin njohur te pergjithshme dhe..

MJETE MESIMORE NDERTUESE DRURI 30CP
-6%

MJETE MESIMORE NDERTUESE DRURI 30CP

1,029Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 1,029Lekë

Keto mjete mesimore ndertuese druri jane ideale per te gjithe femijet qe nga mosha 3 vjec deri ne moshe shkollore.Nepermjet kesaj loje didaktike femijet arrijne qe te marrin njohur te pergjithshme dhe..

MJETE MESIMORE PJESE GJEOMETRIKE DRURI 60CP

1,699Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Kjo valixhe me pjese druri eshte ideale per te gjithe femijet qe nga mosha 3 vjec deri ne moshe shkollore.Nepermjet kesaj loje didaktike femijet arrijne qe te marrin njohur te pergjithshme dhe te dall..

NUMRATOR DRURI + TABELE DERRASE E ZEZE 24X28CM
-4%

NUMRATOR DRURI + TABELE DERRASE E ZEZE 24X28CM

2,249Lekë

2,349Lekë

EksTaksë: 2,249Lekë

Ky numrator druri qe vjen i shoqeruar dhe me nje tabele derrase e zeze eshte loja ideale per femijet tuaj qe ata te argetohen dhe te zhvillojne sa me shume inteligjencen e tyre.Numratori i drurit stim..

TABELE SHKRIMI LCD PER FEMIJE SENCOR SXP 020

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

Tabele shkrimi shkrimi LCD e markes Sencor.Fletorja dixhitale interaktive jo vetem praktik per t'u perdorur nga femijet , por edhe i bën fëmijët tuaj të argëtohen. Eshtë i pajisur me një ekran 8.5" Pe..

Shfaqur 1 deri 8 nga 8 (1 Faqe)