Paisje Kafeje

Shfaqur 1 deri 18 nga 18 (1 Faqe)
BERESE FRAPAJE HSM-705s
-25%

BERESE FRAPAJE HSM-705s

2,990Lekë

3,990Lekë

EksTaksë: 2,990Lekë

..

BERESE KAPUCINO 500 ml LN000677

899Lekë

EksTaksë: 899Lekë

BERESE KAPUCINO 500 ml   LN000677..

EKSPRES ARIETE 13296 NO MANOMETRO
-35%

EKSPRES ARIETE 13296 NO MANOMETRO

29,900Lekë

45,900Lekë

EksTaksë: 29,900Lekë

EKSPRES ARIETE 13296 NO MANOMETRO..

EKSPRES BOSCH TIS30321RW
-13%

EKSPRES BOSCH TIS30321RW

69,900Lekë

79,900Lekë

EksTaksë: 69,900Lekë

EKSPRES BOSCH TIS30321RW..

EKSPRES DELONGHI EC153
-14%

EKSPRES DELONGHI EC153

18,990Lekë

21,990Lekë

EksTaksë: 18,990Lekë

EKSPRES DELONGHI EC153..

EKSPRES DELONGHI EC221CD
-16%

EKSPRES DELONGHI EC221CD

15,990Lekë

18,990Lekë

EksTaksë: 15,990Lekë

EKSPRES DELONGHI EC221CD..

EKSPRES DELONGHI ECOV311BG
-26%

EKSPRES DELONGHI ECOV311BG

24,990Lekë

33,990Lekë

EksTaksë: 24,990Lekë

EKSPRES DELONGHI ECOV311BG..

EKSPRES DELONGHI ECP3121 BLACK
-18%

EKSPRES DELONGHI ECP3121 BLACK

21,990Lekë

26,900Lekë

EksTaksë: 21,990Lekë

EKSPRES DELONGHI ECP3121 BLACK..

EKSPRES GAGGIA VIVAPRESTIGE
-21%

EKSPRES GAGGIA VIVAPRESTIGE

22,990Lekë

28,990Lekë

EksTaksë: 22,990Lekë

EKSPRES GAGGIA VIVAPRESTIGE..

EKSPRES PHILIPS EP1200/00
-20%

EKSPRES PHILIPS EP1200/00

36,900Lekë

45,990Lekë

EksTaksë: 36,900Lekë

EKSPRES PHILIPS EP1200/00..

EKSPRES PHILIPS EP1224/00
-18%

EKSPRES PHILIPS EP1224/00

42,900Lekë

52,590Lekë

EksTaksë: 42,900Lekë

EKSPRES PHILIPS EP1224/00..

EKSPRES PHILIPS EP3510/00
-30%

EKSPRES PHILIPS EP3510/00

55,930Lekë

79,900Lekë

EksTaksë: 55,930Lekë

EKSPRES PHILIPS EP3510/00..

EKSPRES PHILIPS EP3550/00
-30%

EKSPRES PHILIPS EP3550/00

59,493Lekë

84,990Lekë

EksTaksë: 59,493Lekë

EKSPRES PHILIPS EP3550/00..

FILTER EKSPRESI PHILIPS CA6903/10

2,490Lekë

EksTaksë: 2,490Lekë

FILTER EKSPRESI PHILIPS CA6903/10..

KIT MENGJESI DCG WK6299B
-29%

KIT MENGJESI DCG WK6299B

6,390Lekë

8,990Lekë

EksTaksë: 6,390Lekë

KIT MENGJESI DCG WK6299B..

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-2341

1,399Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-3000
-20%

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-3000

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-9341

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

Shfaqur 1 deri 18 nga 18 (1 Faqe)