Shpërndarës HDMI

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)

SPLITER SENCOR SAV 410 HDMI

14,900Lekë

EksTaksë: 14,900Lekë

I lehte ne perdorim : 1 porte hyrese HDMI dhe 8 porta dalese Suporton rezolucionin :  Full 3D DHE 4Kx2K Gjithashtu suporton rezolucionin:  1080p per videoAUDIO : DTS Digital (..

SPLITER TREVI SP 34-64 HDMI EXTENSION 0346400

3,490Lekë

EksTaksë: 3,490Lekë

HDMI Extension Split Trevi SP 34-64 për t'u lidhur me disa pajisje të përputhshme me standardin audio / video HDMI3 hyrje me rezolucion të lartë deri në 1080p dhe 1 dalje HDMIKontrollohet lehtesisht m..

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)