Kafshet

Shfaqur 1 deri 21 nga 21 (1 Faqe)
DELFINE 9*3.5*15CM
-7%

DELFINE 9*3.5*15CM

139Lekë

149Lekë

EksTaksë: 139Lekë

DELFINE 9*3.5*15CM..

DINOZAUR 24*8*19CM
-25%

DINOZAUR 24*8*19CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

DINOZAUR 24*8*19CM..

DINOZAUR 29*18*29CM
-10%

DINOZAUR 29*18*29CM

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

DINOZAUR 29*18*29CM..

DINOZAUR 29x20CM
-25%

DINOZAUR 29x20CM

899Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Dinosaur loder per femije.Materiali : gomePermasat : 8x20x29CM..

DINOZAUR PREHISTORIK 19*9CM
-40%

DINOZAUR PREHISTORIK 19*9CM

89Lekë

149Lekë

EksTaksë: 89Lekë

DINOZAUR PREHISTORIK 19*9CM..

ELEFANT ME MUZIKE 14x19x32CM
-21%

ELEFANT ME MUZIKE 14x19x32CM

1,499Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Kuti me kafshe xhungle te cilat jane te pajisura me efekte zanore dhe muzike.Materiali : plastikPermasat : 14x19x32CM..

KAFSHE GOME 16x17CM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 1 copeMateriali : gomePermasat : 16x17CM..

KAFSHE PREHISTORIKE 5x17x22CM
-17%

KAFSHE PREHISTORIKE 5x17x22CM

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Lodra per femije,kafshe prehistorike.Paketimi mund te jete me dinosaur te ndryshem apo edhe dragonjMateriali : plastikPermasat : 5x17x22CM..

KAFSHE PYLLI 3x19x23CM
-33%

KAFSHE PYLLI 3x19x23CM

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 4 kafshe dhe 2 pemeMateriali : plastikPermasat : 3x19x23CMSygjerohet per femije mosha 3vjec+..

KAFSHE PYLLI ME MUZIKE 14x19x32CM
-45%

KAFSHE PYLLI ME MUZIKE 14x19x32CM

1,199Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Kuti me kafshe te ndryshme xhungle te cilat jane te pajisura me efekte zanore dhe muzike.Materiali : plastikPermasat : 14x19x32CM..

KAFSHE TE EGRA 14CM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 1 copeMateriali : plastikPermasat : 14CM..

KAFSHE TE NDRYSHME 6CP 4x22x27CM
-30%

KAFSHE TE NDRYSHME 6CP 4x22x27CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Qese me 6 kafshe te ndryshme te cilat mund te jene : elefant,luan, tiger,kal ,lope, deve, dash,rinoceront,xhirafe etj.Materiali : plastikPermasat : 4x22x77CM ,permasat e kafsheve : 12CM..

KAFSHE TE PYLLIT 37x32CM
-46%

KAFSHE TE PYLLIT 37x32CM

699Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 10 copeMateriali : plastikPermasat : 32x37CM..

KAFSHE TE PYLLIT 5x24x34CM
-29%

KAFSHE TE PYLLIT 5x24x34CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 6 copeMateriali : plastikPermasat : 5x24x34CM..

KAFSHET E PYLLIT ME MUZIKE 6x19x22CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles me muzike.Paketimi : 1 copeMateriali : gomePermasat : 6x19x22CM..

KAFSHET E XHUNGLES 3.5x6x8.5CM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Lodra per femije,kafshet e xhungles.Paketimi : 1 copeMateriali : plastikPermasat : 3.5x6x8.5CM..

KAL ME LEVIZJE DHE MUZIKE 13x20x25CM
-42%

KAL ME LEVIZJE DHE MUZIKE 13x20x25CM

749Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 749Lekë

Kal i vogel PONY me levizje ,drita dhe muzike , te cilat do ti sigurojne argetimin femijes tuaj.Materiali : plastikNgjyrat : e verdhe , jeshilePermasat : 13x20x25CM..

KUTI ME DINOZAUR 4.5x30x42CM
-38%

KUTI ME DINOZAUR 4.5x30x42CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Kutia me 6 dinozaur dhe aksesore si peme dhe shkembinj ofron femijeve te luajne dhe te argetohen ne epoken e dinozaurve.Materiali : plastik Permasat : 4.5x30x42CM ..

LOJE ME MAJMUNE

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

LOJE ME MAJMUNE..

PESHQ 17CM
-20%

PESHQ 17CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Lodra per femije,kafshet e detit.Paketimi : 1 copeMateriali : gomePermasat : 17CM..

SKIFTERI EKUILIBRIST MBI PIRAMIDE 15x17CM
-20%

SKIFTERI EKUILIBRIST MBI PIRAMIDE 15x17CM

119Lekë

149Lekë

EksTaksë: 119Lekë

Loder argetuese per femije.Materiali : plastikPermasat : 4x15x17CM..

Shfaqur 1 deri 21 nga 21 (1 Faqe)