Lojra Formuese dhe Puzzle

Shfaqur 1 deri 36 nga 78 (3 Faqe)
BETONIERE ME 30 LEGO
-17%

BETONIERE ME 30 LEGO

2,499Lekë

2,999Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

BETONIERE ME 30 LEGO. LOJE ARGETUESE DHE FORMUESE PER FEMIJEN NE TE NJEJTEN KOHE. SYGJEROHET PER FEMIJE MBI 18MUAJSH...

CAJNIK ME LEGO
-30%

CAJNIK ME LEGO

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

CAJNIK ME LEGO..

CANTE SHPINE ME LEGO
-30%

CANTE SHPINE ME LEGO

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

CANTE SHPINE ME LEGO..

GOMAR ME LEGO
-50%

GOMAR ME LEGO

999Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Kuti me disenjo gomari brenda te ciles gjenden blloqe formuese te cilat sigurojne argetim dhe rrisin kreativitetin e femijes.E pershtatshme per femije mosha 3vjec+Materiali : plastikPermasat: 56CM lar..

KAMION ME 30 LEGO  23x25x51CM
-17%

KAMION ME 30 LEGO 23x25x51CM

2,499Lekë

2,999Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

Kamion i madh me 30 lego. Argetim i garantuar dhe  i ndihmon femijet tuaj ne zhillimin dhe formimin e tyre.Materiali : plastik Permasat :  23x25x51CMSygjerohet per femije mosha 18muaj+..

KARRIGE ME LEGO 25x26x36CM
-38%

KARRIGE ME LEGO 25x26x36CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Karrige e vogel per femije me lego 26x36CM.Karrigia me lego eshte dhurata ideale per femijet tuaj. Ajo mund te perdoret si karrige per femijen dhe ne te njejten kohe  do ta ndihmoje ate ne permir..

KOVE ME LEGO 16CM
-30%

KOVE ME LEGO 16CM

419Lekë

599Lekë

EksTaksë: 419Lekë

KOVE ME LEGO 16CM..

KUTI ME LEGO 100CP
-40%

KUTI ME LEGO 100CP

599Lekë

999Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Loje formuese me lego per femije e cila ndihmon femijen te mesoje te njohi format , te praktikoje levizjet , koordinimin dhe aftesine per te kombinuar elemete te ndryshme. Kutia permban 100 ..

KUTI ME LEGO 50CP
-21%

KUTI ME LEGO 50CP

549Lekë

699Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Loje formuese me lego per femije e cila ndihmon femijen te mesoje te njohi format , te praktikoje levizjet , koordinimin dhe aftesine per te kombinuar elemete te ndryshme. Kutia permban 50 l..

LAPS ME LEGO 11x12.5x69CM
-36%

LAPS ME LEGO 11x12.5x69CM

699Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kuti me disenjo lapsi me koke arushi brenda te ciles gjenden blloqe formuese te cilat sigurojne argetim dhe rrisin kreativitetin e femijes.Materiali : plastikPermasat: 11x12.5x69CME pershtatshme per f..

LEGO 36CP
-30%

LEGO 36CP

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LEGO 36CP..

LOJE FORMUESE AUTOBUS 36*26CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

LOJE FORMUESE AUTOBUS 36*26CM..

LOJE FORMUESE AUTOBUS SHKOLLE 36*26CM
-13%

LOJE FORMUESE AUTOBUS SHKOLLE 36*26CM

1,299Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

LOJE FORMUESE AUTOBUS SHKOLLE 36*26CM..

LOJE FORMUESE AUTOMJETE POLICIE 34*25CM
-20%

LOJE FORMUESE AUTOMJETE POLICIE 34*25CM

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

LOJE FORMUESE AUTOMJETE POLICIE 34*25CM..

LOJE FORMUESE AVION USHTARAK 26*19CM
-53%

LOJE FORMUESE AVION USHTARAK 26*19CM

699Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE AVION USHTARAK 26*19CM..

LOJE FORMUESE ESKAVATOR PUNE 27*19CM
-33%

LOJE FORMUESE ESKAVATOR PUNE 27*19CM

599Lekë

899Lekë

EksTaksë: 599Lekë

LOJE FORMUESE ESKAVATOR PUNE 27*19CM..

LOJE FORMUESE FORMULA 1
-21%

LOJE FORMUESE FORMULA 1

1,499Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

LOJE FORMUESE FORMULA 1..

LOJE FORMUESE KARROC PRINCESHE 26*19CM
-31%

LOJE FORMUESE KARROC PRINCESHE 26*19CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

LOJE FORMUESE KARROC PRINCESHE 26*19CM..

LOJE FORMUESE KONCERT 109CP
-46%

LOJE FORMUESE KONCERT 109CP

699Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Loje formuese me 109 pjese per femije e cila ndihmon femijen te mesoje te njohi format , te praktikoje levizjet , koordinimin dhe aftesine per te kombinuar elemete te ndryshme.Materiali : plastik..

LOJE FORMUESE KULLA E PIZZES
-33%

LOJE FORMUESE KULLA E PIZZES

799Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 799Lekë

LOJE FORMUESE KULLA E PIZZES..

LOJE FORMUESE LOKAL BAR 36*26CM
-40%

LOJE FORMUESE LOKAL BAR 36*26CM

1,499Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

LOJE FORMUESE LOKAL BAR 36*26CM..

LOJE FORMUESE MAKIN POLICE
-25%

LOJE FORMUESE MAKIN POLICE

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

LOJE FORMUESE MAKIN POLICE..

LOJE FORMUESE MAKINE HISTORIKE 26*19CM
-47%

LOJE FORMUESE MAKINE HISTORIKE 26*19CM

799Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 799Lekë

LOJE FORMUESE MAKINE HISTORIKE 26*19CM..

LOJE FORMUESE MAKINE KARABINIERI

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LOJE FORMUESE MAKINE KARABINIERI..

LOJE FORMUESE MAKINE KARROTREC 36*26CM
-6%

LOJE FORMUESE MAKINE KARROTREC 36*26CM

1,779Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,779Lekë

LOJE FORMUESE MAKINE KARROTREC 36*26CM..

LOJE FORMUESE MOTOSKAF 26*21CM
-53%

LOJE FORMUESE MOTOSKAF 26*21CM

699Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE MOTOSKAF 26*21CM..

LOJE FORMUESE MULLI ERE

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE MULLI ERE..

LOJE FORMUESE NENDETESE 26*21CM
-53%

LOJE FORMUESE NENDETESE 26*21CM

699Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE NENDETESE 26*21CM..

LOJE FORMUESE PISHINE 26*21CM
-46%

LOJE FORMUESE PISHINE 26*21CM

699Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE PISHINE 26*21CM..

LOJE FORMUESE ROBOT 26*21CM
-53%

LOJE FORMUESE ROBOT 26*21CM

699Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE ROBOT 26*21CM..

LOJE FORMUESE STACION KARBURANTI 36*26CM
-32%

LOJE FORMUESE STACION KARBURANTI 36*26CM

1,699Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

LOJE FORMUESE STACION KARBURANTI 36*26CM..

LOJE FORMUESE TANK USHTARAK 26*19CM
-42%

LOJE FORMUESE TANK USHTARAK 26*19CM

699Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE TANK USHTARAK 26*19CM..

LOJE FORMUESE TITANIC 26*19CM
-53%

LOJE FORMUESE TITANIC 26*19CM

699Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 699Lekë

LOJE FORMUESE TITANIC 26*19CM..

LOJE FORMUESE ZJARRFIKESE
-30%

LOJE FORMUESE ZJARRFIKESE

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Loje formuese per femije e cila ndihmon femijen te mesoje te njohi format , te praktikoje levizjet , koordinimin dhe aftesine per te kombinuar elemete te ndryshme.Materiali : plastik Permasa..

LOJE NDERTUESE BAR ME TAVOLINA 6x20x26CM
-46%

LOJE NDERTUESE BAR ME TAVOLINA 6x20x26CM

699Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Ndërtesat janë një nga lojrat më të preferuara të fëmijëve të të gjitha moshave. Nuk ka asnjë fëmijë, në të vërtetë, i cili nuk i pëlqen të luajë me ndërtesa për të krijuar dhe shkatërruar gjithçka. N..

LOJE NDERTUESE FUORISTRADE 5x19x26CM
-38%

LOJE NDERTUESE FUORISTRADE 5x19x26CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Ndërtesat janë një nga lojrat më të preferuara të fëmijëve të të gjitha moshave. Nuk ka asnjë fëmijë, në të vërtetë, i cili nuk i pëlqen të luajë me ndërtesa për të krijuar dhe shkatërruar gjithçka. N..

Shfaqur 1 deri 36 nga 78 (3 Faqe)