Aksesor Kancelarie

Shfaqur 1 deri 25 nga 25 (1 Faqe)

HEQESE TELASH ME DOREZA 15CM

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Heqesja e telave eshte nje aksesor qe duhet patur ne tavolinen e  zyre apo ate te studimit ne shtepine tuaj. Ajo eshte e ndertuar nga material i cilesise se larte dhe ka një dizajn mjaft elegant,..

HEQESE TELI ME SIGURESE BLU 5CM
-22%

HEQESE TELI ME SIGURESE BLU 5CM

69Lekë

89Lekë

EksTaksë: 69Lekë

Heqesja e telave eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne tavoline e zyres ose ate te studimit tuaj.Ajo eshte e ndertua nga nje material i cilesise se larte.Heqesja eshte shume praktike ne perdori..

KAPSE AKTESH 28MM 25CP
-17%

KAPSE AKTESH 28MM 25CP

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Kapse aktesh metalike, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Kapset jane te ve..

KAPSE AKTESH ME NGJYRA 330CP
-10%

KAPSE AKTESH ME NGJYRA 330CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse aktesh metalike me ngjyra , te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Konf..

KAPSE AKTESH METALIKE 20MM 20CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse aktesh metalike, te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Materiali : Met..

KAPSE AKTESH METALIKE 28MM 100CP
-10%

KAPSE AKTESH METALIKE 28MM 100CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Kapse aktesh metalike, te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Materiali : Met..

KAPSE AKTESH SIMPATIKE 8CP
-20%

KAPSE AKTESH SIMPATIKE 8CP

79Lekë

99Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Kapse aktesh metalike, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Kapeset vijne ne ..

KAPSE LETRASH 15.5 CM
-11%

KAPSE LETRASH 15.5 CM

399Lekë

449Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Kapse letrash metalike, e forte dhe me konstrukt te qendrueshem. E pershtatshme per te kapur disa flete bashke per nje organizim me te mire te dokumentave tuaj ne zyre apo shtepi.Kapsja eshte nje mate..

KAPSE LETRASH METALIKE 9x16CM

749Lekë

EksTaksë: 749Lekë

Kapse letrash metalike, e forte dhe me konstrukt te qendrueshem.E pershtatshme per te kapur disa flete bashke per nje organizim me te mire te dokumentave tuaj ne zyre apo shtepi.Kapsja eshte nje mater..

KAPSE ME MAGNET 13CM

139Lekë

EksTaksë: 139Lekë

Kapse me magnet qe mund ta vendosni ne te cdo siperfaqe metalike duke qendruar fal pjeses magnetike qe ka.Shume praktike ne perdorim.Materiali : Plastik dhe magnetPermasat : 13CM..

KAPSE PER DOKUMENTA 19MM 10CP
-17%

KAPSE PER DOKUMENTA 19MM 10CP

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Ma..

KAPSE PER DOKUMENTA 20MM 20CP
-10%

KAPSE PER DOKUMENTA 20MM 20CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.M..

KAPSE PER DOKUMENTA 25MM 12CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Ma..

KAPSE PER DOKUMENTA ME NGJYRA 20MM 20CP
-20%

KAPSE PER DOKUMENTA ME NGJYRA 20MM 20CP

159Lekë

199Lekë

EksTaksë: 159Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh me ngjyra te ndryshme, te forta dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ..

KAPSE PER DOKUMENTA METALIKE 15MM 18CP

149Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh, e forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Ma..

KAPSE PER DOKUMENTA METALIKE 50MM 4CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Kapse per dokumenta metalike me vesh, te forte dhe me nje konstrukt te qendrueshem.Te pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi...

KAPSE PER DOKUMENTA PLASTIKE 12CP
-10%

KAPSE PER DOKUMENTA PLASTIKE 12CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Kapse per dokumenta plastike , jane shume praktike ne perdorim.E pershtashme per te kapur disa flete bashke per nje organizim sa te mire te dokumentave tuaj ne zyre dhe ne shtepi.Materiali : Plas..

KAPSE SPILLATRICE PROFESIONALE 15CM
-5%

KAPSE SPILLATRICE PROFESIONALE 15CM

949Lekë

999Lekë

EksTaksë: 949Lekë

Kapse spillatrice profesionale eshte nje aksesor qe perdoret per kapjen e nje sasie te madhe letrash dhe dokmentash.Spillaricja vjen e shoqeruar dhe me nje pako me tela 8mm 100CPMateriali : Metalik Pe..

RAFT TAVOLINE ME 4 SIRTARE 9x19CM

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Nese deshironi qe tavolina juaj e zyres ose e studimit te jete sa me e rregullt dhe e organizuar, duhet te zgjidhni kete raft tavoline.Ne kete raft, ju mund te vendosni te gjithe aksesoret tuaj.Rafti ..

SPILLA GOLD 80CP

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese doni qe te lini nje shenim ne tabelen tuaj te shenimeve nepermjet ketyre spillave ne ngjyre gold jane zgjedhja me e mire qe shenimet tuaja mos te humbasin.Materiali : MetalikNgjyra : GoldKonfeksi..

SPILLA ME NGJYRA 70CP
-17%

SPILLA ME NGJYRA 70CP

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Nese doni qe te lini nje shenim ne tabelen tuaj te shenimeve nepermjet ketyre spillave ne ngjyra te ndryshme jane zgjedhja me e mire qe shenimet tuaja mos te humbasin.Materiali : MetalikKonfeksioni pe..

SPILLA ME NGJYRE 50CP
-17%

SPILLA ME NGJYRE 50CP

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Nese doni qe te lini nje shenim ne tabelen tuaj te shenimeve nepermjet ketyre spillave me ngjyra te ndryshme jane zgjedhja me e mire qe shenimet tuaja mos te humbasin.Materiali : Metalik dhe plastikKo..

SPILLA TE BARDHA 80CP

129Lekë

EksTaksë: 129Lekë

Nese doni qe te lini nje shenim ne tabelen tuaj te shenimeve nepermjet ketyre spillave ne ngjyre te bardhe jane zgjedhja me e mire qe shenimet tuaja mos te humbasin.Materiali : MetalikNgjyra : E bardh..

TELA 6/4

39Lekë

EksTaksë: 39Lekë

Tela per kapse letrash nr 6/4 jane dizenjuar nga nje material te nje cilesie te larte dhe jane shume praktik per tu vendosur ne kapsen e letrave.Materiali : Metalik..

TELA PER KAPSE LETRASH 4CP
-20%

TELA PER KAPSE LETRASH 4CP

79Lekë

99Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Tela per kapse letrash jane dizenjuar nga nje material te nje cilesie te larte dhe jane shume praktik per tu vendosur ne kapsen e letrave.Materiali : MetalikKonfeksioni permban 4 pako me 1000 tela...

Shfaqur 1 deri 25 nga 25 (1 Faqe)