Letra / Blloqe / Zarfa

Shfaqur 1 deri 25 nga 25 (1 Faqe)

BLLOK KUJTESE 125FLETE

139Lekë

EksTaksë: 139Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM
-13%

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM

69Lekë

79Lekë

EksTaksë: 69Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 38x51MM
-25%

BLLOK KUJTESE 38x51MM

59Lekë

79Lekë

EksTaksë: 59Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 5 NGJYRA 76.2x25.4MM

79Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE
-40%

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE

149Lekë

249Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE KUB 85x85MM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL
-10%

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Letra me ngjitese ne forma dhe me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu pe..

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE
-6%

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE

159Lekë

169Lekë

EksTaksë: 159Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

ETIKETA KARTONI 10x15CM 15CP
-34%

ETIKETA KARTONI 10x15CM 15CP

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Etiketa kartoni ne forme ovale dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane,..

ETIKETA KARTONI 12x20CM 10CP
-31%

ETIKETA KARTONI 12x20CM 10CP

89Lekë

129Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Etiketa kartoni ne forme reje dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, ..

ETIKETA KARTONI 13x19CM 20CP
-20%

ETIKETA KARTONI 13x19CM 20CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete..

ETIKETA KARTONI 20CP
-20%

ETIKETA KARTONI 20CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni ne forma dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, super..

ETIKETA KARTONI 30CP
-20%

ETIKETA KARTONI 30CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni ne forma dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale per te perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshme.Keto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, super..

ETIKETA KARTONI 6X11CM 20CP
-10%

ETIKETA KARTONI 6X11CM 20CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Etiketa kartoni ne forme drejtekendore dhe me ngjyra te ndryshme jane ideale jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere..

ETIKETA KARTONI 6x11CM 40CP
-20%

ETIKETA KARTONI 6x11CM 40CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete...

ETIKETA KARTONI 7.5x11 CM 40CP
-20%

ETIKETA KARTONI 7.5x11 CM 40CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni  me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete...

ETIKETA KARTONI 9x15CM 30CP
-20%

ETIKETA KARTONI 9x15CM 30CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Etiketa kartoni me ngjyra te ndryshme jane ideale per tu perdorur nga te gjithe per te lene shenime te ndryshmeKeto etikete kane nje perdorim mjaft te gjere ne biznese si : dyqane, supermarkete.Lehtes..

LETER A4 DOUBLE A 80GR 500FLETE

549Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Eshte nje leter e nje cilesie te larte dhe eshte shume e pershtatshme per tu perdorur si per fotokopje, shtypje me printime me boje te zeze dhe me ngjyra.Letra A4 mund te perdoret si ne zyre dhe ne sh..

LETER A4 GOLDEN STAR 500FLETE
-20%

LETER A4 GOLDEN STAR 500FLETE

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Eshte nje leter e nje cilesie te larte dhe eshte shume e pershtatshme per tu perdorur si per fotokopje, shtypje me printime me boje te zeze dhe me ngjyra.Letra A4 mund te perdoret si ne zyre dhe ne sh..

LETER A4 PAPER MAXIMUM 80GR 500FLETE
-24%

LETER A4 PAPER MAXIMUM 80GR 500FLETE

419Lekë

549Lekë

EksTaksë: 419Lekë

Eshte nje leter e nje cilesie te larte dhe eshte shume e pershtatshme per tu perdorur si per fotokopje, shtypje me printime me boje te zeze dhe me ngjyra.Letra A4 mund te perdoret si ne zyre dhe ne sh..

ZARF PLASTIKE A3 ME BUTON

149Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Ky zarf plastik me buton sherben per te mbrojtur dhe ruajtur te gjitha dokumentat tuaja te rendësishme.Mbyllet me ndihmën e butoni, ne menyrë qe te  ruaje sa me mire materialet ne brendësi si dhe..

ZARFA PLASTIK A4 20MIC 100CP

279Lekë

EksTaksë: 279Lekë

Keta zarfa jane dizenjuar per te mbajtur leter format A4 dhe jane te perbere nga material i holle plastik.Jane shume praktik ne perdorim dhe ju mund te arkivoni te gjithe dokumentat tuaja dhe do te ke..

ZARFA PLASTIK A4 30MIC 100CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Keta zarfa jane dizenjuar per te mbajtur leter format A4 dhe jane te perbere nga material i holle plastik.Jane shume praktik ne perdorim dhe ju mund te arkivoni te gjithe dokumentat tuaja dhe do te ke..

ZARFA PLASTIK A4 40MIC 100CP

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Keta zarfa jane dizenjuar per te mbajtur leter format A4 dhe jane te perbere nga material i holle plastik.Jane shume praktik ne perdorim dhe ju mund te arkivoni te gjithe dokumentat tuaja dhe do te ke..

ZARFA PLASTIK A4 60MIC 100CP

449Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Keta zarfa jane dizenjuar per te mbajtur leter format A4 dhe jane te perbere nga material i holle plastik.Jane shume praktik ne perdorim dhe ju mund te arkivoni te gjithe dokumentat tuaja dhe do te ke..

Shfaqur 1 deri 25 nga 25 (1 Faqe)