Kendore per banjo

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)
KENDORE METALIKE PER BANJO 2 KATE
-11%

KENDORE METALIKE PER BANJO 2 KATE

1,599Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Kendore per banjoMateriali : MetalikeDisenjo: 2 katePerdoret kryesisht per te vendosur shampo,kremera te ndryshem,sapun dhe aksesore te tjere te kujdesit personal...

KENDORE METALIKE PER BANJO 3 KATE
-9%

KENDORE METALIKE PER BANJO 3 KATE

1,999Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Kendore per banjoMateriali : MetalikeDisenjo: 3 katePerdoret kryesisht per te vendosur shampo,kremera te ndryshem,sapun dhe aksesore te tjere te kujdesit personal...

KENDORE PER BANJO
-23%

KENDORE PER BANJO

999Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 999Lekë

KENDORE PER BANJO..

KENDORE TUALETI ME NGJITJE 25.5x25.5CM
-10%

KENDORE TUALETI ME NGJITJE 25.5x25.5CM

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Rafti i tualetit eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e sfungjerit,shampo-ve ose sende të tjera te pershtatshme per tualet. Me dizajnin klasik ,ky raft do te dhuroje me shume stil ne tualetin tua..

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)