Kepuce dhe Aksesore

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)
BOJE KEPUCESH NEUTRALE 30GR
-34%

BOJE KEPUCESH NEUTRALE 30GR

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bojatisja dhe llustrimi i kepuceve ben qe kepucet tuaja te preferuara te kene jetegjatesi .Kjo boje kepucesh do te beje qe kepucet tuaja te duken si te reja dhe me kalimin e kohes.Menyra sesi boja do ..

BOJE KEPUCESH NEUTRALE 75ML
-38%

BOJE KEPUCESH NEUTRALE 75ML

99Lekë

159Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bojatisja dhe llustrimi i kepuceve ben qe kepucet tuaja te preferuara te kene jetegjatesi .Kjo boje kepucesh do te beje qe kepucet tuaja te duken si te reja dhe me kalimin e kohes.Menyra sesi boja do ..

SHTRESA KEPUCESH XHEL NR.36-45
-17%

SHTRESA KEPUCESH XHEL NR.36-45

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Shtrese kepucesh per femra dhe meshkuj.Numeracioni: 36-45.Mbulesa e xhelit eshte e dizenjuar per te zvogeluar presionin e tepert te ecjes.Eshte e pershtatshme per te lehtesuar thembrat nga dhimbjet e ..

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)