Tharje

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)
THARESE RROBASH  DCG SB8325 (700W)
-20%

THARESE RROBASH DCG SB8325 (700W)

7,192Lekë

8,990Lekë

EksTaksë: 7,192Lekë

Tharësja elektrike DCG është shumë e lehtë për t’u përdorur, mjafton të varni rrobat në vareset e veçanta të tharjes, vendosni kohëmatësin dhe në pak minuta rrobat tuaja do të jenë të thara.Motori i f..

THARESE RROBASH  DCG SB8326
-20%

THARESE RROBASH DCG SB8326

8,792Lekë

10,990Lekë

EksTaksë: 8,792Lekë

Tharësja elektrike DCG është shumë e lehtë për t’u përdorur, mjafton të varni rrobat në vareset e veçanta të tharjes, vendosni kohëmatësin dhe në pak minuta rrobat tuaja do të jenë të thara...

Shfaqur 1 deri 2 nga 2 (1 Faqe)