Mini Furre/ Furre Picash

Shfaqur 1 deri 10 nga 10 (1 Faqe)

FURRE PER PICA FERRARI DELIZIA G1000600 1200 W

14,900Lekë

EksTaksë: 14,900Lekë

FURRE PER PICA FERRARI DELIZIA G1000600 1200 W..

FURRE VERTIKAL DCG MB 1022 21LIT
-31%

FURRE VERTIKAL DCG MB 1022 21LIT

7,590Lekë

10,990Lekë

EksTaksë: 7,590Lekë

MINI FURRE DCG MB 1022 VERTIKAL..

MINI FURRE DCG MB9830N 30 L
-38%

MINI FURRE DCG MB9830N 30 L

7,990Lekë

12,900Lekë

EksTaksë: 7,990Lekë

MINI FURRE DCG MB9830N 30 L..

MINI FURRE FRATELLI-ONOFRI FO 45 MOX 45L
-29%

MINI FURRE FRATELLI-ONOFRI FO 45 MOX 45L

6,990Lekë

9,900Lekë

EksTaksë: 6,990Lekë

Minifurre e markes FRATELLI-ONOFRI modeli FO 45 MOX  Minifurra ka 5 programe gatimi dhe kapacitet 45 L Fuqia 1500W Garancia 12 muaj..

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9848N  48L
-26%

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9848N 48L

9,490Lekë

12,900Lekë

EksTaksë: 9,490Lekë

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9848N  48L..

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9850 N 50L
-25%

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9850 N 50L

10,490Lekë

13,900Lekë

EksTaksë: 10,490Lekë

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9850 N 50L..

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9870N 70L
-32%

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9870N 70L

12,900Lekë

18,900Lekë

EksTaksë: 12,900Lekë

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MB9870N 70L..

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MBS55 55L INOKS
-15%

MINI FURRE ME VENTILIM DCG MBS55 55L INOKS

16,990Lekë

19,990Lekë

EksTaksë: 16,990Lekë

Mini furre me ventilim e markes DCGKapaciteti : 55 LTimer i intergruar : 60 minTermostat i rregulleshem nga 100° - 230°4 nivele temperature dhe 4 programe pjekje.Aksesore te perfshire : Grile, Ta..

MINI FURRE OCEAN OCTO25L 25L
-25%

MINI FURRE OCEAN OCTO25L 25L

5,990Lekë

7,990Lekë

EksTaksë: 5,990Lekë

MINI FURRE OCEAN OCTO25L 25L..

MINI FURRE OCEAN OCTO30LC 30L
-22%

MINI FURRE OCEAN OCTO30LC 30L

6,990Lekë

8,990Lekë

EksTaksë: 6,990Lekë

MINI FURRE OCEAN OCTO30LC 30L..

Shfaqur 1 deri 10 nga 10 (1 Faqe)