Xhezve Elektrike

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-2341

1,399Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-3000
-20%

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-3000

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

XHEZVE ELEKTRIKE BRANDINI BA-9341

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Xhezve elektrike e nje cilesie te larte italiane.Aksesori ideal per te shijuar kafen e mengjesit ose te pasdites.Tashme mund te pergatisni kafene ne me pak se 1 minute, thjeshte dhe ne menyre te sigur..

Shfaqur 1 deri 3 nga 3 (1 Faqe)