Kosha/Kova/Lopata Pastrimi

Shfaqur 1 deri 17 nga 17 (1 Faqe)
KOSH MBETURINASH 26*22*h32.5CM
-15%

KOSH MBETURINASH 26*22*h32.5CM

549Lekë

649Lekë

EksTaksë: 549Lekë

KOSH MBETURINASH 26*22*h32.5CM..

KOSH MBETURINASH KATROR PLASTIK 27*37CM
-14%

KOSH MBETURINASH KATROR PLASTIK 27*37CM

599Lekë

699Lekë

EksTaksë: 599Lekë

KOSH MBETURINASH KATROR PLASTIK 27*37CM..

KOSH MBETURINASH METALIK 3LT
-22%

KOSH MBETURINASH METALIK 3LT

699Lekë

899Lekë

EksTaksë: 699Lekë

KOSH MBETURINASH METALIK 3LT..

KOSH MBETURINASH PLASTIK 6LT
-25%

KOSH MBETURINASH PLASTIK 6LT

749Lekë

999Lekë

EksTaksë: 749Lekë

KOSH MBETURINASH PLASTIK 6LT..

KOVE PASTRIMI 13LT
-27%

KOVE PASTRIMI 13LT

219Lekë

299Lekë

EksTaksë: 219Lekë

KOVE PASTRIMI 13LT..

KOVE PASTRIMI 24x25CM  9LT
-15%

KOVE PASTRIMI 24x25CM 9LT

169Lekë

199Lekë

EksTaksë: 169Lekë

KOVE PASTRIMI 24x25CM  9LT..

KOVE PASTRIMI FIZARMONIKE E MBYLLSHME
-13%

KOVE PASTRIMI FIZARMONIKE E MBYLLSHME

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

KOVE PASTRIMI FIZARMONIKE E MBYLLSHME..

KOVE PASTRIMI ME SHTRYDHJE
-14%

KOVE PASTRIMI ME SHTRYDHJE

299Lekë

349Lekë

EksTaksë: 299Lekë

KOVE PASTRIMI ME SHTRYDHJE..

KOVE PASTRIMI ME SHTUPE DHE BISHT
-22%

KOVE PASTRIMI ME SHTUPE DHE BISHT

699Lekë

899Lekë

EksTaksë: 699Lekë

KOVE PASTRIMI ME SHTUPE DHE BISHT..

KOVE PASTRIMI PLANET 12LT
-20%

KOVE PASTRIMI PLANET 12LT

279Lekë

349Lekë

EksTaksë: 279Lekë

Kove pastrimi per te lare dyshemene e shtepise apo dhe te cdo ambienti tjeter.Materiali : PlastikModeli : PlanetPermasat : 27x31x35CMKapaciteti : 12LT..

LOPATE ME GOMINE+FURCE ZAMBAK 17X22CM
-29%

LOPATE ME GOMINE+FURCE ZAMBAK 17X22CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

LOPATE ME GOMINE+FURCE ZAMBAKPermasat e lopates : 17x23CMPermasat e furces :  7x22CM..

LOPATE PASTRIMI ME FSHESE 4X13X19.5CM
-47%

LOPATE PASTRIMI ME FSHESE 4X13X19.5CM

79Lekë

149Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Lopate pastrimi e pajisur me fshese.Permasat : 4x13x19.5CM..

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE 20X20CM

119Lekë

EksTaksë: 119Lekë

LOPATE PASTRIMI ME GOMINEPermasat : 20x20CM..

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE 23X34CM
-23%

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE 23X34CM

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE..

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE 34CM
-13%

LOPATE PASTRIMI ME GOMINE 34CM

129Lekë

149Lekë

EksTaksë: 129Lekë

Lopate pastrimi me gomine material plastik.Sherben per te grumbulluar papastertite.Doreza plastike e saj e lehteson perdorimin e saj.Permasat : 10.5x23.5x34CME disponueshme ne ngjyre portokalli,jeshil..

LOPATE+FSHESE ZAMBAK 20X75CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

LOPATE+FSHESE ZAMBAKPermasat e lopates : 20x28x65CMPermasat e fsheses : 20x20x75CM..

LOPATE+FSHESE ZAMBAK 23x70CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

LOPATE+FSHESE ZAMBAK 105Permasat e lopates : 20x23x80CMPermasat e fsheses : 18x70CM..

Shfaqur 1 deri 17 nga 17 (1 Faqe)