Aromatizues

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)
DEODORANT MAKINE
-33%

DEODORANT MAKINE

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Deodorant aromatik per makine .Paketimi permban shishen te pajisur me kapse qe montohen tek petet e ventilatorit.Ndihmon ne eleminimin e aromerave te pakendeshme duke e freskuar ajrin.Mund te perdoret..

DEODORANT MAKINE 4ML
-20%

DEODORANT MAKINE 4ML

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

DEODORANT MAKINE 4ML..

DEODORANT MAKINE FORME KEPUCE
-20%

DEODORANT MAKINE FORME KEPUCE

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

DEODORANT MAKINE FORME KEPUCE..

DEODORANT MAKINE LULE 2CP
-20%

DEODORANT MAKINE LULE 2CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Deodorant aromatik per makine ne forem lule.Paketimi permban 2 lule te pajisur me kapse qe montohen tek petet e ventilatorit.Ndihmon ne eleminimin e aromerave te pakendeshme duke e freskuar ajrin.Mund..

DEODORANT SHISHE PER MAKINE 30ML
-34%

DEODORANT SHISHE PER MAKINE 30ML

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Deodorant aromatik per makine ne forem shishe.Ndihmon ne eleminimin e aromerave te pakendeshme duke e freskuar ajrin.Mund te perdoret gjithashtu edhe shtepi ,zyre dhe kudo tjeter.Permasat : 3x5CMKapac..

Shfaqur 1 deri 5 nga 5 (1 Faqe)