Lule

Shfaqur 1 deri 36 nga 56 (2 Faqe)
DEGE LULE 100CM
-51%

DEGE LULE 100CM

49Lekë

99Lekë

EksTaksë: 49Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete dege me lule ju mund te dekoroni nje vazo dhe mund ta vendosni ne ambjentet e shtepise dhe ..

DEGE LULE 120CM
-13%

DEGE LULE 120CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE 90CM
-25%

DEGE LULE 90CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE 90CM
-13%

DEGE LULE 90CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE 90CM
-13%

DEGE LULE 90CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE 95CM
-50%

DEGE LULE 95CM

499Lekë

999Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE FOAM 85CM
-29%

DEGE LULE FOAM 85CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete dege me lule Foam ju mund te dekoroni nje vazo dhe mund ta vendosni ne ambjentet e shtepise..

DEGE LULE ME DY TRENDAFILA 90CM
-20%

DEGE LULE ME DY TRENDAFILA 90CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me dy trendafila ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepis..

DEGE LULE ME TRE GONXHE 78CM
-13%

DEGE LULE ME TRE GONXHE 78CM

349Lekë

399Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE LULE ME TRE GONXHE 95CM
-7%

DEGE LULE ME TRE GONXHE 95CM

649Lekë

699Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE ME LULE DALIA 100CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te ..

DEGE ME TRE LULE 100CM
-27%

DEGE ME TRE LULE 100CM

729Lekë

999Lekë

EksTaksë: 729Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege me tre lule ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe..

LULE 2.5CM 24CP
-50%

LULE 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE 2CM 24CP
-50%

LULE 2CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE BEZHE 2.5CM 24CP
-50%

LULE BEZHE 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE BLU DEKOR 13CM
-23%

LULE BLU DEKOR 13CM

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete lule dekoruese me ngjyre blu ju mund te dekoroni konfeta dhe ti perdorni dhe per paketimin ..

LULE DRURI ADEZIVE 6CP
-17%

LULE DRURI ADEZIVE 6CP

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Keto lule druri adezive jane ideale per te dekoruar objekte te ndryshme.Mund ti perdorni dhe per paketimin e dhuratave te ndryshmeMaderiali: DruKonfeksioni permban 6CP..

LULE DRURI DEKOR 15CM
-33%

LULE DRURI DEKOR 15CM

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Nese deshironi qe ambjentet e shtepise tuaj te jene te dekoruara sa me bukur, keto lule druri jane ideale per tu perdorur.Lulet jane te thurura dhe jane shume te vecanta.Materiali : DruPermasat : 15CM..

LULE NE SFERE QELQI 10CM
-13%

LULE NE SFERE QELQI 10CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete lule ne sfere qelqi ju mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te zyres suaj.Mund te perd..

LULE PORTOKALLI 2.5CM 24CP
-50%

LULE PORTOKALLI 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE PORTOKALLI 2CM 24CP
-50%

LULE PORTOKALLI 2CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE PORTOKALLI DEKOR 13CM
-23%

LULE PORTOKALLI DEKOR 13CM

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete lule dekoruese me ngjyre blu ju mund te dekoroni konfeta dhe ti perdorni dhe per paketimin ..

LULE ROZE DEKOR 13CM
-23%

LULE ROZE DEKOR 13CM

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete lule dekoruese me ngjyre blu ju mund te dekoroni konfeta dhe ti perdorni dhe per paketimin ..

LULE TE KALTRA 2.5CM 24CP
-50%

LULE TE KALTRA 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te kaltra te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : Pla..

LULE TE KALTRA 2CM 24CP
-50%

LULE TE KALTRA 2CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te kaltra te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : Pla..

LULE TE KUQE 2.5CM 24CP
-50%

LULE TE KUQE 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE TE KUQE 2CM 24CP
-50%

LULE TE KUQE 2CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE TE KUQE DEKOR 13CM
-23%

LULE TE KUQE DEKOR 13CM

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Keto lule te kuqe te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : Plast..

LULE TE VERDHA 2.5CM 24CP
-50%

LULE TE VERDHA 2.5CM 24CP

149Lekë

299Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE TE VERDHA 3CM 16CP
-25%

LULE TE VERDHA 3CM 16CP

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Keto lule te bukura dhe te kendshme jane ideale per te dekoruar kuti per konfeta.Lulet mund ti perdorni dhe per te dekoruar nje pjatance qe mund ta vendosni ne tavolinen tuaj.Materiali : PlastikPermas..

LULE ZAMBAK 66CM

229Lekë

EksTaksë: 229Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Kete dege lule zambaku ju mund ta vendosni ne nje vazo dhe mund te dekoroni ambjentet e shtepise dh..

MBYLLESE PAKOSH LULEDIELLI 14CM
-34%

MBYLLESE PAKOSH LULEDIELLI 14CM

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

MBYLLESE PAKOSH LULEDIELLI 14CM..

TRENDAFIL LULE ME NJE GONXHE E KUQE /BARDHE 50CM

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Bukuria e vertet e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Trendafilat jane nje ide shume e mire per te dekoruar nje vazo per ta vendosur ne nje tavoline ose n..

TUFE LULE 50CM
-17%

TUFE LULE 50CM

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete tufe me lule me ju mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te zyres suaj.Mund te perdoret..

TUFE LULESH 35CM
-15%

TUFE LULESH 35CM

169Lekë

199Lekë

EksTaksë: 169Lekë

Nese doni qe ne shtepine tuaj te keni nje ambjent te kendeshem , kjo tufe me lule do ti japi nje pamje me te vecante dhomes suaj.Tufa me lule  eshte nje element qe ju mund ta perdorni per te deko..

TUFE LULESH 48CM
-40%

TUFE LULESH 48CM

449Lekë

749Lekë

EksTaksë: 449Lekë

TUFE LULESH 48CM..

Shfaqur 1 deri 36 nga 56 (2 Faqe)