iPhone

Shfaqur 1 deri 36 nga 49 (2 Faqe)
SMARTPHONE IPHONE 7 32GB ROSE GOLD
-23%

SMARTPHONE IPHONE 7 32GB ROSE GOLD

53,990Lekë

69,900Lekë

EksTaksë: 53,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE 7 32GB ROSE (GOLD)..

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB BLACK
-9%

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB BLACK

58,990Lekë

64,990Lekë

EksTaksë: 58,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB WHITE
-9%

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB WHITE

58,990Lekë

64,990Lekë

EksTaksë: 58,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE SE2 64GB WHITE..

SMARTPHONE IPHONE 7 128GB ROSE GOLD

59,990Lekë

EksTaksë: 59,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE 7 128GB (ROSE GOLD)..

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB WHITE
-7%

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB WHITE

67,990Lekë

72,990Lekë

EksTaksë: 67,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB WHITE..

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB BLACK
-7%

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB BLACK

67,990Lekë

72,990Lekë

EksTaksë: 67,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE SE2 128GB BLACK..

 SMARTPHONE IPHONE 8 64GB GOLD
-18%

SMARTPHONE IPHONE 8 64GB GOLD

69,490Lekë

84,900Lekë

EksTaksë: 69,490Lekë

SMARTPHONE IPHONE 8 64GB (GOLD)..

SMARTPHONE IPHONE 8  64GB SPACE GREY
-18%

SMARTPHONE IPHONE 8 64GB SPACE GREY

69,490Lekë

84,900Lekë

EksTaksë: 69,490Lekë

SMARTPHONE IPHONE 8 64GB (SPACE GREY)..

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB BLACK
-40%

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB BLACK

56,900Lekë

94,990Lekë

EksTaksë: 56,900Lekë

IPHONE XR (64GB / BLACK)Karakteristikat: IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyrat..

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB CORAL
-21%

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB CORAL

74,900Lekë

94,990Lekë

EksTaksë: 74,900Lekë

IPHONE XR (64GB / CORAL)Karakteristikat: IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyrat..

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB RED
-37%

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB RED

59,900Lekë

94,990Lekë

EksTaksë: 59,900Lekë

IPHONE XR (64GB / RED)Karakteristikat: IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyrat a..

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB WHITE
-21%

SMARTPHONE IPHONE XR 64GB WHITE

74,900Lekë

94,990Lekë

EksTaksë: 74,900Lekë

IPHONE XR (64GB / WHITE)Karakteristikat:IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyrat aq re..

SMARTPHONE IPHONE 8 256GB GOLD
-20%

SMARTPHONE IPHONE 8 256GB GOLD

79,990Lekë

99,900Lekë

EksTaksë: 79,990Lekë

SMARTPHONE  IPHONE 8 256GB GOLD..

SMARTPHONE IPHONE 11 64GB RED
-14%

SMARTPHONE IPHONE 11 64GB RED

89,900Lekë

104,900Lekë

EksTaksë: 89,900Lekë

IPHONE 11 (64GB / RED)Kapaciteti: 64 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn të bu..

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB BLACK
-18%

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB BLACK

89,990Lekë

109,900Lekë

EksTaksë: 89,990Lekë

IPHONE XR (128GB / BLACK)Karakteristikat: IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyrat aq reale..

SMARTPHONE  IPHONE XR 128GB BLACK
-18%

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB BLACK

89,990Lekë

109,900Lekë

EksTaksë: 89,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB BLACK..

SMARTPHONE  IPHONE XR 128GB RED
-18%

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB RED

89,990Lekë

109,900Lekë

EksTaksë: 89,990Lekë

SMARTPHONE  IPHONE XR ,128GB RED..

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB WHITE
-18%

SMARTPHONE IPHONE XR 128GB WHITE

89,990Lekë

109,900Lekë

EksTaksë: 89,990Lekë

IPHONE XR (128GB / WHITE)Karakteristikat: IPhone XR zbulon ekranin LCD më të përparuar në industri. Dizajni i saj inovator me ndriçim të pasëm shtrin ekranin në skajet dhe tregon ngjyra..

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLACK
-5%

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLACK

101,490Lekë

106,990Lekë

EksTaksë: 101,490Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLUE
-5%

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLUE

101,490Lekë

106,990Lekë

EksTaksë: 101,490Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 64GB BLUE..

SMARTPHONE IPHONE 11 128GB RED
-9%

SMARTPHONE IPHONE 11 128GB RED

102,900Lekë

112,990Lekë

EksTaksë: 102,900Lekë

IPHONE 11 (128GB / RED)Kapaciteti: 128 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn të ..

SMARTPHONE IPHONE 11 128GB WHITE
-9%

SMARTPHONE IPHONE 11 128GB WHITE

102,900Lekë

112,990Lekë

EksTaksë: 102,900Lekë

IPHONE 11 (128GB / WHITE)Kapaciteti: 128 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn t..

SMARTPHONEIPHONE 11 128GB BLACK
-9%

SMARTPHONEIPHONE 11 128GB BLACK

102,900Lekë

112,990Lekë

EksTaksë: 102,900Lekë

IPHONE 11 (128GB / BLACK)Kapaciteti: 128 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn t..

SMARTPHONE IPHONE XS MAX 64GB SPACE GREY
-33%

SMARTPHONE IPHONE XS MAX 64GB SPACE GREY

79,990Lekë

119,990Lekë

EksTaksë: 79,990Lekë

IPHONE XS MAX (64GB / SPACE GREY)IPhone XS Max ka një kamerë të dyfishtë të përmirësuar dukshëm, duke dhënë foto më të mira në të dy mjediset e errëta dhe me kontrast të lartë. Një kamerë e ..

SMARTPHONE IPHONE 11 256GB BLACK
-4%

SMARTPHONE IPHONE 11 256GB BLACK

119,990Lekë

124,990Lekë

EksTaksë: 119,990Lekë

IPHONE 11 (256GB / BLACK)Kapaciteti: 256 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn t..

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB BLACK
-3%

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB BLACK

115,900Lekë

119,900Lekë

EksTaksë: 115,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB WHITE
-3%

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB WHITE

115,900Lekë

119,900Lekë

EksTaksë: 115,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 64GB WHITE..

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 128GB BLACK

112,990Lekë

EksTaksë: 112,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 MINI 128GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE 11 256GB RED
-4%

SMARTPHONE IPHONE 11 256GB RED

119,900Lekë

124,990Lekë

EksTaksë: 119,900Lekë

IPHONE 11 (256GB / RED)Kapaciteti: 256 GBPesha: 194 gramEkrani: Retina e lëngshme HD, LCD me prekje dhe teknologji IPS - 6.1 inçEkrani i iPhone 11 ka qoshe të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn të ..

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB BLACK
-4%

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB BLACK

124,900Lekë

129,990Lekë

EksTaksë: 124,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB WHITE
-4%

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB WHITE

124,900Lekë

129,990Lekë

EksTaksë: 124,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 128GB WHITE..

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB GOLD
-9%

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB GOLD

134,990Lekë

147,990Lekë

EksTaksë: 134,990Lekë

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB GOLD..

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB SILVER
-9%

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB SILVER

134,990Lekë

147,990Lekë

EksTaksë: 134,990Lekë

IPHONE 11 PRO (64GB / SILVER)Kapaciteti: 64GBEkrani: OLED HDR,  Super Retina XDR - 5,8 inç Rezolucion: 2436pEkrani iPhone 11 Pro ka kënde të rrumbullakosura që ndjekin një dizajn të bukur të..

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB SPACE GREY
-9%

SMARTPHONE IPHONE 11 PRO 64GB SPACE GREY

134,990Lekë

147,990Lekë

EksTaksë: 134,990Lekë

IPHONE 11 PRO (64GB /  SPACE GREY)Kapaciteti: 64GBEkrani: OLED HDR,  Super Retina XDR - 5,8 inç Rezolucion: 2436pEkrani iPhone 11 Pro ka kënde të rrumbullakosura që ndjekin një diz..

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB BLACK
-4%

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB BLACK

138,900Lekë

143,990Lekë

EksTaksë: 138,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB BLACK..

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB WHITE
-4%

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB WHITE

138,900Lekë

143,990Lekë

EksTaksë: 138,900Lekë

SMARTPHONE IPHONE 12 256GB WHITE..

Shfaqur 1 deri 36 nga 49 (2 Faqe)