Scooter Elektrik

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)
SCOOTER ELEKTRIK TREVI VELOCIPTOR ES (100W)
-20%

SCOOTER ELEKTRIK TREVI VELOCIPTOR ES (100W)

43,900Lekë

54,900Lekë

EksTaksë: 43,900Lekë

Skuter elektrik i gjeneratës së re, me një dizajn modern dhe të gjithanshëm, i përshtatshëm edhe për ata më kerkuesit (… madje edhe më të gjatët). Falë kornizës së tij prej alumini, është praktik, por..

SCOOTER ELEKTRIK TREVI VELOCIPTOR ES (80W)
-19%

TREVI

SCOOTER ELEKTRIK TREVI VELOCIPTOR ES (80W)

29,900Lekë

36,900Lekë

EksTaksë: 29,900Lekë

Skuter elektrik i gjeneratës së re, super i shkathët dhe i shpejtë, me një dizajn modern dhe të gjithanshëm, i përshtatshëm edhe për publikun më kerkues. Falë kornizës së tij prej alumini, është ..

TREVI

SCOOTER ELEKTRIK TREVI VELOCIPTOR ES (85W)

39,990Lekë

EksTaksë: 39,990Lekë

Skuter elektrik i gjeneratës së re, super i shkathët dhe i shpejtë, me një dizajn modern dhe të gjithanshëm, i përshtatshëm edhe për publikun më kerkues. Falë kornizës së tij prej alumini, është ..

SCOOTER ELEKTRIK XIAOMI MI ESSENTIAL (3171)
-16%

SCOOTER ELEKTRIK XIAOMI MI ESSENTIAL (3171)

31,900Lekë

37,990Lekë

EksTaksë: 31,900Lekë

SCOOTER ELEKTRIK XIAOMI MI ESSENTIAL (3171)Dizajn i hijshem dhe i lehteSkuteri elektrik Mi Essential është krijuar për njerëzit që duan të jetojne lehte. Përdor një aliazh alumini me densitet të ulët ..

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)