Skremuese Qumeshti

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)
SKREMUESE QUMESHTI 11LT
-19%

SKREMUESE QUMESHTI 11LT

4,199Lekë

5,199Lekë

EksTaksë: 4,199Lekë

Pajisja per skremimin e qumeshtit, eshte nje pajisje qe nuk duhet te mungoje ne asnje kuzhine dhe eshte nje pajisje qe i hyne ne pune te gjitha amvisave. Kjo pajisje largon yndyrnat e teperta nga qume..

SKREMUESE QUMESHTI 13LT
-18%

SKREMUESE QUMESHTI 13LT

4,599Lekë

5,599Lekë

EksTaksë: 4,599Lekë

Pajisja per skremimin e qumeshtit, eshte nje pajisje qe nuk duhet te mungoje ne asnje kuzhine dhe eshte nje pajisje qe i hyne ne pune te gjitha amvisave. Kjo pajisje largon yndyrnat e teperta nga qume..

SKREMUESE QUMESHTI 5LT
-22%

SKREMUESE QUMESHTI 5LT

3,599Lekë

4,599Lekë

EksTaksë: 3,599Lekë

Pajisja per skremimin e qumeshtit, eshte nje pajisje qe nuk duhet te mungoje ne asnje kuzhine dhe eshte nje pajisje qe i hyne ne pune te gjitha amvisave. Kjo pajisje largon yndyrnat e teperta nga qume..

SKREMUESE QUMESHTI 7LT
-19%

SKREMUESE QUMESHTI 7LT

3,899Lekë

4,799Lekë

EksTaksë: 3,899Lekë

Pajisja per skremimin e qumeshtit, eshte nje pajisje qe nuk duhet te mungoje ne asnje kuzhine dhe eshte nje pajisje qe i hyne ne pune te gjitha amvisave. Kjo pajisje largon yndyrnat e teperta nga qume..

Shfaqur 1 deri 4 nga 4 (1 Faqe)