Kartë Memorie

Shfaqur 1 deri 29 nga 29 (1 Faqe)
K.MEMORIE SANDISK MIKRO SDSQUNS 32GB
-50%

K.MEMORIE SANDISK MIKRO SDSQUNS 32GB

999Lekë

1,990Lekë

EksTaksë: 999Lekë

K.MEMORIE SANDISK MIKRO SDSQUNS 32GB..

KARTE MEMORIE MEDIARANGE 8GB ME ADAPTOR 11351

790Lekë

EksTaksë: 790Lekë

..

KARTE MEMORIE INTENSO 16GB STKM0062 (01607)

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

..

KARTE MEMORIE KINGSTON 16GB

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

KARTE MEMORIE KINGSTON 16GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON MIKRO SDCS2 128GB
-17%

KARTE MEMORIE KINGSTON MIKRO SDCS2 128GB

2,990Lekë

3,590Lekë

EksTaksë: 2,990Lekë

K.MEMORIE KINGSTON MIKRO SDCS2 128GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS  64GB
-45%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS 64GB

1,490Lekë

2,690Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS ,32GB
-25%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS ,32GB

1,490Lekë

1,990Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

K.MEMORIE KINGSTON SDCS ,32GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS 128GB
-33%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS 128GB

2,490Lekë

3,690Lekë

EksTaksë: 2,490Lekë

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS ,128GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS 16GB
-20%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS 16GB

1,190Lekë

1,490Lekë

EksTaksë: 1,190Lekë

K.MEMORIE KINGSTON SDCS 16GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS2 32GB
-20%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS2 32GB

1,190Lekë

1,490Lekë

EksTaksë: 1,190Lekë

KARTE MEMORIE KINGSTON SDCS2 32GB..

KARTE MEMORIE KINGSTON SDLS2 64GB
-44%

KARTE MEMORIE KINGSTON SDLS2 64GB

1,390Lekë

2,490Lekë

EksTaksë: 1,390Lekë

KARTE MEMORIE KINGSTON SDLS2 64GB..

KARTE MEMORIE MEDIARANGE ADAPTOR 16GB (11353)

990Lekë

EksTaksë: 990Lekë

..

KARTE MEMORIE MEDIARANGE.16GB.(11683)

990Lekë

EksTaksë: 990Lekë

..

KARTE MEMORIE MEDIARANGE.32GB.(11685)

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

..

KARTE MEMORIE MEMORIE SANDISK SDSQUAR ,128GB
-15%

KARTE MEMORIE MEMORIE SANDISK SDSQUAR ,128GB

3,390Lekë

3,990Lekë

EksTaksë: 3,390Lekë

K.MEMORIE SANDISK SDSQUAR ,128GB..

KARTE MEMORIE SANDISK 16GB ,SDSQUNS

990Lekë

EksTaksë: 990Lekë

KARTE MEMORIE SANDISK 16GB ,SDSQUNS..

KARTE MEMORIE SANDISK 32GB ,SDSQUAR

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

KARTE MEMORIE SANDISK 32GB ,SDSQUAR..

KARTE MEMORIE SANDISK 64GB (13406)

2,490Lekë

EksTaksë: 2,490Lekë

KARTE  MEMORIE SANDISK 64GB (13406)..

KARTE MEMORIE SANDISK 64GB 13717

3,490Lekë

EksTaksë: 3,490Lekë

..

KARTE MEMORIE SANDISK 64GB SDSQUNS
-28%

KARTE MEMORIE SANDISK 64GB SDSQUNS

1,790Lekë

2,490Lekë

EksTaksë: 1,790Lekë

Karte memorie sandisk ultra microSDHC A1.Klasi 10 per video Full HD.Ideale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti Android.Me shpejtesi leximi dhe shkrimi deri ne 98 MB/..

KARTE MEMORIE SANDISK SDSQUNS 128GB (GN6TA)
-32%

KARTE MEMORIE SANDISK SDSQUNS 128GB (GN6TA)

2,390Lekë

3,490Lekë

EksTaksë: 2,390Lekë

KARTE MEMORIE SANDISK SDSQUNS 128GB (GN6TA)..

KARTE MEMORIE VERBATIM 64GB MICRO SDXC

2,990Lekë

EksTaksë: 2,990Lekë

..

KARTE MEMORIE VERBATIM MICRO SDHC CARD 16GB CLASS ...

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

..

KARTE MEMORIE VERBATIM MICRO SDHC CARD 8GB CLASS 1...

790Lekë

EksTaksë: 790Lekë

..

KARTE MEMORIE VERBATIM SEBZ0521,MICRO SDHC CARD 32...

1,490Lekë

EksTaksë: 1,490Lekë

..

KARTE MEMORJE SANDISK 64GB ,SDSQUAR
-20%

KARTE MEMORJE SANDISK 64GB ,SDSQUAR

1,990Lekë

2,490Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

Karte Memorie 64GB   SanDisk Ultra  microSDHCKlasi 10 per video Full HDIdeale per te ruajtur te dhenat tuaja nga telefoni ose tableti me sistem AndroidMe shpejtesi leximi dhe shkri..

KARTE MEMORJE SANDISK 8GB ,SDSDQM

690Lekë

EksTaksë: 690Lekë

KARTE MEMORJE SANDISK 8GB ,SDSDQM..

LEXUES KARTE MEMORIE OMEGA  (56840)
-41%

LEXUES KARTE MEMORIE OMEGA (56840)

499Lekë

849Lekë

EksTaksë: 499Lekë

LEXUES KARTE MEMORIE OMEGA  (56840)..

LEXUES KARTE MEMORIE PLEOMAX SAK-R-100W
-19%

LEXUES KARTE MEMORIE PLEOMAX SAK-R-100W

1,990Lekë

2,449Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

LEXUES KARTE MEMORIE PLEOMAX SAK-R-100W..

Shfaqur 1 deri 29 nga 29 (1 Faqe)