Shtëpia

Shfaqur 1 deri 36 nga 1290 (36 Faqe)

ABAZHUR FORME MJELME 30CM

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR I BARDHE ME DISENJO GOLD 50CM
-20%

ABAZHUR I BARDHE ME DISENJO GOLD 50CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR LED QE NDIZET ME ANE TE PREKJES 18CM
-29%

ABAZHUR LED QE NDIZET ME ANE TE PREKJES 18CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre ambjentet ..

ABAZHUR ME BATERI 12x19CM
-25%

ABAZHUR ME BATERI 12x19CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhur eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre ambjentet t..

ABAZHUR ME BATERI 16.5CM
-42%

ABAZHUR ME BATERI 16.5CM

349Lekë

599Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Shume praktik ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Abazhuri eshte me bateri te ..

ABAZHUR ME BAZE FORME GURI 33CM
-40%

ABAZHUR ME BAZE FORME GURI 33CM

1,199Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR ME FIGURA I BARDHE 17CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure me figura eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre am..

ABAZHUR ME FIGURA I BARDHE 34CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure me figura eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre am..

ABAZHUR ME RRUAZA I BARDHE 50CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR NDRICIMI 30CM
-33%

ABAZHUR NDRICIMI 30CM

1,199Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR NDRICIMI I BARDHE 50CM
-13%

ABAZHUR NDRICIMI I BARDHE 50CM

1,999Lekë

2,299Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 28CM
-42%

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 28CM

349Lekë

599Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Ky abazhure ndricimi per dhomeN, jep me shume ngrohtesi dhe kombinohet me te gjitha mobiljet e dhomes suaj.Ngjyra e tij e vecante krijon nje reflektm te bute te drites.Shume praktik per tu perdorur ne..

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 50CM
-15%

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 50CM

1,699Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Drita eshte  nje element shume i rendesishem qe shnderron me shume hapesiren e ambjenteve te shtepise suaj.Abazhuri me baze te punuar me dekore te ndryshme eshte ideal per ti dhene nje stil me ba..

ABAZHUR NE STIL KLASIK 35CM
-30%

ABAZHUR NE STIL KLASIK 35CM

1,390Lekë

1,990Lekë

EksTaksë: 1,390Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR OVAL QERAMIK I BARDHE 38CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR SCRIVANIE 11W 40CM
-21%

ABAZHUR SCRIVANIE 11W 40CM

1,499Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Abazhure scrivanie qe perdoret si per tavoline zyre dhe per tavoline studimi.Abazhuri eshte ngjyre e bardhe pjesa e kokes ka mundesi qe te rrotullohet.Nuk ze shume hapesire dhe eshte shume praktik ne ..

ABAZHUR TAVOLINE I BARDHE LED 16x65CM

1,699Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE LED 11x41CM

1,399Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE LED 16x34CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE ME PALOSJE 13X27CM
-20%

ABAZHUR TAVOLINE ME PALOSJE 13X27CM

1,190Lekë

1,490Lekë

EksTaksë: 1,190Lekë

Abazhur tavoline me palosje eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne tavoline e studimit ose ate te punes.Dizajni i tij eshte shume i vecante dhe praktik ne te njejten kohe.Per shkak te struktures..

ABAZHURE TAVOLINE LED + MBAJTESE TELEFONI 28x32CM

2,499Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ADAPTOR 16A BIVALENT NE 3

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

ADAPTOR 16A BIVALENT NE 3..

ADAPTUES SPINE SHUKO 10/16A

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

ADAPTUES SPINE SHUKO 10/16A..

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI E BARDHE

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se duashit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume th..

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA
-32%

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA

1,299Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se dushit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume thj..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2372 (LUGE 31cm)
-27%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2372 (LUGE 31cm)

219Lekë

299Lekë

EksTaksë: 219Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2372 (LUGE 31cm)..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2373  (LUGE 32cm)
-33%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2373 (LUGE 32cm)

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2373 (LUGE 32cm)..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2374 (LUGE 28cm)
-17%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2374 (LUGE 28cm)

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2374 (LUGE 28cm)..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2375 (LUGE 33cm)
-27%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2375 (LUGE 33cm)

219Lekë

299Lekë

EksTaksë: 219Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2375 (LUGE 33cm)..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2377 (LUGE 29cm)
-27%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2377 (LUGE 29cm)

219Lekë

299Lekë

EksTaksë: 219Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2377 (LUGE 29cm)..

AKSESORE GATIMI LAMART LT2380(LUGE 27cm)
-27%

AKSESORE GATIMI LAMART LT2380(LUGE 27cm)

219Lekë

299Lekë

EksTaksë: 219Lekë

AKSESORE GATIMI LAMART LT2380(LUGE 27cm)..

AKSESORE PER GATIM ME AVULL LAMART LT7049

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

AKSESORE PER GATIM ME AVULL LAMART LT7049..

ALARM PER DYER/DRITARE- RO001471

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Produkti ideal kundër vjedhjeve ose ndërhyrjeve në shtëpi, me alarmin e tij me tinguj 90 db për dyer, dritare,dollapët dhe dyert e sipërme.Ky sistem alarmi është shumë i lehtë për t'u instaluar pasi q..

AROMATIZUES AMBJENTI
-20%

AROMATIZUES AMBJENTI

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

AROMATIZUES AMBJENTI LOVE IN LIFE
-20%

AROMATIZUES AMBJENTI LOVE IN LIFE

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

AROMATIZUES AMBJENTI REED DIFFUSER
-25%

AROMATIZUES AMBJENTI REED DIFFUSER

1,499Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

Shfaqur 1 deri 36 nga 1290 (36 Faqe)