Banjo

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)
PESHQIR 60*100CM
-31%

PESHQIR 60*100CM

549Lekë

799Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Peshqir tualeti per perdorim te perditshem eshte zgjedhja ideale per te gjithe.Peshqiri arrin te thith lageshtine dhe materiali i tij eshte i endur nga fibra pambuku te nje cilesie shume te lartePeshq..

PESHQIR VERSACE 45x85CM
-40%

PESHQIR VERSACE 45x85CM

899Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Peshqir tualeti i koleksionit Versace me ngjyra te ndryshme eshte zgjedhja ideale per tu perdorur nga ju.Peshqiri eshte i endur me fije pambuku te nje cilesie shume te larte dhe materiali eshte shume ..

RROBEDISHAN COTTON BLU ME KAPUC
-33%

RROBEDISHAN COTTON BLU ME KAPUC

1,199Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Rrobedishan Cotton me kapuc i endur me fije pambuku eshte ideal per tu perdorur pasi nje dushi.Materiali shume i bute , 100% pambuk i nje cilesia shume te larte arrin qe te thith lageshtine e lekuresR..

RROBEDISHAN COTTON ROZE ME KAPUC
-33%

RROBEDISHAN COTTON ROZE ME KAPUC

1,199Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Rrobedishan Cotton me kapuc i endur me fije pambuku eshte ideal per tu perdorur pasi nje dushi.Materiali shume i bute , 100% pambuk i nje cilesia shume te larte arrin qe te thith lageshtine e lekuresR..

RROBEDISHAN ME AKSESOR
-35%

RROBEDISHAN ME AKSESOR

2,599Lekë

3,999Lekë

EksTaksë: 2,599Lekë

RROBEDISHAN ME AKSESOR TE NDRYSHEM.KONFEKSIONI PERMBAN RROBEDISHAN, PESHQIR DHE AKSESOR TE NDRYSHEM.MATERAILI 100 % PAMBUK SUPER I BUTE.MUND TE LAHET DHE NE LAVATRICE DHE NUK MATERIALI NUK DEMTOHET ED..

RROBEDISHAN ME AKSESOR TE NDRYSHEM 5CP
-25%

RROBEDISHAN ME AKSESOR TE NDRYSHEM 5CP

2,999Lekë

3,999Lekë

EksTaksë: 2,999Lekë

Set rrobedishani se bashku me peshqira te cilet jane te endur me pambuk te zgjedhur.Materiali shume i bute qe perthith ujin dhe lageshine e lekures suaj.Rrobedishani vjen ne ngjyre roze te erret.Mater..

Shfaqur 1 deri 6 nga 6 (1 Faqe)