Kancelari/Zyrë/Shkollë

Shfaqur 1 deri 36 nga 233 (7 Faqe)

BLLOK KUJTESE 125FLETE

139Lekë

EksTaksë: 139Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM
-13%

BLLOK KUJTESE 3 NGJYRA 75x15MM

69Lekë

79Lekë

EksTaksë: 69Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 38x51MM
-25%

BLLOK KUJTESE 38x51MM

59Lekë

79Lekë

EksTaksë: 59Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 5 NGJYRA 76.2x25.4MM

79Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE
-40%

BLLOK KUJTESE 75x75 400 FLETE

149Lekë

249Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE KUB 85x85MM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL
-10%

BLLOK KUJTESE ME FORMA 70x70MM 100FL

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Letra me ngjitese ne forma dhe me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu pe..

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE
-6%

BLLOK KUJTESE ME NGJYRA 75*125MM 180FLETE

159Lekë

169Lekë

EksTaksë: 159Lekë

Letra me ngjitese me ngjyra te ndryshme te cilat mund te ngjiten mbi cdo siperfaqe.Ato mund te perdoren per te shenuar lajmerime, takime, shenime te ndryshme.Jane shume praktike per tu perdorur si ne ..

BOJE TEMPERA 5CP

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

BOJE E TEMPERUAR 5CP..

BOJE TEMPERA CARIOCA 6CP
-18%

BOJE TEMPERA CARIOCA 6CP

449Lekë

549Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Temperat jane nje pjese shume e rendesishme e mesimeve te vizatimit dhe nepermjet tyre femijet mund te pikturojne imazhe te ndryshme.Ngjyrat jane shume te lehta per ti perzier.Aplikohet vecanarisht ne..

BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP
-12%

BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP

219Lekë

249Lekë

EksTaksë: 219Lekë

BOJRA DHJAMI CARIOCA 24CP..

BOJRA TEMPERA NEO 12NGJYRA
-13%

BOJRA TEMPERA NEO 12NGJYRA

349Lekë

399Lekë

EksTaksë: 349Lekë

BOJRA TEMPERA NEO 12NGJYRA..

BOJRA TEMPERA PER RROBA 5 NGJYRA

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

BOJRA TEMPERA JANE NJE ELEMENT SHUME I RENDESISHEM NE LENDEN E VIZATIMIT. KETO BOJRA MUND TE PERDOREN DHE NE TEKSTILE. JANE SHUME PRAKTIKE NE PERDORIM  DHE NEPERMJET TYRE CDOKUSH MUND TE ZHVILLOJ..

BOJRA UJI CARIOCA 12 NGJYRA

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

BOJRA UJI CARIOCA 12 NGJYRA..

BOJRA VAJI 18 NGJYRA

179Lekë

EksTaksë: 179Lekë

BOJRA VAJI 18 NGJYRA..

CANTE KOPESHTI FROZEN 35CM
-38%

CANTE KOPESHTI FROZEN 35CM

249Lekë

399Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese princeshat  tuaj kane si personazh te preferuar FROZEN dhe deshirojne qe cdo gje te jete e personalizuar me kete personazh kjo cante eshte ideale.Femijet tuaj mund ta perdorin per te vendosu..

CANTE KOPESHTI PAW PATROL 13x19CM
-38%

CANTE KOPESHTI PAW PATROL 13x19CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese vogelushet tuaj kane si hero te preferuar PAW PATROL dhe deshirojne qe cdo gje te jete e personalizuar me kete personazh kjo cante eshte ideale.Femijet tuaj mund ta perdorin per te vendosur mjete..

CANTE KOPESHTI PRINCESS 35CM
-38%

CANTE KOPESHTI PRINCESS 35CM

249Lekë

399Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese princeshat tuaja kane si personazh te preferuar PRINCESS  dhe deshirojne qe cdo gje te jete e personalizuar me kete personazh kjo cante eshte ideale.Femijet tuaj mund ta perdorin per te vend..

CANTE KOPESHTI SPIDERMAN 35CM
-38%

CANTE KOPESHTI SPIDERMAN 35CM

249Lekë

399Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese vogelushet tuaj kane si hero te preferuar SPIDERMAN dhe deshirojne qe cdo gje te jete e personalizuar me kete personazh kjo cante eshte ideale.Femijet tuaj mund ta perdorin per te vendosur mjetet..

CANTE SHKOLLE + PORTOFOL AVANGERS
-25%

CANTE SHKOLLE + PORTOFOL AVANGERS

899Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 899Lekë

CANTE SHKOLLE + PORTOFOL AVANGERS..

CANTE SHKOLLE 3D MINNIE
-38%

CANTE SHKOLLE 3D MINNIE

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE 3D MINNIE..

CANTE SHKOLLE AVANGERS
-38%

CANTE SHKOLLE AVANGERS

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE AVANGERS..

CANTE SHKOLLE CARS 32CM
-38%

CANTE SHKOLLE CARS 32CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE CARS 32CM..

CANTE SHKOLLE FORZA AZZURRI 30*44CM
-20%

CANTE SHKOLLE FORZA AZZURRI 30*44CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

CANTE SHKOLLE FORZA AZZURRI 30*44CM..

CANTE SHKOLLE INTERI 30*44CM
-20%

CANTE SHKOLLE INTERI 30*44CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

CANTE SHKOLLE INTERI 30*44CM..

CANTE SHKOLLE LET`S GO
-13%

CANTE SHKOLLE LET`S GO

3,499Lekë

3,999Lekë

EksTaksë: 3,499Lekë

CANTE SHKOLLE LET`S GO..

CANTE SHKOLLE MICKEY MOUSE
-31%

CANTE SHKOLLE MICKEY MOUSE

549Lekë

799Lekë

EksTaksë: 549Lekë

CANTE SHKOLLE MICKEY MOUSE..

CANTE SHKOLLE MILAN 30*44CM
-20%

CANTE SHKOLLE MILAN 30*44CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

CANTE SHKOLLE MILAN 30*44CM..

CANTE SHKOLLE MINIONS 3D
-38%

CANTE SHKOLLE MINIONS 3D

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE MINIONS 3D..

CANTE SHKOLLE MIRACULOUS 29CM
-38%

CANTE SHKOLLE MIRACULOUS 29CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE MIRACULOUS 29CM..

CANTE SHKOLLE PAW PATROL 37CM

4,499Lekë

EksTaksë: 4,499Lekë

CANTE SHKOLLE PAW PATROL 37CM..

CANTE SHKOLLE PRINCES ME RROTA
-15%

CANTE SHKOLLE PRINCES ME RROTA

1,699Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

CANTE SHKOLLE PRINCES ME RROTA..

CANTE SHKOLLE PRINCESS 32CM

1,699Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

CANTE SHKOLLE PRINCESS 32CM..

CANTE SHKOLLE PRINCESS 3D 32CM
-38%

CANTE SHKOLLE PRINCESS 3D 32CM

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CANTE SHKOLLE PRINCESS 3D 32CM..

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN
-31%

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN

549Lekë

799Lekë

EksTaksë: 549Lekë

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN..

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN ME RROTA
-15%

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN ME RROTA

1,699Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

CANTE SHKOLLE SPIDERMAN ME RROTA..

Shfaqur 1 deri 36 nga 233 (7 Faqe)