Arkivim

Shfaqur 1 deri 10 nga 10 (1 Faqe)
DOSJE A4 ME 10 ZARFA
-25%

DOSJE A4 ME 10 ZARFA

89Lekë

119Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Kjo dosja me 10 zarfa plastik sherben per te mbrojtur dhe ruajtur dokumentat tuaja me te rendesishme.Dosja ka zarfa plastik, te cilet i mbajne dokumentat tuaj ne gjendje te shkelqyer.Materiali : Plast..

DOSJE A4 ME FIGURA

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Kjo dosje me llastik me figura sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet ne brendes..

DOSJE KARTONI FERRARI
-26%

DOSJE KARTONI FERRARI

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosja me figure Ferrari  sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet ne bren..

DOSJE KARTONI FROZEN
-26%

DOSJE KARTONI FROZEN

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazhe Frozen sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire materialet..

DOSJE KARTONI PRINCESS
-26%

DOSJE KARTONI PRINCESS

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazhe Princess  sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire ma..

DOSJE KARTONI SPIDERMAN
-26%

DOSJE KARTONI SPIDERMAN

259Lekë

349Lekë

EksTaksë: 259Lekë

Kjo dosje me llastik me personazh Spiderman sherben per te mbrojtur dhe per ruajtur dokumentat tuaj me te rendesishme.Dosja mbyllet me ndihmen e nje llastiku, ne menyre qe te ruaje sa me mire material..

DOSJE KONFERENCE ME KAPAK
-20%

DOSJE KONFERENCE ME KAPAK

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo dosje konference me kapak sherben per mbrojten e dokumentave te ndryshem.Ajo eshte shume e lehte per tu transportuar ne saje te peshes se saj e lehte dhe ju mund ta merrni me vete kur levizni.Perd..

DOSJE ME MEKANIZEM 5.5CM

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Kjo dosje me mekanizëm sherben per te mbrojtur dhe ruajtur të gjitha dokumentet tuaja te rendesishme. Ajo ka nje mekanizëm metalik ne pjesen e brendeshme,i cili eshte shume praktik per te vendosur zar..

DOSJE ME MEKANIZEM 5CM

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Kjo dosje me mekanizëm sherben per te mbrojtur dhe ruajtur te gjitha dokumentet tuaja te rendesishme. Dosja ka nje mekanizem metalik, ne pjesen e brendeshme te saj ku ju mund te vendosni zarfat plasti..

MBAJTESE PROJEKTESH TUB 8x60CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Nese deshironi qe projektet tuaja te jene te pademtuara dhe te rregullt , kjo mbajtese eshte ideale per te gjithe studentet.Mbajtese ka nje rrip ne te gjithe gjatesine dhe ne kete menyre eshte shume p..

Shfaqur 1 deri 10 nga 10 (1 Faqe)