Aksesorë Kozmetike

Shfaqur 1 deri 36 nga 45 (2 Faqe)

AKSESOR MASAZHUES 24CM

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese jeni te lodhur dhe keni pasur nje dite te ngarkaur dhe me impenjime dhe deshironi qe te jeni sa me te qete ky aksesor masazhi do tu qetesoje.Pjesa metalike  e dhembeve te tij do te masazhoi ..

CANTE KOZMETIKE 20x26CM
-25%

CANTE KOZMETIKE 20x26CM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Cante per te mbajtur produktet dhe aksesoret kozmetike.Disenjo elegante ne ngjyre te kuqe me fije gold..Permasat : 20x26CM..

CANTE KOZMETIKE ME DISENJO MACE DHE QEN 26x20CM
-33%

CANTE KOZMETIKE ME DISENJO MACE DHE QEN 26x20CM

399Lekë

599Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Cante per te mbajtur produktet dhe aksesoret kozmetike.Disenjo me mace dhe qen.Permasat : 20x26CM..

DISKETA OVALE PAMBUKU 50CP
-29%

DISKETA OVALE PAMBUKU 50CP

99Lekë

139Lekë

EksTaksë: 99Lekë

DISKETA OVALE PAMBUKU 50CP..

DISKETA PAMBUKU 100CP
-23%

DISKETA PAMBUKU 100CP

169Lekë

219Lekë

EksTaksë: 169Lekë

DISKETA PAMBUKU 100CP..

DISKETA PAMBUKU 100CP
-23%

DISKETA PAMBUKU 100CP

169Lekë

219Lekë

EksTaksë: 169Lekë

DISKETA PAMBUKU 100CP..

DISKETA PAMBUKU PER FYTYREN 100CP
-23%

DISKETA PAMBUKU PER FYTYREN 100CP

169Lekë

219Lekë

EksTaksë: 169Lekë

DISKETA PAMBUKU PER FYTYREN 100CP..

GERSHERE PER VETULLA
-31%

GERSHERE PER VETULLA

89Lekë

129Lekë

EksTaksë: 89Lekë

GERSHERE PER VETULLA..

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE
-17%

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE..

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE
-20%

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE

319Lekë

399Lekë

EksTaksë: 319Lekë

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE..

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE
-20%

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE

519Lekë

649Lekë

EksTaksë: 519Lekë

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE..

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE 22*13CM
-20%

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE 22*13CM

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

MBAJTESE AKSESORE KOZMETIKE 22*13CM..

MPREHESE LAPSASH KOZMETIKE
-17%

MPREHESE LAPSASH KOZMETIKE

99Lekë

119Lekë

EksTaksë: 99Lekë

MPREHESE LAPSASH KOZMETIKE..

PASQYRE E VOGEL DORE ME DEKOR 7CM
-28%

PASQYRE E VOGEL DORE ME DEKOR 7CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

PASQYRE E VOGEL DORE ME DEKOR 7CM..

PASQYRE EXCELL MD6051

1,990Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

PASQYRE EXCELL MD6051..

PASQYRE KATRORE E BARDHE 10*13CM
-25%

PASQYRE KATRORE E BARDHE 10*13CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

PASQYRE KATRORE E BARDHE 10*13CM..

PASQYRE ME BAZAMENT PLASTIK 15*21CM
-25%

PASQYRE ME BAZAMENT PLASTIK 15*21CM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

PASQYRE ME BAZAMENT PLASTIK 15*21CM..

PASQYRE.DCG LM3055
-23%

PASQYRE.DCG LM3055

2,290Lekë

2,990Lekë

EksTaksë: 2,290Lekë

PASQYRE.DCG LM3055..

PENEL PER SYTE
-23%

PENEL PER SYTE

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

PENEL PER SYTE..

PENEL PER SYTE
-25%

PENEL PER SYTE

89Lekë

119Lekë

EksTaksë: 89Lekë

PENEL PER SYTE..

PENEL PER SYTE DHE BUZET
-23%

PENEL PER SYTE DHE BUZET

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

PENEL PER SYTE DHE BUZET..

PENEL SILIKONI PER SYTE
-25%

PENEL SILIKONI PER SYTE

89Lekë

119Lekë

EksTaksë: 89Lekë

PENEL SILIKONI PER SYTE..

PENELA PER SYTE 4CP
-23%

PENELA PER SYTE 4CP

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

PENELA PER SYTE 4CP..

PENELA PER SYTE 6CP
-23%

PENELA PER SYTE 6CP

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

PENELA PER SYTE 6CP..

PENELA PER SYTE 6CP
-25%

PENELA PER SYTE 6CP

89Lekë

119Lekë

EksTaksë: 89Lekë

PENELA PER SYTE 6CP..

PORTOFOL KOZMETIK 27x13CM
-30%

PORTOFOL KOZMETIK 27x13CM

139Lekë

199Lekë

EksTaksë: 139Lekë

PORTOFOL KOZMETIK 27x13CM..

PORTOFOL KOZMETIK 30x20CM
-41%

PORTOFOL KOZMETIK 30x20CM

129Lekë

219Lekë

EksTaksë: 129Lekë

PORTOFOL KOZMETIK 30x20CM..

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO
-25%

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO..

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 21x14CM
-29%

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 21x14CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 21x14CM..

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 27x20CM
-16%

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 27x20CM

669Lekë

799Lekë

EksTaksë: 669Lekë

PORTOFOL KOZMETIKE FLAMINGO 27x20CM..

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 18CM
-38%

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 18CM

249Lekë

399Lekë

EksTaksë: 249Lekë

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 18CM..

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 23CM
-27%

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 23CM

329Lekë

449Lekë

EksTaksë: 329Lekë

PORTOFOL KOZMETIKE ME LULE 23CM..

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE
-20%

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE..

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE
-17%

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

PORTOFOL ME AKSESORE KOZMETIKE..

PORTOFOL ME PASQYRE 18x13CM
-31%

PORTOFOL ME PASQYRE 18x13CM

109Lekë

159Lekë

EksTaksë: 109Lekë

PORTOFOL ME PASQYRE 18x13CM..

PORTOFOL ME PASQYRE 21x15CM
-21%

PORTOFOL ME PASQYRE 21x15CM

149Lekë

189Lekë

EksTaksë: 149Lekë

PORTOFOL ME PASQYRE 21x15CM..

Shfaqur 1 deri 36 nga 45 (2 Faqe)