Mjekim dhe Ndihma e shpejtë

Shfaqur 1 deri 36 nga 52 (2 Faqe)
BORSE AKULLI 14CM
-6%

BORSE AKULLI 14CM

329Lekë

349Lekë

EksTaksë: 329Lekë

BORSE AKULLI 14CM..

BORSE AKULLI 22CM
-10%

BORSE AKULLI 22CM

449Lekë

499Lekë

EksTaksë: 449Lekë

BORSE AKULLI 22CM..

BORSE ME FLAMINGO 2LT
-13%

BORSE ME FLAMINGO 2LT

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

BORSE ME FLAMINGO 2LT..

BORSE PER NGROHJE 2LT
-20%

BORSE PER NGROHJE 2LT

319Lekë

399Lekë

EksTaksë: 319Lekë

BORSE PER NGROHJE 2LT..

BORSE PER NGROHJE 350ML
-15%

BORSE PER NGROHJE 350ML

169Lekë

199Lekë

EksTaksë: 169Lekë

BORSE PER NGROHJE 350ML..

BORSE PER NGROHJE 750ML
-17%

BORSE PER NGROHJE 750ML

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

BORSE PER NGROHJE 750ML..

BORSE PER QAFEN

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

BORSE PER QAFEN..

BUSTINA PER FRYMEMARRJEN 3CP
-20%

BUSTINA PER FRYMEMARRJEN 3CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

BUSTINA PER FRYMEMARRJEN 3CP..

FASHO ELASTIKE 10CM*4.5MT
-22%

FASHO ELASTIKE 10CM*4.5MT

179Lekë

229Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Fasho material elastik.Permasat : gjatesia 4.5 metra ndersa gjeresia 10 centimetra.Perdoret kryesisht per te zvogeluar dhimbjet muskulare,dhimbjet e kyceve ,artikulacioneve etj...

FASHO ELASTIKE 3MT
-17%

FASHO ELASTIKE 3MT

149Lekë

179Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Fasho material elastik.Permasat jane : gjatesi 3 metra ndersa gjeresi 7 centimetra.Perdoret kryesisht per te zvogeluar dhimbjet muskulare,dhimbjet e kyceve ,artikulacioneve etj...

FASHO ELASTIKE PER GJURIN
-13%

FASHO ELASTIKE PER GJURIN

129Lekë

149Lekë

EksTaksë: 129Lekë

Fasho per gjurin, e disenjuar  per mbrojtjen e muskujve dhe ligamenteve.Ideale per te apasionuarit pas sportit apo stervitjes.Nuk shkakton irritim dhe puthitet mjaft mire.Gjithashtu lejon qarkull..

FASHO ELASTIKE PER KAVILJEN
-25%

FASHO ELASTIKE PER KAVILJEN

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Fasho per kaviljen, e disenjuar  per mbrojtjen e muskujve dhe ligamenteve.Ideale per te apasionuarit pas sportit apo stervitjes.Nuk shkakton irritim dhe puthitet mjaft mireGjithashtu lejon qarkul..

FASHO ELASTIKE PULSI
-25%

FASHO ELASTIKE PULSI

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Fasho e cila perdoret per kycet e dores.Eshte e disenjuar nga nje material elastik i cili pershtatet me se miri dhe nuk krijon irritim te lekures.I pershtatshem per te lehtesuar dhe parandaluar dhimbj..

FASHO ELASTIKE SETA BLU 4MT
-10%

FASHO ELASTIKE SETA BLU 4MT

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Fasho material elastik.Modeli : Seta BluPermasat jane : gjatesia 4 metra ndersa gjeresia 6 centimetra.Perdoret kryesisht per te zvogeluar dhimbjet muskulare,dhimbjet e kyceve ,artikulacioneve etj...

GARZA 2020CM 8CP
-22%

GARZA 2020CM 8CP

179Lekë

229Lekë

EksTaksë: 179Lekë

GARZA 2020CM 8CP..

GARZA 7.5CM*3MT 2CP
-22%

GARZA 7.5CM*3MT 2CP

179Lekë

229Lekë

EksTaksë: 179Lekë

GARZA 7.5CM*3MT 2CP..

JASTEK MASAZHI PER KEMBET
-33%

JASTEK MASAZHI PER KEMBET

399Lekë

599Lekë

EksTaksë: 399Lekë

JASTEK MASAZHI PER KEMBET..

KOMPRESA PER SYTE 5CP
-9%

KOMPRESA PER SYTE 5CP

319Lekë

349Lekë

EksTaksë: 319Lekë

KOMPRESA PER SYTE 5CP..

KREM KUNDER MYKUT TE THONJVE 15ML
-33%

KREM KUNDER MYKUT TE THONJVE 15ML

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LINJA SETA BLU.KREM 100% MADE IN ITALY.TRAJTON DHE PARANDALON MYKUN E THONJVE NE SAJ TE TEKNOLOGJISE SE AVANCUAR.HIPOALERGJIK DHE PERDORET DERI NE 10 APLIKIME.15ML..

KREM PER ARTIKULACIONET 15ML
-33%

KREM PER ARTIKULACIONET 15ML

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

MARKA SETA BLU.PRODUKT 100% MADE IN ITALY .PERDORET PER PROBLEMET ME ARTIKULACIONET,DHIMBJET E SHPINES ,SHTYLLES KURRIZORE .PERBEHET NGA INGREDIENTE NATYRAL .15ML..

KREM PER ARTIKULACIONET DHE DHIMBJE TE NDRYSHME 15...

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

LINJA SETA BLU.KREM PER ARTIKULACIONET.PRODUKT 100% MADE IN ITALY I PERBERE NGA INGREDIENTE NATYRAL.PERDORET KUNDER DHIMBJEVE TE MUSKUJVE,DHIMBJEVE NGA GODITJET ETJ.JEP EFEKT MENJEHERE PAS PERDORIMIT ..

KUTI ILACESH JAVORE
-13%

KUTI ILACESH JAVORE

129Lekë

149Lekë

EksTaksë: 129Lekë

KUTI ILACESH JAVORE..

KUTI ME LEUKOPLASTE 100CP
-22%

KUTI ME LEUKOPLASTE 100CP

179Lekë

229Lekë

EksTaksë: 179Lekë

KUTI ME LEUKOPLASTE 100CP..

LEUKOPLAST 11CM*1MT
-10%

LEUKOPLAST 11CM*1MT

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST 11CM*1MT..

LEUKOPLAST DELIKAT XXXL 3CP
-18%

LEUKOPLAST DELIKAT XXXL 3CP

329Lekë

399Lekë

EksTaksë: 329Lekë

LEUKOPLAST DELIKAT XXXL 3CP..

LEUKOPLAST I BARDHE 50CP
-10%

LEUKOPLAST I BARDHE 50CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST I BARDHE 50CP..

LEUKOPLAST KONFORT 12CP
-13%

LEUKOPLAST KONFORT 12CP

199Lekë

229Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LEUKOPLAST KONFORT 12CP..

LEUKOPLAST MAXI 9*10CM 5CP
-10%

LEUKOPLAST MAXI 9*10CM 5CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST MAXI 9*10CM 5CP..

LEUKOPLAST ME MBROJTJE TE LARTE 3CP
-10%

LEUKOPLAST ME MBROJTJE TE LARTE 3CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST ME MBROJTJE TE LARTE 3CP..

LEUKOPLAST PER AKNE 24CP
-20%

LEUKOPLAST PER AKNE 24CP

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LEUKOPLAST PER AKNE 24CP..

LEUKOPLAST PER BERRYLAT+GJUNJET 8CP
-10%

LEUKOPLAST PER BERRYLAT+GJUNJET 8CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST PER BERRYLAT+GJUNJET 8CP..

LEUKOPLAST PER DUART 15CP
-10%

LEUKOPLAST PER DUART 15CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST PER DUART 15CP..

LEUKOPLAST PER FEMIJE 75CP
-17%

LEUKOPLAST PER FEMIJE 75CP

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

LEUKOPLAST PER FEMIJE 75CP..

LEUKOPLAST PER GISHTAT 12*2CM
-32%

LEUKOPLAST PER GISHTAT 12*2CM

169Lekë

249Lekë

EksTaksë: 169Lekë

LEUKOPLAST PER GISHTAT 12*2CM..

LEUKOPLAST PER HERPES 7CP
-13%

LEUKOPLAST PER HERPES 7CP

199Lekë

229Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LEUKOPLAST PER HERPES 7CP..

LEUKOPLAST PER HUNDET 6CP
-10%

LEUKOPLAST PER HUNDET 6CP

179Lekë

199Lekë

EksTaksë: 179Lekë

LEUKOPLAST PER HUNDET 6CP..

Shfaqur 1 deri 36 nga 52 (2 Faqe)