Kujdesi për sytë

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)
FASHO PER SYTE 6X8CM 8CP
-13%

FASHO PER SYTE 6X8CM 8CP

199Lekë

229Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Fasho per te mjekuar syte ne rast demtimi.Jane material hipoalergjik dhe te sterilizuar te cilet nuk krijojne probleme me lekuren.Jane adesive ,pra ngjiten dhe puthiten mire ne lekure duke shmangur ko..

Shfaqur 1 deri 1 nga 1 (1 Faqe)