Koka dhe tubo dushi

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI E BARDHE

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se duashit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume th..

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA
-32%

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA

1,299Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se dushit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume thj..

KOKE DUSHI E BARDHE 19*29CM
-30%

KOKE DUSHI E BARDHE 19*29CM

349Lekë

499Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Koke dushi e bardhe ka nje sistem instalimi shuem te thjeshte dhe montohet lehtesishte.Eshte nje produkt shume praktik dhe cilesor qe duhet te jete pjese e banjos tuaj.Materiali i kokes se dushit esht..

SET KOKE /TUBO DUSHI METALIKE
-28%

SET KOKE /TUBO DUSHI METALIKE

649Lekë

899Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Set tubo dhe koke dushi jane shume praktik per tu montuar ne menyre shume te thjeshte dhe shume shpejt.Aksesoret jane shume rezistent ndaj lageshtise dhe nuk ndryshken.Ngjyra : GriMaterilai : MetalikK..

TUBO DUSHI E BARDHE 150CM
-22%

TUBO DUSHI E BARDHE 150CM

349Lekë

449Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Tubo dushi qe realizon qarkullimin e ujit. Materiali perberes i tubos se dushit eshte shume fleksibel dhe rezistent ndaj ndryshkut.Shume praktike per tu montuar dhe per tu perdorur.Ngjyra : e bar..

TUBO DUSHI ME NGJYRA 150CM
-22%

TUBO DUSHI ME NGJYRA 150CM

349Lekë

449Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Tubo dushi qe realizon qarkullimin e ujit. Materiali perberes i tubos se dushit eshte shume fleksibel dhe rezistent ndaj ndryshkut.Shume praktike per tu montuar dhe per tu perdorur.Tubo vjen ne k..

TUBO DUSHI METALIKE 150CM
-40%

TUBO DUSHI METALIKE 150CM

299Lekë

499Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Tubo dushi qe realizon qarkullimin e ujit. Materiali perberes i tubos se dushit eshte shume fleksibel dhe rezistent ndaj ndryshkut.Shume praktike per tu montuar dhe per tu perdorur.Ngjyra : Gri.M..

TUBO DUSHI METALIKE 150CM
-25%

TUBO DUSHI METALIKE 150CM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Tubo dushi qe realizon qarkullimin e ujit. Materiali perberes i tubos se dushit eshte shume fleksibel dhe rezistent ndaj ndryshkut.Shume praktike per tu montuar dhe per tu perdorur.Ngjyra : Gri.M..

TUBO DUSHI METALIKE 200CM
-20%

TUBO DUSHI METALIKE 200CM

599Lekë

749Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Tubo dushi qe realizon qarkullimin e ujit. Materiali perberes i tubos se dushit eshte shume fleksibel dhe rezistent ndaj ndryshkut.Shume praktike per tu montuar dhe per tu perdorur.Ngjyra : Gri.M..

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)