Mbajtese TV

Shfaqur 1 deri 11 nga 11 (1 Faqe)
MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B332
-20%

MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B332

1,512Lekë

1,890Lekë

EksTaksë: 1,512Lekë

MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B332..

MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B360
-20%

MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B360

1,832Lekë

2,290Lekë

EksTaksë: 1,832Lekë

MBAJTESE TELEVIZORI SENCOR SHT B360..

MBAJTESE TV GEMBIRD FIXED (40"-75") 0940...

1,990Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

Mbajtese televizori 40 deri ne 75 inch.Televizori vendoset ne mur dhe eshte krijuar ne menyre te tille qe te ofroje pamje mjaft te mire. Distanca nga muri 40mm. Ambjenti i shtëpisë suaj..

MBAJTESE TV H50 (26'-55')
-20%

MBAJTESE TV H50 (26'-55')

1,192Lekë

1,490Lekë

EksTaksë: 1,192Lekë

MBAJTESE TV H50 (26'-55')..

MBAJTESE TV HDL 110B (26"-60")

1,990Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

Mbajtese per televizor me madhesi 26"-60"Televizori vendoset ne mur dhe eshte krijuar ne menyre te tille qe te ofroje pamje mjaft te mire. Distanca nga muri 40mm. Ambjenti i shtëpisë su..

MBAJTESE TV MELICONI ADJUSTABLE (26"-40"...
-37%

MBAJTESE TV MELICONI ADJUSTABLE (26"-40"...

5,990Lekë

9,490Lekë

EksTaksë: 5,990Lekë

MBAJTESE TV MELICONI ADJUSTABLE 580410 (26"-40") EDR200..

MBAJTESE TV SENCOR ADJUSTABLE SHT B361 40-70 INCH
-20%

MBAJTESE TV SENCOR ADJUSTABLE SHT B361 40-70 INCH

3,192Lekë

3,990Lekë

EksTaksë: 3,192Lekë

MBAJTESE TV SENCOR ADJUSTABLE SHT B361 40-70 INCH..

MBAJTESE TV SENCOR FIXED SHT B301 (13"-40&quo...

990Lekë

EksTaksë: 990Lekë

Mbajtese per televizor me madhesi 13"-40"Televizori vendoset ne mur dhe eshte krijuar ne menyre te tille qe te ofroje pamje mjaft te mire. Distanca nga muri 40mm. Ambjenti i shtëpisë su..

MBAJTESE TV SENCOR SHT B302 SLIM FIXED (40"-7...
-20%

MBAJTESE TV SENCOR SHT B302 SLIM FIXED (40"-7...

1,990Lekë

2,490Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

Mbajtese per televizor me madhesi 40"-70"Televizori vendoset ne mur dhe eshte krijuar ne menyre te tille qe te ofroje pamje mjaft te mire. Distanca nga muri 40mm. Ambjenti i shtëpisë su..

MBAJTESE TV TREVI ST 231 UNIVERSAL (32") 0023...

1,990Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

..

MBAJTESE TV.GEMBIRD WM-65T-01 (32-65) (09408) ARMB...

1,990Lekë

EksTaksë: 1,990Lekë

MBAJTESE TV.GEMBIRD WM-65T-01 (32-65) (09408) ARMBM0022..

Shfaqur 1 deri 11 nga 11 (1 Faqe)