Nderese Rrobash

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)
NDERESE METALIKE E MBYLLSHME PER BALLKON 47x80CM
-20%

NDERESE METALIKE E MBYLLSHME PER BALLKON 47x80CM

1,590Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,590Lekë

Nderejsa e rrobave per ballkone eshte ideale per te nderur rrobat tuaj.Shume praktike ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire duke qene se eshte e palosshme ne forme firzamonike.Nderesja e rrobave eshte..

NDERESE RROBASH 110x180CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nderejsa e rrobave per ballkone eshte ideale per te nderur rrobat tuaj.Shume praktike ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire duke qene se eshte e palosshme ne forme firzamonike.Nderesja e rrobave eshte..

NDERESE RROBASH 3.5MT
-30%

NDERESE RROBASH 3.5MT

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Nderese rrobash per ballkon portative eshte ideale per tharjen e rrobave tuaja.Shume praktike ne perdorim dhe rezistente ndaj lageshtires.Nderesja pershtatet me trashesine e cdo parmaku ballkoni.Mater..

NDERESE RROBASH METALIKE 3 KATE 74x64x170CM
-14%

NDERESE RROBASH METALIKE 3 KATE 74x64x170CM

2,999Lekë

3,499Lekë

EksTaksë: 2,999Lekë

Nderejsa e rrobave eshte ideale per te nderur rrobat tuaj.Shume praktike ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Nderesja e rrobave eshte i perbere nga nje material shume rezisten qe nuk demtohet dhe ng..

NDERESE RROBASH PER BALLKONE 34x52CM
-30%

NDERESE RROBASH PER BALLKONE 34x52CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Nderese rrobash per ballkon portative eshte ideale per tharjen e rrobave tuaja.Shume praktike ne perdorim dhe rezistente ndaj lageshtires.Nderesja pershtatet me trashesine e cdo parmaku.Materiali : Al..

VARESE RROBASH DRURI ME 10VENDE 4X8X30CM
-29%

VARESE RROBASH DRURI ME 10VENDE 4X8X30CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Kjo varese rrobash muri dekorative jep pamjen e saj krijuese per te bere shtepine tuaj me te dekoruar. Varesja eshte e  përsosur per te varur roba, kapele, çanta, peshqira dhe sende të tjera. Me ..

VARESE RROBASH E ZEZE 7443172CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

VARESE RROBASH E ZEZE 7443172CM..

VARESE RROBASH METALIKE ME RROTA 155*150CM
-25%

VARESE RROBASH METALIKE ME RROTA 155*150CM

1,499Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe kemishat, xhaketat tuaja te preferuara te jene pa rrudha, kjo varese rrobash me rrota eshte idealeVaresja mund te vendoset ne garderoben , dhomen e gjumit ose ne zyre tuaj.Eshte shum..

VARESE RROBASH METALIKE ME RROTA 155x150CM
-20%

VARESE RROBASH METALIKE ME RROTA 155x150CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Nese deshironi qe kemishat, xhaketat tuaja te preferuara te jene pa rrudha, kjo varese rrobash me rrota eshte idealeVaresja mund te vendoset ne garderoben , dhomen e gjumit ose ne zyre tuaj.Eshte shum..

Shfaqur 1 deri 9 nga 9 (1 Faqe)