Aksesore Per Perde

Shfaqur 1 deri 19 nga 19 (1 Faqe)
GANXHA PER UNAZA PER PERDE METALIKE 3CM 25CP
-10%

GANXHA PER UNAZA PER PERDE METALIKE 3CM 25CP

89Lekë

99Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Ganxha per unaza per perde te cilat sherbejne per ti bashkuar me unazat per perdeKomninohem me te gjithe llojet e unazaveMateriali : MetalikPermasat : 3CM Sasia : 25CP..

KAPSE PER PERDE 20*15CM
-20%

KAPSE PER PERDE 20*15CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

KAPSE PER PERDE RRETHORE ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.KAPSJA  VJEN NE TRE VERSIONE NGJYRAS..

KAPSE PER PERDE OVALE 20*20CM
-20%

KAPSE PER PERDE OVALE 20*20CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

KAPSE PER PERDE ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.KAPSJA  VJEN NE TRE VERSIONE NGJYRASH. FORME ..

LIDHESE E RRUMBULLAKET PER PERDE
-25%

LIDHESE E RRUMBULLAKET PER PERDE

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

LIDHESE E RRUMBULLAKET PER PERDE MATERIAL PELLUSHI.KJO LIDHESE PER PERDE PERBEHET NGA NJE MATERIAL SHUME I BUTE.JEP NJE NDESI SHUME TE VECANTE NESE MENDONI TE DEKORI PERDEN TUAJ.VJEN NE TRE VERSIONE T..

LIDHESE PER PERDE 40CM
-25%

LIDHESE PER PERDE 40CM

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

LIDHESE PER PERDE ME RRUAZA.I SHTONI ME SHUME FINESE DHE ELEGANCE PERDES TUAJ.PERMASAT : 40CM..

LIDHESE PER PERDE ME MAGNET 7CM
-20%

LIDHESE PER PERDE ME MAGNET 7CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LIDHESE PERDESH ME MAGNET ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.LIDHJESA VJEN NE DISA  VERSIONE NGJ..

LIDHESE PER PERDE ME MAGNET LULE 5CM
-20%

LIDHESE PER PERDE ME MAGNET LULE 5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LIDHESE PERDESH ME MAGNET ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.LIDHJESA VJEN NE DISA  VERSIONE NGJ..

LIDHESE PERDESH FORME LULE 9.5CM
-20%

LIDHESE PERDESH FORME LULE 9.5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LIDHESE PERDESH ME MAGNET ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.LIDHJESA VJEN NE GJASHTE VERSIONE NGJYRA..

LIDHESE PERDESH LULE LULEDIELLI 10CM
-20%

LIDHESE PERDESH LULE LULEDIELLI 10CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LIDHESE PERDESH LULE LULEDIELLI 10CMLIDHESE PERDESH ME MAGNET ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.LIDH..

LIDHESE PERDESH LULE MARGARITA 5CM
-20%

LIDHESE PERDESH LULE MARGARITA 5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

LIDHESE PERDESH ME MAGNET ESHTE NJE ELEMENT DEKORUES DHE SHUME FUNKSIONAL.KENI MUNDESI ZGJEDHJESH PER TE BERE KOMBINIMIN DHE TA PERSONALIZONI SIPAS STILIT TUAJ.LIDHJESA VJEN NE GJASHTE VERSIONE NGJYRA..

SHKOP PER PERDE 16/19MM 110/210CM
-20%

SHKOP PER PERDE 16/19MM 110/210CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

SHKOP PER PERDE 16/19MM 110/210CM
-20%

SHKOP PER PERDE 16/19MM 110/210CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM
-20%

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM
-20%

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM
-20%

SHKOP PER PERDE 16/19MM 120/210CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

SHKOP PER PERDE 70-110CM
-25%

SHKOP PER PERDE 70-110CM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Shkop per perde, i cili kompleton me se miri arredimin e shtepise suajMateriali prej hekuri eshte nje prodhim i cilesise se larte. Shkopi eshte shume funksional dhe ka si opsion shtese qe mund te..

UNAZA PER PERDE 30CP
-23%

UNAZA PER PERDE 30CP

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Unaza per perde te bardha te cilat pershtate me se miri me perde ne ngjyre te bardhe.Ploteson me se miri dekorin dhe e perdes suajMateriali : PlastikSasia : 30CP..

UNAZA PER PERDE 33MM 10CP
-25%

UNAZA PER PERDE 33MM 10CP

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Unaza per perde forme rrethore , jane ideale per te plotesuar dekorin e perdes suaj.Ky aksesor eshte perfekt per ti dhene me shume stil perdes.Konfeksioni vjen ne tre versione te ndryshme ngjyrash : E..

UNAZA PLASTIKE PER PERDE 12CP
-25%

UNAZA PLASTIKE PER PERDE 12CP

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Unaza per perde forme rrethore , jane ideale per te plotesuar dekorin e perdes suaj.Ky aksesor eshte perfekt per ti dhene me shume stil perdes.Konfeksioni vjen ne ngjyre te bardhe dhe mund te kombinoh..

Shfaqur 1 deri 19 nga 19 (1 Faqe)