Tapet Shtëpie

Shfaqur 1 deri 36 nga 39 (2 Faqe)

TAPET BAMBOO 120x120CM

1,690Lekë

EksTaksë: 1,690Lekë

Nese jeni duke kerkuar nje tapet per te arreduar shtepine tuaj te pushimit ose cdo ambjent tjeter ky tapet eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.I jep me shume stil ambjenteve tuaja dhe kombinohet ..

TAPET BAMBOO 50x230CM
-17%

TAPET BAMBOO 50x230CM

2,499Lekë

2,999Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

Nese kerkoni nje stil me te vecante dhe me bashkekohor per te arreduar shtepine tuaj, ky tapet eshte zgjidhja me e mire per ju.Tapeti eshte i perbere nga material i pemes se Bamboo dhe eshte shume pra..

TAPET DERE 23x53CM
-9%

TAPET DERE 23x53CM

499Lekë

549Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Per nje ambjent te pastert dhe te rregullt , ky tapet eshte zgjedhja me e mire per ju.Tapeti i deres arrin te grumbulloje te gjitha papastertie dhe lageshtine qe kepucet kane dhe ne kete menyre shtepi..

TAPET DERE 23x53CM
-9%

TAPET DERE 23x53CM

499Lekë

549Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Per nje ambjent sa me te paster dhe te rregullt, ky tapet dere eshte zgjidhja ideale per cilindo qe ju viziton ju ne shtepine tuaj.Tapeti eshte i perbere nga fije te pemes se kokosit dhe i vendsur ne ..

TAPET DERE 23x53CM
-17%

TAPET DERE 23x53CM

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Tapet dere drejtekendor i punuar me fije, i vendosur ne nje shtrese gome.Materiali i gomes eshte shume rezistend dhe eshte jo rreshqites ne siperfaqen e vendosur.Arrin te mbledh te gjitha papastertite..

TAPET DERE 40x60CM
-25%

TAPET DERE 40x60CM

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Tepet dere  i koleksionit Tornado me fije te ashpra qe jane te vendosura ne nje siperfaqe plastike.Materiali i tapetit eshte jo rreshqites dhe nuk demtohet edhe pasi ka kaluar shume kohe nga perd..

TAPET DERE 40x60CM
-27%

TAPET DERE 40x60CM

549Lekë

749Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Tapet dere me material gome ne ngjyre te e zeze eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni, per ti dhene me shume stil deres se shtepise suaj.Materiali i gomes eshte jo rreshqites dhe perballon fluksin ..

TAPET DERE 40x70CM
-13%

TAPET DERE 40x70CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapet dere drejtekendor, sherben per te mbledhur te gjitha papastertite dhe lageshtine qe kepucet kane.Materiali i gomes eshte jo rreshqites dhe shume rezistent ndaj levizjes se kembeve.Tapeti vjen ne..

TAPET DERE 40x70CM

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Qe ju te mireprisni kedo qe ju viziton, ky tapet eshte zgjedhja ideale per te arreduasr deren e shtepise suaj.Tapet dere drejtekendor, sherben per te mbledhur te gjitha papastertite dhe lageshtine qe ..

TAPET DERE 42x71CM
-13%

TAPET DERE 42x71CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapeti dere forme gjysemhene eshte i perbere nga fije te pemes se kokosit dhe te vendosura ne nje siperfaqe gome.Tapeti ka shkrim WELCOME dhe disa flutura si dizenjo.Arrin te grumbulloje papastertite ..

TAPET DERE CARNIVAL 40x70CM

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Tapet dere i koleksionit CARNIVAL eshte zgjedhja ideale per te arreduar ambjentin perpara deres se shtepise suaj.Tapeti eshte i perbere nga fije te pemes se kokosit dhe te vendosura ne nje shtrese gom..

TAPET DERE COCCOBELLO 40x70CM
-13%

TAPET DERE COCCOBELLO 40x70CM

1,299Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

TAPET DERE I KOLEKSIONIT COCCOBELLO ESHTE I PUNAUR ME FIJE DHE I VENDOSUR NE NJE SIPERFAQE GOME.KY TAPET SHERBEN PER TE KAPUR DHE HEQUR PAPASTERTITE DHE LAGESHTINE NGA KEPUCET.MATERIALI I GOMES ESHTE ..

TAPET DERE DREJTKENDOR 40x60CM
-13%

TAPET DERE DREJTKENDOR 40x60CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapet dere drejtekendor i punuar me fije te buta te pemes se kokosit te vendosur ne nje shtrese gome.Mund te vendoset perpara deres se shtepise suaj. Tapeti nuk lejon qe lageshtia dhe papasterite..

TAPET DERE FORME KEMBE 30x40CM
-29%

TAPET DERE FORME KEMBE 30x40CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Qe ju te mireprisni kedo qe ju viziton ne shtepine tuaj, ky tapet eshte zgjedhja ideale per ta vendosur perpara deres se shtepise.Tapeti eshte i perbere nga fije plastike te vendosur ne nje shtrese go..

TAPET DERE FULL 40x60CM

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapeti i deres i koleksionit FULL i punuar me hojeza, material gome eshte zgjedhja me e mire qe ju mund te beni.Materiali i gomes eshte shume rezistent dhe pershtate me cdo siperfaqe fal materilai jo ..

TAPET DERE GJYSMEHENE 40x70CM
-20%

TAPET DERE GJYSMEHENE 40x70CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Tapeti dere forme gjysemhene eshte i perbere nga fije te pemes se kokosit dhe te vendosur ne nje siperfaqe gome.Arrin te grumbulloje papastertite dhe lageshtine qe kane kepucetMateriali i gomes eshte ..

TAPET DERE ME FLAMUR 23x53CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Tapet dere me dizenjo flamuri Amerikan dhe Anglez, i punuar me fije dhe i vendosur ne nje shtrese gome.Materiali i gomes eshte jo rreshqites dhe teper rezistent edhe pasi ka kaluar shume kohe nga perd..

TAPET DERE ME LULE 40x60CM

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Ky tapet dere me lule me fije te pemes se kokosit dhe te vendosura ne nje shtrese gome sherben per te mbledhur dhe per te hequr papastertite dhe lageshtine nga kepucet Materiali i tapetit eshte shume ..

TAPET DERE ME NGJYRE 38x58CM
-17%

TAPET DERE ME NGJYRE 38x58CM

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Jepni me shume stil, duke e arreduar deren e shtepise suaj me kete tapet te thjeshte dhe te kombinueshem.Tapeti i deres eshte i perbere nga fije te pemes se kokosit dhe keto fije jane te vendosur ne n..

TAPET DERE OVAL 40x70CM
-13%

TAPET DERE OVAL 40x70CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapet dere forme oval, eshte zgjedhja ideale per tu vendsur perpara deres se shtepise suaj.Tapeti eshte i perbere nga disa fije dhe i vendosur ne nje baze prej materiali PVC. Te gjitha papas..

TAPET DERE SPINX 33x50CM
-28%

TAPET DERE SPINX 33x50CM

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

Tapet dere me ngjyra te ndryshme, per tu vendosur perpara deres se shtepise suaj.Mbledh te gjitha papastertite dhe lageshtine qe kepucet kane.Materiali jo rreshqites nuk lejon qe tapeti te levizi ne m..

TAPET DERE WELCOME 23x53CM
-9%

TAPET DERE WELCOME 23x53CM

499Lekë

549Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Tapet dere me shkrim Welcome, i punuar me fije dhe i vendosur ne nje shtrese gome.Materiali i gomes eshte jo rreshqites dhe shume rezistent ndaj momentin te ferkimit me kepucet.Mbledh te gjitha papast..

TAPET DERE WELCOME 40x70CM
-13%

TAPET DERE WELCOME 40x70CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapet dere drejtkendor WELCOME me fije te pemes se kokosit dhe i shtruar ne nje shtrese gome, eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Ky tapet eshte shume rezistent dhe perballon me se miri fluksin e..

TAPET DERE WELCOME 45x70CM

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Per te mirepritur cilindo qe ju viziton , ky tapet dere me shkrim Welcome eshte zgjedhja ideale per tu vendosur perpara deres se shtepise suaj.Tapeti eshte ne forme ovale dhe ne perberje te tip ka mat..

TAPET FASHION 40x60CM
-18%

TAPET FASHION 40x60CM

449Lekë

549Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Tapeti i koleksionit FASHION eshte zgjedhja ideale per te arreduar ambjentet e shtepise suaj qofte dhomen e ndenjes apo dhomen e gjumit.Tapeti ne dizenjon e tij ka zemra qe e bejne dhe me te vecante.K..

TAPET FASHION 57x100CM
-20%

TAPET FASHION 57x100CM

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Tapeti i koleksionit FASHION me dizenjo me zemra eshte shume i vecante dhe eshte zgjedhja ideale per te arreduar ambjentet e shtepise suaj.Tapeti vjen ne dy versione te ndryshme ngjyash : gri dhe bezh..

TAPET FASHION 57x100CM
-18%

TAPET FASHION 57x100CM

1,799Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,799Lekë

Tapeti i koleksionit FASHION eshte zgjedhja ideale per te arreduar ambjentet e shtepise suaj.Kombinohet me te gjitha mobiljet dhe ngjyrat e ambjeteve tuaja.Eshte shume i lehte si material dhe nuk e hu..

TAPET FASHION GUFO 50x75 CM
-29%

TAPET FASHION GUFO 50x75 CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Tapeti i koleksionit FASHION eshte zgjedhja ideale per te arreduar ambjentet e shtepise suaj.Tapeti ka ne dizenjon e tij print bufi me ngjyra te ndryshme.Materiali i tij eshte jo rreshqites dhe persht..

TAPET FASHION GUFO 57x115CM

899Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Pervec jastekeve te sallonit me dizenjo me buf, koleksionit i eshte shtuar dhe tapeti me dizenjo bufi.Tapeti eshte shume i vecante dhe kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ambjent te shtepise suaj.Shume..

TAPET FLAMUR 67x90CM
-20%

TAPET FLAMUR 67x90CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Pervec tapet te deres me dizenjo me flamur koleksionit i shtohet dhe tapeti i shtepise me dizenjo flamuri.Tapeti me dizenjo flamuri kombinohet me cdo ngjyre.Tapeti vjen ne dy versione flamujsh : flamu..

TAPET FLAMUR 80x120CM
-18%

TAPET FLAMUR 80x120CM

1,399Lekë

1,699Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Pervec tapetit te deres me dizenjo me flamur, koleksionit tone i shtohet dhe tapeti i shtepise me dizenjo me flamur.Tapeti vjen me dy dizenjo te flamurit : Amerikan dhe Anglez.Tapeti kombinohet me cdo..

TAPET I THURUR 50x80CM
-20%

TAPET I THURUR 50x80CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Tapet i thurur dhe i punuar ne menyre artizanale eshte ideal per ambjentet e shtepise suaj.Materiali i tapetit eshte pambuk dhe mund te pastrohet dhe te lahet dhe ne lavatrice.Permasat : 50x80CM..

TAPET I THURUR 50x80CM
-20%

TAPET I THURUR 50x80CM

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Tapet i thurur me fije ne menyre artizanale, eshte zgjedhja me e mire qe ju mund te beni per te arreduar shtepine tuaj.Tapeti eshte shume praktik dhe mund ta perdorni ne cdo lloj siperfaqeMateriali i ..

TAPET JO RRESHQITES CINIGLIA 50x110CM
-20%

TAPET JO RRESHQITES CINIGLIA 50x110CM

1,599Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Tapeti i koleksionit CINIGLIA eshte zgjedhja me e mire qe ju mund te beni.Tapeti ka nje shtrese jo rreshqitese qe ben qe tapeti te pershtatet me cdo lloj siperfaqe.Materiali i gome jo rreshqitese esht..

TAPET JORRESHQITES CINIGLIA 50x70CM
-30%

TAPET JORRESHQITES CINIGLIA 50x70CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Tapeti i koleksionit CINIGLIA eshte shume i vecante dhe eshte zgjedhja ideale per te arreduar shtepine tuaj.Tapeti eshte i bere nga nje shtrese gome qe eshte jo rreshqites dhe pershtate me se miri me ..

TAPET MAMLOUK 60x120CM
-24%

TAPET MAMLOUK 60x120CM

1,299Lekë

1,699Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Tapeti i koleksionit MAMLOUK eshte nje tapet i thjeshte dhe i punuar me shume detaje qe bejne shume te vecante per te arreduar shtepine tuaj.Kombinohet me te gjithe moblijet dhe ngjyrat e ambjenteve t..

Shfaqur 1 deri 36 nga 39 (2 Faqe)