Aksesorë Banjo

Shfaqur 1 deri 36 nga 41 (2 Faqe)

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI E BARDHE

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se duashit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume th..

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA
-32%

AKSESOR TUBO/KOKE DUSHI ME NGJYRA

1,299Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Set tubo dhe koke dushi ofron nje pozicionim sipas deshires te kokes se dushit ne cdo lartesi pergjate shufres ku montohen aksesoret.Te gjithe aksesoret jane te paketuar dhe mund te montohen shume thj..

AKSESORE BANJO 4CP
-20%

AKSESORE BANJO 4CP

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

AKSESORE BANJO 4CP..

BAZAMENT WC PLASTIK
-25%

BAZAMENT WC PLASTIK

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

BAZAMENT WC PLASTIK..

FURCE WC ME UJE
-21%

FURCE WC ME UJE

549Lekë

699Lekë

EksTaksë: 549Lekë

FURCE WC ME UJE..

KAPAK WC BEZHE
-20%

KAPAK WC BEZHE

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

KAPAK WC BEZHE..

KAPAK WC DRURI
-20%

KAPAK WC DRURI

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

KAPAK WC DRURI..

KAPAK WC ME DIZENJO
-20%

KAPAK WC ME DIZENJO

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

KAPAK WC ME DIZENJO..

KAPAK WC ME LULE
-38%

KAPAK WC ME LULE

799Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 799Lekë

KAPAK WC ME LULE..

KAPAK WC ME NGJYRA
-20%

KAPAK WC ME NGJYRA

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

KAPAK WC ME NGJYRA..

KENDORE METALIKE PER BANJO 2 KATE
-11%

KENDORE METALIKE PER BANJO 2 KATE

1,599Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Kendore per banjoMateriali : MetalikeDisenjo: 2 katePerdoret kryesisht per te vendosur shampo,kremera te ndryshem,sapun dhe aksesore te tjere te kujdesit personal...

KENDORE METALIKE PER BANJO 3 KATE
-9%

KENDORE METALIKE PER BANJO 3 KATE

1,999Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Kendore per banjoMateriali : MetalikeDisenjo: 3 katePerdoret kryesisht per te vendosur shampo,kremera te ndryshem,sapun dhe aksesore te tjere te kujdesit personal...

KENDORE PER BANJO
-23%

KENDORE PER BANJO

999Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 999Lekë

KENDORE PER BANJO..

KENDORE TUALETI ME NGJITJE 25.5x25.5CM
-10%

KENDORE TUALETI ME NGJITJE 25.5x25.5CM

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Rafti i tualetit eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e sfungjerit,shampo-ve ose sende të tjera te pershtatshme per tualet. Me dizajnin klasik ,ky raft do te dhuroje me shume stil ne tualetin tua..

KOKE DUSHI E BARDHE 19*29CM
-30%

KOKE DUSHI E BARDHE 19*29CM

349Lekë

499Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Koke dushi e bardhe ka nje sistem instalimi shuem te thjeshte dhe montohet lehtesishte.Eshte nje produkt shume praktik dhe cilesor qe duhet te jete pjese e banjos tuaj.Materiali i kokes se dushit esht..

LEGEN   Ø47*h22CM
-20%

LEGEN Ø47*h22CM

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

LEGEN Ø47*h22CM..

LEGEN ME KAPAK 40*15.5CM
-13%

LEGEN ME KAPAK 40*15.5CM

349Lekë

399Lekë

EksTaksë: 349Lekë

LEGEN ME KAPAK 40*15.5CM..

LEGEN ME KAPAK 51*20CM
-15%

LEGEN ME KAPAK 51*20CM

549Lekë

649Lekë

EksTaksë: 549Lekë

LEGEN ME KAPAK 51*20CM..

MBAJTESE LETER HIGJENIKE ME NGJITJE/VIDA
-29%

MBAJTESE LETER HIGJENIKE ME NGJITJE/VIDA

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

MBAJTESE LETER HIGJENIKE ME NGJITJE/VIDA..

MBAJTESE PER THARESE FLOKESH
-17%

MBAJTESE PER THARESE FLOKESH

499Lekë

599Lekë

EksTaksë: 499Lekë

MBAJTESE PER THARESE FLOKESH..

MBAJTESE PESHQIRI ME GANXHA
-25%

MBAJTESE PESHQIRI ME GANXHA

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

MBAJTESE PESHQIRI ME GANXHA..

MBAJTESE PESHQIRI ME NGJITJE/VIDA
-29%

MBAJTESE PESHQIRI ME NGJITJE/VIDA

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

MBAJTESE PESHQIRI ME NGJITJE/VIDA..

MBAJTESE PESHQIRI METALIKE ME VIDA 2X40CM
-25%

MBAJTESE PESHQIRI METALIKE ME VIDA 2X40CM

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Mbajtesja e peshqirit do te dhuroje nje pamje te kendshme ne dekorin e tualetit tuaj. Kjo varese eshte mjaft e lehtë per t'u montuar dhe pershtatet me lehtesi me të gjitha madhesite standarde të peshq..

PASTRUES WC XHEL 4CP
-20%

PASTRUES WC XHEL 4CP

159Lekë

199Lekë

EksTaksë: 159Lekë

PASTRUES WC XHEL 4CP..

PASTRUES WC XHEL 4CP
-20%

PASTRUES WC XHEL 4CP

159Lekë

199Lekë

EksTaksë: 159Lekë

PASTRUES WC XHEL 4CP..

SET BANJO PLASTIKE 3CP
-14%

SET BANJO PLASTIKE 3CP

429Lekë

499Lekë

EksTaksë: 429Lekë

SET BANJO PLASTIKE 3CP..

SET BANJO PLASTIKE ME LULE 3CP
-30%

SET BANJO PLASTIKE ME LULE 3CP

349Lekë

499Lekë

EksTaksë: 349Lekë

SET BANJO PLASTIKE ME LULE 3CP..

SET BANJO QERAMIKE 3CP
-20%

SET BANJO QERAMIKE 3CP

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

SET BANJO QERAMIKE 3CP..

SET BANJO QERAMIKE ME LULE 3CP
-20%

SET BANJO QERAMIKE ME LULE 3CP

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

SET BANJO QERAMIKE ME LULE 3CP..

SET BANJO QERAMIKE VINTAGE 3CP
-20%

SET BANJO QERAMIKE VINTAGE 3CP

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

SET BANJO QERAMIKE VINTAGE 3CP..

SET KOKE /TUBO DUSHI METALIKE
-28%

SET KOKE /TUBO DUSHI METALIKE

649Lekë

899Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Set tubo dhe koke dushi jane shume praktik per tu montuar ne menyre shume te thjeshte dhe shume shpejt.Aksesoret jane shume rezistent ndaj lageshtise dhe nuk ndryshken.Ngjyra : GriMaterilai : MetalikK..

SFUNGJER BANJO PER MASAZH
-30%

SFUNGJER BANJO PER MASAZH

69Lekë

99Lekë

EksTaksë: 69Lekë

SFUNGJER BANJO PER MASAZH..

SFUNGJER FORME FRUTASH
-34%

SFUNGJER FORME FRUTASH

59Lekë

89Lekë

EksTaksë: 59Lekë

SFUNGJER FORME FRUTASH..

SFUNGJER RRETHOR RRJETE
-30%

SFUNGJER RRETHOR RRJETE

69Lekë

99Lekë

EksTaksë: 69Lekë

SFUNGJER RRETHOR RRJETE..

SFUNGJER TRUPI FORME AKULLORE
-25%

SFUNGJER TRUPI FORME AKULLORE

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

SFUNGJER TRUPI FORME AKULLORE..

SFUNGJER TRUPI PER MASAZH
-31%

SFUNGJER TRUPI PER MASAZH

89Lekë

129Lekë

EksTaksë: 89Lekë

SFUNGJER TRUPI PER MASAZH..

Shfaqur 1 deri 36 nga 41 (2 Faqe)