Organizues per Rrobat

Shfaqur 1 deri 20 nga 20 (1 Faqe)
KUTI ORGANIZIMI KARTONI ME VIJA 40x33CM
-30%

KUTI ORGANIZIMI KARTONI ME VIJA 40x33CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI ME 2 SIRTAR 35*27CM
-6%

KUTI ORGANIZIMI ME 2 SIRTAR 35*27CM

799Lekë

849Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Organizoni dollapin tuaj me kete kuti organizmi per vendosur te gjitha sendet dhe rrobat dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi eshte zgjedhja ideale per magazinimin e tyre.Shume prakti..

KUTI ORGANIZIMI ME 3 SIRTAR 30x22,5CM
-6%

KUTI ORGANIZIMI ME 3 SIRTAR 30x22,5CM

749Lekë

799Lekë

EksTaksë: 749Lekë

Organizoni dollapin tuaj me kete kuti organizmi per rrobat dhe sendet tuaja dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi eshte zgjedhja ideale per magazinimin sendeve tuaja.Shume praktike ne ..

KUTI ORGANIZIMI ME NGJYRA 40x36CM
-36%

KUTI ORGANIZIMI ME NGJYRA 40x36CM

699Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI PER KEPUCE 35x23CM
-21%

KUTI ORGANIZIMI PER KEPUCE 35x23CM

549Lekë

699Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Nese deshironi qe rafti juaj i kepuceve te jete sa me i organizuar dhe i rregullt, kjo kuti organizimi per kepuce eshte zgjedhja idealeShume praktike ne perdorim dhe dollapi juaj i kepuceve do te kete..

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA 24x30CM
-30%

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA 24x30CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA 27x41CM
-30%

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA 27x41CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA 27x41CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA TNT 28*33CM
-30%

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA TNT 28*33CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA TNT 33x40CM
-20%

KUTI ORGANIZIMI PER RROBA TNT 33x40CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Organizoni shtepine dhe dollapin tuaj me kuti organizmi per rroba dhe rremuja juaj do te marri fund.Kjo kuti organizimi per rroba eshte zgjedhja ideale per magazinimin e rrobave dhe sendeve tuaja.Shum..

MBAJTESE MBROJTESE PER LAJRE RECIPETASH 15X15X16.5...

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Mbron veshje/rrobat delikate gjate larjes dhe tharjes në lavatriçe.Struktura e vecante ne forme topi ndihmon per te mbajtur formen dhe lejuar rrjedhjen e lehte te ujit.Materiali : PlastikPermasat :&nb..

PUF DREJTEKNDOR 40*25*25CM
-31%

PUF DREJTEKNDOR 40*25*25CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Puf drejtekendor qe mund te perdoret me dy funksione si per magazinim te sendeve dhe si ulese ne cdo ambjent te shtepise suaj.Ky puf eshte nje element shtese qe mund te perdoret per te eleminuar rremu..

PUF FORME ZEMRE 42x38CM
-20%

PUF FORME ZEMRE 42x38CM

2,390Lekë

2,990Lekë

EksTaksë: 2,390Lekë

Puf ne forme zemre i koleksionit CASA BELLA  mund te perdoret me dy funksione si per magazinim te sendeve dhe si ulese ne cdo ambjent te shtepise suaj.Ky puf eshte nje element shtese qe mund te p..

PUF KATROR 31x30CM
-31%

PUF KATROR 31x30CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Puf katror qe mund te perdoret me dy funksione si per magazinim te sendeve dhe si ulese ne cdo ambjent te shtepise suaj.Ky puf eshte nje element shtese qe mund te perdoret per te eleminuar rremujen ne..

PUF KATROR 38x38CM
-23%

PUF KATROR 38x38CM

1,699Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Puf katror qe mund te perdoret me dy funksione si per magazinim te sendeve dhe si ulese ne cdo ambjent te shtepise suaj.Ky puf eshte nje element shtese qe mund te perdoret per te eleminuar rremujen ne..

PUF KATROR CASABELLA 38X38CM
-20%

PUF KATROR CASABELLA 38X38CM

2,390Lekë

2,990Lekë

EksTaksë: 2,390Lekë

Puf ne forme zemre i koleksionit CASA BELLA  mund te perdoret me dy funksione si per magazinim te sendeve dhe si ulese ne cdo ambjent te shtepise suaj.Ky puf eshte nje element shtese qe mund te p..

QESE VAKUMI 60x50CM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Qese vakumi eshte ideale per te kursyer hapesire ne valixhe gjate udhetimeve tuaja.Sistemi i vakumit qe heq ajrin ju mundeson qe te shfrytezoni me shume hapesire, rreth 50% me shume.Eshte zgjedhja me ..

QESE VAKUMI 98x68CM
-14%

QESE VAKUMI 98x68CM

299Lekë

349Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Qese vakumi eshte ideale per te kursyer hapesire ne valixhe gjate udhetimeve tuaja.Sistemi i vakumit qe heq ajrin ju mundeson qe te shfrytezoni me shume hapesire, rreth 50% me shume.Eshte zgjedhja me ..

QESE VAKUMI ME AROME 50x60 CM
-20%

QESE VAKUMI ME AROME 50x60 CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Qese vakumi me arome eshte ideale per te kursyer hapesire ne valixhe gjate udhetimeve tuaja.Sistemi i vakumit qe heq ajrin ju mundeson qe te shfrytezoni me shume hapesire, rreth 50% me shume.Eshte zgj..

SET QESE VAKUMI 3CP
-30%

SET QESE VAKUMI 3CP

1,399Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Eshte zgjedhja me e mire per te ruajtur te gjitha batanijet, jorganet dhe veshjet tuaja gjate nderrimit te sezoneve.Kjo qese vakumi eshte shume praktike ne perdorim dhe do rrobat tuaj nuk do te marrin..

Shfaqur 1 deri 20 nga 20 (1 Faqe)