Dekor

Shfaqur 1 deri 36 nga 239 (7 Faqe)

ABAZHUR FORME MJELME 30CM

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR I BARDHE ME DISENJO GOLD 50CM
-20%

ABAZHUR I BARDHE ME DISENJO GOLD 50CM

1,999Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR LED QE NDIZET ME ANE TE PREKJES 18CM
-29%

ABAZHUR LED QE NDIZET ME ANE TE PREKJES 18CM

499Lekë

699Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre ambjentet ..

ABAZHUR ME BATERI 12x19CM
-25%

ABAZHUR ME BATERI 12x19CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhur eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre ambjentet t..

ABAZHUR ME BATERI 16.5CM
-42%

ABAZHUR ME BATERI 16.5CM

349Lekë

599Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Nese deshironi qe dhoma e femijeve tuaj te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Shume praktik ne perdorim dhe nuk ze shume hapesire.Abazhuri eshte me bateri te ..

ABAZHUR ME BAZE FORME GURI 33CM
-40%

ABAZHUR ME BAZE FORME GURI 33CM

1,199Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR ME FIGURA I BARDHE 17CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure me figura eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre am..

ABAZHUR ME FIGURA I BARDHE 34CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure me figura eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre am..

ABAZHUR ME RRUAZA I BARDHE 50CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR NDRICIMI 30CM
-33%

ABAZHUR NDRICIMI 30CM

1,199Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR NDRICIMI I BARDHE 50CM
-13%

ABAZHUR NDRICIMI I BARDHE 50CM

1,999Lekë

2,299Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 28CM
-42%

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 28CM

349Lekë

599Lekë

EksTaksë: 349Lekë

Ky abazhure ndricimi per dhomeN, jep me shume ngrohtesi dhe kombinohet me te gjitha mobiljet e dhomes suaj.Ngjyra e tij e vecante krijon nje reflektm te bute te drites.Shume praktik per tu perdorur ne..

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 50CM
-15%

ABAZHUR NDRICIMI PER DHOME 50CM

1,699Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Drita eshte  nje element shume i rendesishem qe shnderron me shume hapesiren e ambjenteve te shtepise suaj.Abazhuri me baze te punuar me dekore te ndryshme eshte ideal per ti dhene nje stil me ba..

ABAZHUR NE STIL KLASIK 35CM
-30%

ABAZHUR NE STIL KLASIK 35CM

1,390Lekë

1,990Lekë

EksTaksë: 1,390Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ngjyre dhe ne kete menyre a..

ABAZHUR OVAL QERAMIK I BARDHE 38CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nese deshironi qe dhoma juaj e ndenjes, e gjumit te kete nje aksesor shtese ky abazhure eshte zgjedhja me e mire qe mund te beni.Abazhuri kombinohet me cdo lloj mobilje dhe ne kete menyre ambjentet tu..

ABAZHUR SCRIVANIE 11W 40CM
-21%

ABAZHUR SCRIVANIE 11W 40CM

1,499Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Abazhure scrivanie qe perdoret si per tavoline zyre dhe per tavoline studimi.Abazhuri eshte ngjyre e bardhe pjesa e kokes ka mundesi qe te rrotullohet.Nuk ze shume hapesire dhe eshte shume praktik ne ..

ABAZHUR TAVOLINE I BARDHE LED 16x65CM

1,699Lekë

EksTaksë: 1,699Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE LED 11x41CM

1,399Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE LED 16x34CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

ABAZHUR TAVOLINE ME PALOSJE 13X27CM
-20%

ABAZHUR TAVOLINE ME PALOSJE 13X27CM

1,190Lekë

1,490Lekë

EksTaksë: 1,190Lekë

Abazhur tavoline me palosje eshte nje aksesor qe nuk duhet te mungoje ne tavoline e studimit ose ate te punes.Dizajni i tij eshte shume i vecante dhe praktik ne te njejten kohe.Per shkak te struktures..

ABAZHURE TAVOLINE LED + MBAJTESE TELEFONI 28x32CM

2,499Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

Me nje dizajn modern, me teknologjine me te fundit LED ky abazhur tavoline me ngjyre te bardhe do te ishte zgjidhja perfekte per tavolinen tuaj te punes apo te studimit.Eshte nje aksesor shume i nevoj..

AROMATIZUES AMBJENTI
-20%

AROMATIZUES AMBJENTI

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

AROMATIZUES AMBJENTI LOVE IN LIFE
-20%

AROMATIZUES AMBJENTI LOVE IN LIFE

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

AROMATIZUES AMBJENTI REED DIFFUSER
-25%

AROMATIZUES AMBJENTI REED DIFFUSER

1,499Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Nese deshironi qe ambjentet tuaj te kene nje arome te vecante ky aromatizues ambjeni ne forme vazo eshte zgjedhja me e mire.Neutralizon aromat ne shtepine tuaj. Aromatizuesi shperndan nje arome te fre..

ARUSH DEKORUES PORCELANI 10CM

149Lekë

EksTaksë: 149Lekë

Arush dekor eshte nje objekt qe bie ne sy ne cdo dhome.Ka nje punim artistik shume te thjeshte me ngjyre te bardheTransformon dhe i jep m e shume stil ambjenteve te shtepise suaj.Mune te jete nje ide ..

BALERINE DEKOR 13.5CM
-20%

BALERINE DEKOR 13.5CM

399Lekë

499Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Balerine  dekor artistik eshte nje element qe nuk duhet te mungoje ne arredimin e dhomes se ndenjes tuaj.Ky punim eshte shume i vecante dhe do te bie ne sy ne cilin kend te dhomes qe ju do ta ven..

BALERINE DEKOR 18CM
-10%

BALERINE DEKOR 18CM

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo balerine dekor eshte nje objekt qe bie ne sy ne cdo dhome.Ka nje punim artistik shume te thjeshte me ngjyre te bardhe.Transformon dhe i jep m e shume stil ambjenteve te shtepise suaj.Balerina vjen..

BEBE DEKOR ARTISTIK 17.5CM
-25%

BEBE DEKOR ARTISTIK 17.5CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Bebe dekor artistik eshte nje element qe nuk duhet te mungoje ne arredimin e dhomes se femiejve tuaj.Ky punim eshte shume i vecante dhe do te bie ne sy ne cilin kend te dhomes qe ju do ta vendosniMate..

BEBE DEKOR ARTISTIKE 6CM
-20%

BEBE DEKOR ARTISTIKE 6CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Bebe dekor artistik eshte nje element qe nuk duhet te mungoje ne arredimin e dhomes se femiejve tuaj.Ky punim eshte shume i vecante dhe do te bie ne sy ne cilin kend te dhomes qe ju do ta vendosniMate..

BEBE DEKOR ARTISTIKE 9CM
-14%

BEBE DEKOR ARTISTIKE 9CM

189Lekë

219Lekë

EksTaksë: 189Lekë

Bebe dekor artistik eshte nje element qe nuk duhet te mungoje ne arredimin e dhomes se femiejve tuaj.Ky punim eshte shume i vecante dhe do te bie ne sy ne cilin kend te dhomes qe ju do ta vendosniMate..

BIBERON DEKORUES 4x9CM
-31%

BIBERON DEKORUES 4x9CM

89Lekë

129Lekë

EksTaksë: 89Lekë

Nese jeni duke menduar per te organizuar nje event ne forme Baby SHower dhe po kerkoni detaje se me te vecante ky beberon do ti jap me shume bukuri eventitBiberoni mund te mbushet me letra te vogla ne..

BUF DEKORUES 14CM
-15%

BUF DEKORUES 14CM

1,099Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 1,099Lekë

Statuje buf dekorues ngjyre silver e punuar me gure ne te gjithe siperfaqen e saj.Perdoreni kete statuje per te terhequr vemendjen e gjithekujt qe vjen dhe ju viziton ju ne shtepine tuaj.Kjo statuje d..

BUF DEKORUES 19CM
-13%

BUF DEKORUES 19CM

1,299Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Statuje buf dekoruese ngjyre silver e punuar me gure ne te gjithe siperfaqen e saj.Perdoreni kete statuje per te terhequr vemendjen e gjithekujt qe vjen dhe ju viziton ju ne shtepine tuaj.Kjo statuje ..

BUF DEKORUES 23CM
-20%

BUF DEKORUES 23CM

1,599Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Nese jeni duke kerkuar nje aksesor dekorues qe te bjere ne sy ne ambjentet e shtepise suaj ky buf  dekourues eshte zgjedhja idealeBufi eshte i punuar  sipas stilit bizantin dhe ka disa detaj..

BUF DEKORUESE 25CM
-18%

BUF DEKORUESE 25CM

1,799Lekë

2,199Lekë

EksTaksë: 1,799Lekë

Statuje buf dekorues ngjyre silver e punuar me gure ne te gjithe siperfaqen e saj.Perdoreni kete statuje per te terhequr vemendjen e gjithekujt qe vjen dhe ju viziton ju ne shtepine tuaj.Kjo statuje d..

CIFT I KUQ KULLA EIFEL ME GLOB DHE DRITE 15x17CM
-30%

CIFT I KUQ KULLA EIFEL ME GLOB DHE DRITE 15x17CM

1,399Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,399Lekë

Nese keni dyshime dhe nuk dini se cfare dhurate ti dhuronii njerezve tuaja te dashur, ky cift dekorues me kullen Eifel me bateri eshte nje ide shume e mire.Cifti dekorues mund te jete nje ide interesa..

Shfaqur 1 deri 36 nga 239 (7 Faqe)