Vazo Dekoruese

Shfaqur 1 deri 36 nga 39 (2 Faqe)
BONSAI 30*22CM
-25%

BONSAI 30*22CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

BONSAI 30*22CM..

MBAJTESE DRURI PER VAZO
-13%

MBAJTESE DRURI PER VAZO

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

MBAJTESE DRURI PER VAZO..

MBAJTESE QIRIU QERAMIKE 30CM
-31%

MBAJTESE QIRIU QERAMIKE 30CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

MBAJTESE QIRIU QERAMIKE 30CM..

MBAJTESE VAZOSH ME MOTIVE MARINARI
-30%

MBAJTESE VAZOSH ME MOTIVE MARINARI

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

MBAJTESE VAZOSH ME MOTIVE MARINARI..

VAZO E BARDHE 13.5x22CM
-25%

VAZO E BARDHE 13.5x22CM

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Vazo e bardhe me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Vazo mund te kombinohet me nje buqete me lule ose me shkopinj zbukurues per ti dhene ambje..

VAZO FORME PESHKU 19x20CM
-20%

VAZO FORME PESHKU 19x20CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Vazo forme peshku me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo m..

VAZO LULESH 10.5x20.5CM
-25%

VAZO LULESH 10.5x20.5CM

899Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne tre versione t..

VAZO LULESH 10.5x21CM
-25%

VAZO LULESH 10.5x21CM

899Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne tre versione t..

VAZO LULESH 26.5CM
-29%

VAZO LULESH 26.5CM

849Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 849Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave, mbi tavoline ose ne nje komodine.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo l..

VAZO LULESH 34.5CM
-29%

VAZO LULESH 34.5CM

849Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 849Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave, mbi tavoline ose ne nje komodine.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo l..

VAZO LULESH 7x10.5CM
-37%

VAZO LULESH 7x10.5CM

189Lekë

299Lekë

EksTaksë: 189Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne kater versione..

VAZO LULESH 7x10CM
-20%

VAZO LULESH 7x10CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne kater versione..

VAZO LULESH CILINDRIKE 10x31CM
-10%

VAZO LULESH CILINDRIKE 10x31CM

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave, mbi tavoline ose ne nje komodine.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo l..

VAZO LULESH DEKOR 6x11.5CM
-20%

VAZO LULESH DEKOR 6x11.5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne kater versione..

VAZO LULESH DEKOR 6x11.5CM
-20%

VAZO LULESH DEKOR 6x11.5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo vjen ne kater versione..

VAZO LULESH E BARDHE 33CM
-33%

VAZO LULESH E BARDHE 33CM

999Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Vazo e bardhe me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo mund ..

VAZO LULESH ME DEKOR 16.5x30.5CM
-23%

VAZO LULESH ME DEKOR 16.5x30.5CM

999Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo mund te..

VAZO LULESH METALIKE 17CM
-20%

VAZO LULESH METALIKE 17CM

799Lekë

999Lekë

EksTaksë: 799Lekë

VAZO LULESH METALIKE 17CM..

VAZO LULESH NAJLON
-50%

VAZO LULESH NAJLON

349Lekë

699Lekë

EksTaksë: 349Lekë

VAZO LULESH NAJLON..

VAZO LULESH NAJLON
-50%

VAZO LULESH NAJLON

349Lekë

699Lekë

EksTaksë: 349Lekë

VAZO LULESH NAJLON..

VAZO LULESH QELQI 10CM
-33%

VAZO LULESH QELQI 10CM

599Lekë

899Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo dhe gryka e vazos esht..

VAZO LULESH QERAMIKE 4.5x11.5CM
-20%

VAZO LULESH QERAMIKE 4.5x11.5CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Kjo vazo do te dukej shume bukur nese ju do ta vendosni ne nje raft me libra, ne nje komodine ose tavoline.Vazo kombinohet me te gjitha ngjyrat dhe mobiljet e shtepise suaj.Vazo eshte ngjyre pana dhe ..

VAZO ME DEKOR LULESH 25.5CM
-13%

VAZO ME DEKOR LULESH 25.5CM

1,299Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo mund te..

VAZO ME DEKOR LULESH 26.5CM
-44%

VAZO ME DEKOR LULESH 26.5CM

999Lekë

1,799Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Vazo lulesh me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo mund te..

VAZO ME DEKOR LULESH 34.5CM
-23%

VAZO ME DEKOR LULESH 34.5CM

999Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 999Lekë

VAZO ME DEKOR LULESH ESHTE NJE OBJEKT DEKORUES QE SHERBEN PER TE DEKORUAR CDO AMBJENT TE SHTEPISE SUAJ.VAZO QOFTE E MBUSHUR ME LULE APO ME AKSESOR TE TJERE I JEP ME SHUME STIL DHOMES TUAJ.MUND TE VEND..

VAZO ME LULE 45CM
-35%

VAZO ME LULE 45CM

649Lekë

999Lekë

EksTaksë: 649Lekë

VAZO ME LULE 45CM..

VAZO ME LULE 6.5CM
-34%

VAZO ME LULE 6.5CM

99Lekë

149Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete vazo me tre trendafila ju mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te zyres suaj.Mund te p..

VAZO ME LULE TRENDAFILI 15CM
-20%

VAZO ME LULE TRENDAFILI 15CM

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete vazo me lule ju mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te zyres suaj.Mund te perdoret dh..

VAZO ME LULE TRENDAFILI 38CM
-30%

VAZO ME LULE TRENDAFILI 38CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Bukuria e vertete e luleve artificiale eshte se zgjasin pergjithmone pa pasur nevoje per perkujdesje.Me kete vazo me trendafila ju mund te dekoroni ambjentet e shtepise dhe te zyres suaj.Mund te perdo..

VAZO PER LULE E BARDHE 30CM
-33%

VAZO PER LULE E BARDHE 30CM

999Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Vazo e bardhe me nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Detajet e punuar ne menyre shume fine e bejne dhe me te vecante kete vazo luleshVazo mund ..

VAZO PORCELANI 11.5CM
-31%

VAZO PORCELANI 11.5CM

449Lekë

649Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Vazo qeramike e punuar ne menyre shume te vecante eshte ideale per tu dekoruar raftin e librave ose tavolinen tuaj te zyres.Vazo mund te kombinohet me te gjitha ngjyrat per ti dhene ambjentit tuaj me ..

VAZO PORCELANI 18CM
-18%

VAZO PORCELANI 18CM

899Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Vazo qeramike me dizenjo me vija dhe nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Vazo mund te kombinohet me nje buqete me lule ose me shkopinj zbukurue..

VAZO PORCELANI 22CM
-12%

VAZO PORCELANI 22CM

1,499Lekë

1,699Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Vazo qeramike me dizenjo me vija dhe nje punim shume te vecante eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Vazo mund te kombinohet me nje buqete me lule ose me shkopinj zbukurue..

VAZO QELQI 20CM
-15%

VAZO QELQI 20CM

549Lekë

649Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Vazo qelqi transparente e punuar ne menyre te thjeshte eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Vazo mund te kombinohet me nje buqete me lule ose me disa lule te thata aromati..

VAZO QELQI EMOTION
-32%

VAZO QELQI EMOTION

1,299Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Vazo qelqi transparente e koleksionit Emotion me nje punim te thjeshte eshte ideale per tu vendosur ne raftin e librave ose mbi tavoline.Vazo mund te kombinohet me nje buqete me lule ose me shkopinj z..

VAZO QELQI FLORA 37CM
-23%

VAZO QELQI FLORA 37CM

999Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Vazo qelqi transparente e koeksionit Flora eshte shume fine dhe bashkekohore per te dekoruar nje tavoline ose nje komodine. Kjo vazo do te dukesh shume bukur nese ju do te vendosni nje buqete me ..

Shfaqur 1 deri 36 nga 39 (2 Faqe)