Korniza/Dekore/Ora Muri

Shfaqur 1 deri 36 nga 44 (2 Faqe)

Dy KORNIZA PER FOTO LOVE 10x15CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin, kjo kornize me dy foto dhe shkrim LOVE eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjentet e dhomes se gjumit, dhomes se ndenjes , ne tavolinen..

DY KORNIZA PER FOTO ME LULE 10x15CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin, kjo kornize me dy foto dhe dhe me dekor me lule eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjentet e dhomes se gjumit, dhomes se ndenjes , ne ..

DY KORNIZA PER FOTO U & ME 10x15CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin, kjo kornize me dy foto dhe shkrim U & ME eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjentet e dhomes se gjumit, dhomes se ndenjes , ne tav..

KORNIZA PER FOTO TE BARDHA 3CP
-18%

KORNIZA PER FOTO TE BARDHA 3CP

899Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kujtimet tuaja me te vecanta kane nevoje qe te ruhen ne kornize fotografish sa me te vecanta.Kjo kornize druri shume e bukur mund te mbaje kujtimet tuaja per nje kohe te gjate.Vendosni fotografine e d..

KORNIZA PER FOTO TE KUQE 3CP
-18%

KORNIZA PER FOTO TE KUQE 3CP

899Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kujtimet tuaja me te vecanta kane nevoje qe te ruhen ne kornize fotografish sa me te vecanta.Kjo kornize druri shume e bukur mund te mbaje kujtimet tuaja per nje kohe te gjate.Vendosni fotografine e d..

KORNIZE PER FOTO 10x15CM
-6%

KORNIZE PER FOTO 10x15CM

749Lekë

799Lekë

EksTaksë: 749Lekë

Kujtimet tuaja me te vecanta kane nevoje qe te ruhen ne kornize fotografish sa me te vecanta.Kjo kornize xhami eshte shume e bukur dhe mund te mbaje kujtimet tuaja per nje kohe te gjate.Vendosni fotog..

KORNIZE PER FOTO 17x22CM

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Kujtimet tuaja me te vecanta kane nevoje qe te ruhen ne kornize fotografish sa me te vecanta.Kjo kornize druri shume e bukur mund te mbaje kujtimet tuaja per nje kohe te gjate.Vendosni fotografine e d..

KORNIZE PER FOTO 18x24CM

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Mos i mbani fotografite tuaja te mbyllura ne sirtar ose ne albume per fotografi. Zgjidhni kete kornize per fotografi dhe vendoseni ne ambjentet e dhomes se gjumit, dhomes se ndenjes, zyres suaj d..

KORNIZE PER FOTO 20x25CM

1,099Lekë

EksTaksë: 1,099Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin dhe te harron ne sirtar, kjo kornize eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjetet e dhomes se ndenjes, dhomes se gjumit, zyres suaj dhe es..

KORNIZE PER FOTO 20x25CM

1,099Lekë

EksTaksë: 1,099Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin dhe te harron ne sirtar, kjo kornize eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjetet e dhomes se ndenjes, dhomes se gjumit, zyres suaj dhe es..

KORNIZE PER FOTO 27x32CM

1,499Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Ne nese fotografite tuaja i keni vendosur ne nje sirtar dhe i keni harruar, kjo kornize eshte zgjedhja me e mire per te vendosur fotografite tuaja.Kete kornize mund ta vendosni per te dekoruar ambjent..

KORNIZE PER FOTO ANTIKE 26X32CM

1,199Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin dhe te harron ne sirtar, kjo kornize eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjetet e dhomes se ndenjes, dhomes se gjumit, zyres suaj dhe es..

KORNIZE PER FOTO ANTIKE PANA 30X40CM

1,599Lekë

EksTaksë: 1,599Lekë

Qe fotografite dhe kujtimet tuaja mos te humbasin dhe te harron ne sirtar, kjo kornize eshte ideale per ju.Korniza mund te vendoset ne ambjetet e dhomes se ndenjes, dhomes se gjumit, zyres suaj dhe es..

LETER ADEZIVE ME DIZENJO DRURI 33x33CM

249Lekë

EksTaksë: 249Lekë

Nese deshironi qe muret e dhomes suaj apo ambjentet e brendeshme te shtepise tuaj te marrin ngjyra te tjera atehere kjo leter adezive me dizajn druri eshte zgjedhja ideale per ju.Letra eshte lehtesish..

LETER RULO ME NGJITJE E ME DIZENJO 45CMX1.8M

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Nese deshironi qe muret e dhomes se j  apo ambjentet e brendeshme te shtepise tuaj te marrin ngjyra te tjera atehere kjo leter adezive me dizenjo eshte zgjedhja ideale per ju.Letra eshte leh..

LETER RULO ME NGJITJE ME DIZENJO DAMASK 45CMx1.8MT

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Nese deshironi qe muret e dhomes se j  apo ambjentet e brendeshme te shtepise tuaj te marrin ngjyra te tjera atehere kjo leter adezive me dizajn damask eshte zgjedhja ideale per ju.Letr..

LETER RULO ME NGJITJE ME PERSONAZHE 45CM*1.8M

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Nese deshironi qe muret e dhomes se femieje tuaj  apo ambjentet e brendeshme te shtepise tuaj te marrin ngjyra te tjera atehere kjo leter adezive me dizajn me personazhe eshte zgjedhja ideale per..

LETET RULO ME NGJITJE LULEDIELL 45CMx1,8M

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Nese deshironi qe muret e dhomes se j  apo ambjentet e brendeshme te shtepise tuaj te marrin ngjyra te tjera atehere kjo leter adezive me dizajn luledielli eshte zgjedhja ideale per ju.Letra esht..

ORE FORME TIMONI 26.5CM
-13%

ORE FORME TIMONI 26.5CM

1,999Lekë

2,299Lekë

EksTaksë: 1,999Lekë

Ora ne forme timoni eshte projektuar per te dekoruar ambjentet e shtepise suaj.Punimi i saj i drurit e ben dhe me te vecante.Pershtatet me se miri ne stilin MARINAR per shtepine tuaj te pushimit.Kombi..

ORE ME DEKOR ELEFANTI 12CM
-10%

ORE ME DEKOR ELEFANTI 12CM

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Ora tavoline me dekor elefanti eshte projektuar per te dekoruar ambjentet e shtepise suaj.Punimi i saj i qeramikes e ben dhe me te vecante.Kombinohet me cdo mobilje dhe eshte ideale per te dekoruar ta..

ORE MURI 32CM
-13%

ORE MURI 32CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme rrethore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe dhe numra me ngjyre te zeze .Ora punon me bateri qe n..

ORE MURI ANTIKE 32CM
-7%

ORE MURI ANTIKE 32CM

699Lekë

749Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme rrethore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe dhe numra romak ne ngjyre bronxi.Ora punon me bateri ..

ORE MURI DRU 8-KENDORE

2,199Lekë

EksTaksë: 2,199Lekë

Kjo ore muri forme 8-kendor eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe dhe numra me ngjyre te zezeOra punon me bateri qe nuk..

ORE MURI DRURI KATRORE 30x30CM
-18%

ORE MURI DRURI KATRORE 30x30CM

699Lekë

849Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme katrore me efekt druri eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te dekoruar me lule dhe numrat jane ne ngjyre te ..

ORE MURI EFEKT DRURI 30x80CM
-21%

ORE MURI EFEKT DRURI 30x80CM

1,499Lekë

1,899Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Kjo ore muri forme drejtekendore me efekt druri eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te dekoruar me lule dhe numrat jane ne ngjy..

ORE MURI FORME TIGANI 37CM
-31%

ORE MURI FORME TIGANI 37CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo ore muri forme tigani eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise suaj.Ora vjen ne disa versione te ndryshme ngjyrash, dhe fusha e saj eshte ne ngjyra te ndryshme dhe n..

ORE MURI FORME TIGANI 37CM
-31%

ORE MURI FORME TIGANI 37CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo ore muri forme tigani eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise suaj.Ora vjen ne ngjyre floriri, dhe fusha e saj eshte me dekore te ndryshme dhe numrat jane ne ngjyre..

ORE MURI FORME ZEMRE 30CM
-31%

ORE MURI FORME ZEMRE 30CM

899Lekë

1,299Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Kjo ore muri forme zemre eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora punon me bateri qe nuk e ka te perfshire ne konfeksion.Ora vjen ne disa versjone ..

ORE MURI KATRORE 20CM
-7%

ORE MURI KATRORE 20CM

649Lekë

699Lekë

EksTaksë: 649Lekë

Kjo ore muri forme katrore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe dhe numra me ngjyre te zezeOra punon me bateri qe nuk ..

ORE MURI ME DEKOR 30CM
-7%

ORE MURI ME DEKOR 30CM

699Lekë

749Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme katrore e eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe me dekore te vecanta dhe numra me ngjyre te zezeOra punon me b..

ORE MURI ME DEKOR FRUTASH 28CM
-13%

ORE MURI ME DEKOR FRUTASH 28CM

699Lekë

799Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme katrore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe te shoqeruar me fruta dhe numra me ngjyra.Ora punon me..

ORE MURI ME DEKOR ME LULE 31CM
-25%

ORE MURI ME DEKOR ME LULE 31CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Kjo ore muri forme rrethore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te bardhe me dekore me lule dhe numra romak ne ngjyre te zeze.O..

ORE MURI ME NGJYRA 20CM
-14%

ORE MURI ME NGJYRA 20CM

599Lekë

699Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Kjo ore muri forme katrore eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe me ngjyra dhe numra me ngjyre te bardhe.Ora punon me bateri qe n..

ORE MURI SMILE 30CM
-7%

ORE MURI SMILE 30CM

699Lekë

749Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore muri forme rrethore me efekt druri me smile eshte ideale per te kompletuar dhe per te arreduar ambjentet e shtepise ose te zyres suaj.Ora eshte me fushe te dekoruar me smile te ndryshme dhe nu..

ORE QERAMIKE 16CM
-47%

ORE QERAMIKE 16CM

799Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 799Lekë

Ora ne forme rrethore eshte projektuar per te dekoruar ambjentet e shtepise suaj.Punimi i saj i qeramike e ben dhe me te vecante.Fusha e saj eshte ne ngjyre te bardhe dhe numrat me ngjyre te zeze.Komb..

ORE TAVOLINE FORME LULE 15x16CM

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

Kjo ore tavoline nuk eshte thjesht nje mates i thjesht kohe, por eshte nje element qe bie ne sy dhe spikat ne cdo vend qe ju do ta vendosni.Forma e saj lule eshte shume e vecante dhe i jep me shume ng..

Shfaqur 1 deri 36 nga 44 (2 Faqe)