Kabllo/Priza/Spina

Shfaqur 1 deri 13 nga 13 (1 Faqe)

ADAPTOR 16A BIVALENT NE 3

349Lekë

EksTaksë: 349Lekë

ADAPTOR 16A BIVALENT NE 3..

ADAPTUES SPINE SHUKO 10/16A

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

ADAPTUES SPINE SHUKO 10/16A..

PRIZE ME 9 VENDE 1.4MT

1,099Lekë

EksTaksë: 1,099Lekë

PRIZE ME 9 VENDE 1.4MT..

PRIZE ME PROGRAMATOR GI000915

1,190Lekë

EksTaksë: 1,190Lekë

PRIZE ME PROGRAMATOR GI000915..

PRIZE SHUKO 10/16A

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

PRIZE SHUKO 10/16A..

SPINE 4 VENDESHE 10A/16A
-25%

SPINE 4 VENDESHE 10A/16A

299Lekë

399Lekë

EksTaksë: 299Lekë

SPINE 4 VENDESHE 10A/16A..

SPINE TRESHE 16A 250V
-20%

SPINE TRESHE 16A 250V

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

SPINE TRESHE 16A 250V..

ZGJATUES / SHPERNDARES GI003080
-37%

ZGJATUES / SHPERNDARES GI003080

499Lekë

790Lekë

EksTaksë: 499Lekë

ZGJATUES / SHPERNDARES GI003080..

ZGJATUES 3MT 250V
-20%

ZGJATUES 3MT 250V

599Lekë

749Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Zgjatues elektrik  Dhom Teck.Zgjatuesi eshte i perbere nga nje kabllo të gjatë 3 metra, prizë të gjerë dhe një prizë dyshe. Në dispozicion në dy ngjyra: e zezë dhe e bardhë.Karakteristi..

ZGJATUES 6 VENDESH 10/16A 1.5MT

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

ZGJATUES 6 VENDESH 10/16A 1.5MT..

ZGJATUES GI003076 ,2 USB ,3 PRIZA

1,590Lekë

EksTaksë: 1,590Lekë

ZGJATUES GI003076 ,2 USB ,3 PRIZA..

ZGJATUES SHUKO 5 PORTA 3MT

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

ZGJATUES SHUKO 5 PORTA 3MT..

ZGJATUES SHUKO 6 PORTA 3MT

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

ZGJATUES SHUKO 6 PORTA 3MT..

Shfaqur 1 deri 13 nga 13 (1 Faqe)