Vegla/Mjete Pune/Aksesore te nevojshem

Shfaqur 1 deri 36 nga 156 (5 Faqe)

BISHT SQEPARI 41CM

79Lekë

EksTaksë: 79Lekë

Bishti i drurit për sqepar  është i përbërë nga material mjaft rezistent prej duri. I prodhuar nga një material mjaft rezistent dhe i punuar me makineri për t'i dhënë një formë dhe rehati në përd..

BISTURI 18MM
-20%

BISTURI 18MM

119Lekë

149Lekë

EksTaksë: 119Lekë

Bisturi 18mm. Prerës standard me shumë qëllime. Ideale për zyrën, punën dhe shtëpinë. Minimumi 8 segmente tehesh ,teh rrëshqitës dhe i ndryshueshëm Me bllokues të tehut dhe prerës të tehut. Gjithsej -..

CEKIC 500GR

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Çekiçi me dorezë druri , i cili përdoret nga karpentieret, marangozet për goditjen dhe nxjerrjen e gozhdeve nga druri. Ky çekiç është I trajtuar termikisht dhe shume e rehatshme ne përdorim nga s..

CEKIC ME DOREZE DRURI 300GR

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Çekiçi me dorezë druri , i cili përdoret nga karpentieret, marangozet për goditjen dhe nxjerrjen e gozhdeve nga druri. Ky çekiç është I trajtuar termikisht dhe shume e rehatshme ne përdorim nga specia..

CEKIC METALIK + GOME 200GR
-9%

CEKIC METALIK + GOME 200GR

999Lekë

1,099Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Cekic gome me dorezë metalike e cila përdoret për goditjen e pllakave gjate shtrimit te tyre si edhe ne shume aplikimi te tjera.Koka prej gome është projektuar posaçërisht për kercitje minimale gjate ..

CEKIC VARE 1KG

499Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Çekiçi vare me dorezë druri përdoret për goditjen e daltave, për thyrjen e gureve, tullave etj. Ky çekiç është I përbere nga materiali çelik I trajuar termikisht dhe i farketuar ,shume rezistent, me f..

CELES ANGLEZ 15CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

CELES ANGLEZ 15CM..

CELES ANGLEZ 20CM

499Lekë

EksTaksë: 499Lekë

CELES ANGLEZ 20CM..

CELES ANGLEZ 5CP
-10%

CELES ANGLEZ 5CP

899Lekë

999Lekë

EksTaksë: 899Lekë

CELES ANGLEZ 5CP..

CELES ANGLEZ 8-200MM
-25%

CELES ANGLEZ 8-200MM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Celës anglez, përdoret për sipërfaqe që rezervojnë hapësira të kufizuara.Ideal për punë montuese, riparuese dhe mirëmbajtje.Material I dyfishtë mundëson lehtësi dhe prakticitet gjatë punës.Mund te per..

CELES ANGLEZ ME DOREZE  TE KUQE 8/200MM
-9%

CELES ANGLEZ ME DOREZE TE KUQE 8/200MM

499Lekë

549Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Celës anglez, përdoret për sipërfaqe që rezervojnë hapësira të kufizuara. Ideal për punë montuese, riparuese dhe mirëmbajtje. Përbërja e dorezës nga një material I dyfishtë mundëson lehtësi dhe prakti..

CELES EKZAGONAL 10CP
-13%

CELES EKZAGONAL 10CP

129Lekë

149Lekë

EksTaksë: 129Lekë

CELES EKZAGONAL 10CP..

CELES EKZAGONAL 8CP

799Lekë

EksTaksë: 799Lekë

CELES EKZAGONAL 8CP..

CELES I KOMBINUAR 12+14+16

699Lekë

EksTaksë: 699Lekë

CELES I KOMBINUAR 12+14+16..

CELES I KOMBINUAR 17MM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

CELES I KOMBINUAR 17MM..

CELES I KOMBINUAR 22 MM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

CELES I KOMBINUAR 22 MM..

CELES I KOMBINUAR 8+9+10

549Lekë

EksTaksë: 549Lekë

CELES I KOMBINUAR 8+9+10..

CELES PAPAGALL 14''
-20%

CELES PAPAGALL 14''

1,199Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,199Lekë

Celes hidraulik(papagall) Profesional i cili përdoret masivisht ne punimet hidraulike si te renda ne rafinerite e vajit,ne instalime te pajisjeve me presion të lartë etj.Nofullat e Celesit janë te tra..

CELES PIPO PER TRAPAN 50MM

99Lekë

EksTaksë: 99Lekë

Çelës pipo me material çeliku .Përdoret për të shtrënguar ose liruar dado, bulona apo boshte të ndryshme. Materiali :celikPermasat : 50MM..

DALTE DRURI 18MM
-9%

DALTE DRURI 18MM

499Lekë

549Lekë

EksTaksë: 499Lekë

Daltate me përmasë18MM përdoren për përpunimin e drurit, Ndertuar naga një material çeliku special dhe një dorezë e rehatshme duke e bërë këtë produkt shumë profesional në llojin e tij. Një teh super ..

DEFKON A+B 80GR

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Defkon A+B 80GR.Ngjites i forte industrial me dy perberesIdeal per ngjitjen e metaleve dhe siperfaqeve te tjera..

DISK PASTRUES PER MURIN 15MM 1250RPM
-10%

DISK PASTRUES PER MURIN 15MM 1250RPM

269Lekë

299Lekë

EksTaksë: 269Lekë

Hiqni bojen ose ndryshkun me lehtësi.Ndryshe nga letra zmerile, disqet e furçave do të zgjasin më shumë dhe me humbje minimale të materialit.Material gërryes i trashë i karabit të silikonit siguron bl..

DISK PASTRUES PER MURIN 180MM 8500RPM

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

Hiqni bojen ose ndryshkun me lehtësi. Ndryshe nga letra zmerile, disqet e furçave do të zgjasin më shumë dhe me humbje minimale të materialit.Material gërryes i trashë i karabit të silikonit siguron b..

DOREZA PUNE
-28%

DOREZA PUNE

179Lekë

249Lekë

EksTaksë: 179Lekë

DOREZA PUNE..

DRYN
-25%

DRYN

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

DRYN..

DRYN BRONZI 60MM

449Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Dryni përdoret për mbylljen e portave, garazheve, magazinave, çantat e veglave etj. Dryni ka 3 çelësaMadhesia : 60MM..

DRYN 70MM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Dryn drejtkendor i cili mund te përdoret për mbylljen e kontenjereve, portave, garazheve, magazinave, kuti te veglave etj.Ky dryn është prej materiali bronz duke e bere kete dryn shume cilesor dhe te ..

DRYN 90MM

899Lekë

EksTaksë: 899Lekë

Dryn drejtkendor i cili mund te përdoret për mbylljen e kontenjereve, portave, garazheve, magazinave, kuti te veglave etj.Ky dryn është prej materiali bronz duke e bere kete dryn shume cilesor dhe te ..

DRYN EAGLE 50MM

549Lekë

EksTaksë: 549Lekë

Dryni përdoret për mbylljen e portave, garazheve, magazinave, çantat e veglave etj. Dryni ka 3 çelësa.Materiali : bronzPermasa : 50MM..

DRYN ME KOMBINACIONE 20MM
-25%

DRYN ME KOMBINACIONE 20MM

449Lekë

599Lekë

EksTaksë: 449Lekë

Dryn me kombinacion 20MMMbyllni bagazhin, dyert etj., me drynin me bllokim kombinimi dhe mbajini gjërat tuaja të sigurta.Sistemi i mbylljes së kombinimit siguron që vetëm ju të keni akses në artikujt ..

FASHETA JESHILE 15CM 200CP

149Lekë

EksTaksë: 149Lekë

FASHETA JESHILE 15CM 200CP..

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 3LT
-30%

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 3LT

119Lekë

169Lekë

EksTaksë: 119Lekë

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 3LT..

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 6LT
-27%

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 6LT

109Lekë

149Lekë

EksTaksë: 109Lekë

FILTER RUBINETI FEMER Ø22MM 6LT..

FILTER RUBINETI MASHKULL Ø24MM

99Lekë

EksTaksë: 99Lekë

FILTER RUBINETI MASHKULL Ø24MM..

FILTER RUBINETI MASHKULL Ø24MM 3LT
-23%

FILTER RUBINETI MASHKULL Ø24MM 3LT

99Lekë

129Lekë

EksTaksë: 99Lekë

FILTER RUBINETI MASHKULL Ø24MM 3LT..

FLETE SHARRE BENMAN 60CM

399Lekë

EksTaksë: 399Lekë

Flete sharre e ndertuar nga nje material celiku me cilësi të lartë C75Ndertuar nga dhembeza te holle dhe teper preres.Madhësia: 60cm..

Shfaqur 1 deri 36 nga 156 (5 Faqe)