Kopshtari

Shfaqur 1 deri 36 nga 73 (3 Faqe)
BICIKLETE PER VAZO LULESH DEKOR
-17%

BICIKLETE PER VAZO LULESH DEKOR

999Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 999Lekë

BICIKLETE PER VAZO LULESH DEKOR..

FENER DRURI GRI ME ZEMRA
-42%

FENER DRURI GRI ME ZEMRA

699Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 699Lekë

FENER DRURI GRI ME ZEMRA..

FENER I BARDHE 20CM
-35%

FENER I BARDHE 20CM

649Lekë

999Lekë

EksTaksë: 649Lekë

FENER I BARDHE 20CM..

FENER METALIK 12.5*31CM
-15%

FENER METALIK 12.5*31CM

849Lekë

999Lekë

EksTaksë: 849Lekë

FENER METALIK 12.5*31CM..

FENER METALIK 15.5*13.5*18.5CM
-17%

FENER METALIK 15.5*13.5*18.5CM

2,499Lekë

2,999Lekë

EksTaksë: 2,499Lekë

FENER METALIK 15.5*13.5*18.5CM..

FENER METALIK 32 CM
-25%

FENER METALIK 32 CM

1,499Lekë

1,999Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

FENER METALIK 32 CM..

FENER SHPORTE 14CM
-43%

FENER SHPORTE 14CM

399Lekë

699Lekë

EksTaksë: 399Lekë

FENER SHPORTE 14CM..

GERSHERE PER KOPSHTIN 18.5CM

199Lekë

EksTaksë: 199Lekë

GERSHERE PER KOPSHTIN 18.5CM..

HEQESE RRENJESH 39CM
-17%

HEQESE RRENJESH 39CM

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

HEQESE RRENJESH 39CM..

KARRIGE ADRIANA
-12%

KARRIGE ADRIANA

2,199Lekë

2,499Lekë

EksTaksë: 2,199Lekë

KARRIGE ADRIANA..

KARRIGE AFERDITA
-12%

KARRIGE AFERDITA

1,499Lekë

1,699Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

KARRIGE AFERDITA..

KARRIGE ATHINA
-12%

KARRIGE ATHINA

1,499Lekë

1,699Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

KARRIGE ATHINA..

KOVE UJITJE  27LT
-33%

KOVE UJITJE 27LT

599Lekë

899Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Kove per ujitje.Kova eshte e perbere nga doreza te cilat ju lehtesojne levizjen e saj gjate perdorimit.Materiali : plastikePermasat : 37x38x45CM..

KOVE UJITJE ME DOREZA 40LT
-13%

KOVE UJITJE ME DOREZA 40LT

1,299Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 1,299Lekë

Kove per ujitje.Kova eshte e perbere nga doreza te cilat ju lehtesojne levizjen e saj gjate perdorimit.Materiali : plastikePermasat : 41x42x49CM..

KREHER PER KOPESHT 28CM
-17%

KREHER PER KOPESHT 28CM

249Lekë

299Lekë

EksTaksë: 249Lekë

KREHER PER KOPESHT 28CM..

KREHER PER KOPESHT 29CM
-20%

KREHER PER KOPESHT 29CM

279Lekë

349Lekë

EksTaksë: 279Lekë

KREHER PER KOPESHT 29CM..

LIDHES RUBINETI
-35%

LIDHES RUBINETI

129Lekë

199Lekë

EksTaksë: 129Lekë

LIDHES RUBINETI..

LLAMPE SOLARE LED 39CM

599Lekë

EksTaksë: 599Lekë

LLAMPE SOLARE LED 39CM..

MBAJTESE LULESH METALIKE PER DY VAZO 24CM
-33%

MBAJTESE LULESH METALIKE PER DY VAZO 24CM

599Lekë

899Lekë

EksTaksë: 599Lekë

MBAJTESE LULESH METALIKE PER DY VAZO 24CM..

MBAJTESE VAZO LULESH ME 3 VENDE  20.5*36.5CM
-25%

MBAJTESE VAZO LULESH ME 3 VENDE 20.5*36.5CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Dekoroni kopeshtin ose ballkonin tuaj me kete mbajtese per vazo lulesh me tre vende.Struktura metalike eshte punuar me disa detaje lulesh.Majtesja e vazove eshte shume praktik ne perdorim dhe pershtat..

MBAJTESE VAZO LULESH ME 3 VENDE 20*30CM
-25%

MBAJTESE VAZO LULESH ME 3 VENDE 20*30CM

599Lekë

799Lekë

EksTaksë: 599Lekë

Dekoroni kopeshtin ose ballkonin tuaj me kete mbajtese per vazo lulesh me tre vende.Struktura metalike eshte punuar me disa detaje lulesh.Majtesja e vazove eshte shume praktik ne perdorim dhe pershtat..

MBAJTESE VAZOSH 50CM
-33%

MBAJTESE VAZOSH 50CM

999Lekë

1,499Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Suport per vazo lulesh.Suporti i vazos se luleve mundeson arredimin e ballokneve ,kopshteve apo edhe ambjenteve te ndryshme me lule duke shtuar bukuri dhe stil .Ideale për natyrë dhe ambiente të ..

MBAJTESE VAZOSH DREJTEKENDORE ME LULE
-25%

MBAJTESE VAZOSH DREJTEKENDORE ME LULE

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

MBAJTESE VAZOSH DREJTEKENDORE ME LULE..

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 22CM
-22%

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 22CM

699Lekë

899Lekë

EksTaksë: 699Lekë

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 22CM..

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 40CM
-30%

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 40CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 40CM..

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 50CM
-33%

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 50CM

799Lekë

1,199Lekë

EksTaksë: 799Lekë

MBAJTESE VAZOSH E ZEZE 50CM..

MBAJTESE VAZOSH JESHILE 40CM
-30%

MBAJTESE VAZOSH JESHILE 40CM

699Lekë

999Lekë

EksTaksë: 699Lekë

MBAJTESE VAZOSH JESHILE 40CM..

MBAJTESE VAZOSH KLUNIA 40CM
-35%

MBAJTESE VAZOSH KLUNIA 40CM

1,499Lekë

2,299Lekë

EksTaksë: 1,499Lekë

Suport per vazo lulesh.Suporti i vazos se luleve mundeson arredimin e ballokneve ,kopshteve apo edhe ambjenteve te ndryshme me lule duke shtuar bukuri dhe stil .Ideale për natyrë dhe ambiente të ..

MBLEDHES GJETHESH 42CM
-29%

MBLEDHES GJETHESH 42CM

249Lekë

349Lekë

EksTaksë: 249Lekë

MBLEDHES GJETHESH 42CM..

PERPARESE KOPESHTI
-25%

PERPARESE KOPESHTI

149Lekë

199Lekë

EksTaksë: 149Lekë

PERPARESE KOPESHTI..

PIRUN PER KOPESHT 36CM
-20%

PIRUN PER KOPESHT 36CM

279Lekë

349Lekë

EksTaksë: 279Lekë

PIRUN PER KOPESHT 36CM..

PISHTAR BAMBOO 90CM
-33%

PISHTAR BAMBOO 90CM

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

PISHTAR BAMBOO 90CM..

PJATE E BARDHE RRETHORE 38CM PER VAZO LULESH

299Lekë

EksTaksë: 299Lekë

PJATE E BARDHE RRETHORE 38CM PER VAZO LULESH..

PJATE PER VAZO LULE
-33%

PJATE PER VAZO LULE

199Lekë

299Lekë

EksTaksë: 199Lekë

Pjate vazo lulesh ne tre forma dhe permasa te ndryshme ku ju me te zgjidhni ate qe ju nevojitet.Materiali : plastikePermasat : pjate katrore           :   ..

PJATE RRETHORE PLASTIKE ME RROTA 40CM PER VAZO LUL...

999Lekë

EksTaksë: 999Lekë

Pjate rrethore me rrota per mbajtjen e vazove te luleve.Pjata eshte material plastike dhe perbehet nga nje diameter prej 40CM...

PJATE VENGE RRETHORE 35CM PER VAZO LULESH
-20%

PJATE VENGE RRETHORE 35CM PER VAZO LULESH

199Lekë

249Lekë

EksTaksë: 199Lekë

PJATE VENGE RRETHORE 35CM PER VAZO LULESH..

Shfaqur 1 deri 36 nga 73 (3 Faqe)