Etiketa: LODRA

LOJE NDERTUESE HELIKOPTER 4.5x19x26CM

 • 799Lekë

  1,299Lekë

  • Ex Tax:799Lekë
  • Kodi i produktit: LOD12041
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Ndërtesat janë një nga lojrat më të preferuara të fëmijëve të të gjitha moshave. Nuk ka asnjë fëmijë, në të vërtetë, i cili nuk i pëlqen të luajë me ndërtesa për të krijuar dhe shkatërruar gjithçka. N..
  Ndërtesat janë një nga lojrat më të preferuara të fëmijëve të të gjitha moshave. Nuk ka asnjë fëmijë, në të vërtetë, i cili nuk i pëlqen të luajë me ndërtesa për të krijuar dhe shkatërruar gjithçka. Ndërtimet, përveç që janë një lojë zbavitëse, janë shumë të rëndësishme për zhvillimin psiko-fizik të fëmijëve. Në fakt, ato stimulojnë aftësi manuale, kreativitet, imagjinatë, ndjenjën e hapësirës dhe logjikës dhe aftësinë për të gjetur zgjidhje për problemet. Me këtë grup ndërtesash fantastike, fëmijët mund të argëtohen dhe imagjinojnë se janë në komandë të një aeroplani të vërtetë ushtarak. Me 144 elementë ndërtimi, ju mund të lini hapësirë për të gjithë krijimtarinë tuaj.
  Numri i pjesëve: 144
  Materiali: plastik
  Permasat : 4.5x19x26CM
  I përshtatshëm për fëmijët 6 vjeç+.

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar