Etiketa: IT

POWER BANK REMAX 10000MAH HP-069

 • 2,199Lekë

  2,499Lekë

  • Ex Tax:2,199Lekë
  • Kodi i produktit: IT16645
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  Banka e energjisë Remax Mini me një kapacitet të madh prej 10000mAh është zgjidhja e duhur për ngarkimin e mjeteve kur udhëtoni dhe keni vështirësi për të hyrë në një karikues që është i lidhur direkt..
  Banka e energjisë Remax Mini me një kapacitet të madh prej 10000mAh është zgjidhja e duhur për ngarkimin e mjeteve kur udhëtoni dhe keni vështirësi për të hyrë në një karikues që është i lidhur direkt me një rrymë elektrike. Forma e saj kompakte dhe e thjeshtë e bën këtë energji elektrike shumë të lehtë për t'u transportuar kudo.
  Porta dalese : 1 porte USB

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar