Etiketa: PRER15261

PRERESE SALLAMI & PROSHUTE SENCOR SFS (100W)

 • 3,990Lekë
  • Ex Tax:3,990Lekë
  • Kodi i produktit: PRER15261
  • Sasia
  • Vlefshmëria: Në gjendje
  PRERESE USHQIMIPraktike dhe kompakte për ruajtje të lehtë me një pllakë baze të palosshme, e fuqishme falë diskut prerës të çelikt inox me diametër 170 mm.FUNKSIONET DHE VETITDisk për heqjen e çelikut..

  PRERESE USHQIMI

  Praktike dhe kompakte për ruajtje të lehtë me një pllakë baze të palosshme, e fuqishme falë diskut prerës të çelikt inox me diametër 170 mm.


  FUNKSIONET DHE VETIT

  Disk për heqjen e çelikut të pandryshkshëm (diametri 170 mm)

  Thirrja rregulluese e gjerësisë së prerjes së ndryshueshme (1-15 mm)

  Pllakë bazë e palosshme

  Mundësia për të rrëshqitur plotësisht shtytësin e ushqimit për prerjen e ushqimeve më të mëdha

  Tabaka e lëvizshme për kapjen e ushqimit të prerë në feta

  Mbrojtës i integruar i gishtit dhe gishtit të madh

  Mekanizmi i sigurisë së fëmijëve që parandalon aksidentet


  DIMENSIONET DHE SPECIFIKIMET

  Hapësira për ruajtjen e kordonit të energjisë

  Fuqia e vlerësuar 100 W

  Përmasat (L x D x H): 339 x 246 x 206

  Përmasat kur palosen pa mbërthyer karrocën e ushqimit (L x D x H): 339 x 109 x 206

  Pesha: 1.98 kg

  Shkruaj një rishikim

  Ju lutem identifikohuni ose regjistrohuni për të rishikuar